İnşallah canım, dualarımız seninleYarın kontrol var dua edin banada. İnşallah güzel geçer
Ben 6+2 de vajinal bakıldı, bebeği de gördüm kalp atışını da duydum canımmerak ettim , en erken kaçıncı haftada duyduğunuzu .
İnşallah canım, dualarımız seninle
Ben 6+2 de vajinal bakıldı, bebeği de gördüm kalp atışını da duydum canım
şimdi hastane kararımı vermedim. istanbuldayımkarapisso hangi hastaneye gidiyorsun? ben artık özele gitmeyi düşünüyorum Antalyada oturuyorum
c.tesi 6+1 olacak gideceğim bende duyarım inşallah.İnşallah canım, dualarımız seninle
Kese boyutunu ölçmedi canım, bebeği ölçtü direkt6+2 de kese boyutunuz neydi?
Bi insan niye severek yapmaz işini bilemiyorum belki o gün morali yoktur ama genel olrak gittiğinizde öyleyse sorun vardır :) herzaman bilginiz memnun olduğunuza güvenin tabi :)Çok sağol tatlım:) Dr ile elektriğimiz hiç mi hiç tutmadı birşey anlatmasam sormuyor bile yüzüme bakıyor konuşsammı konuşmasam mı gibi, oldukça yaşlıydı ondan mı bilmiyorum bir bıkınlık zorla ite kaka işini yapma birde özel yani güya ilk doğum ve ikinci doğumda ki doktorlarım melek gibiydi özellikle 2. biraz uzak ama yine onun yolunu tutacağım sanırım:))
İnşallah canımc.tesi 6+1 olacak gideceğim bende duyarım inşallah.
Merhaba canım hayırlısı olsun tekrardan. Bebek boyu tam olarak kaçtı? Ben yarın işim çıktığı için bugün değiştirdim kontrole gittim. Normalde 6+5 tim adete göre ama doktor düşündüğünden geç döllenme olmuş bebek daha çok küçük dedi. Bebeği gördük 3 mm kadar atan kalpte vardı ama belli belirsiz ama haftaya tekrar gel dedi. 6 haftalık ya var ya yok dedi. Ama adetimden 4 gün gecikince beta hcg 3065 çıkmıştı ve keseyi görmüştük. Betanın o kadar normal olup bebeğin geç olması canımı sıktı. Haftaya kadar bebeğin büyümesi lazım dedi. Gelişim bozukluğu olmasından korkuyorum açıkçası. Haftaya kadar zaman geçmeyecekİnşallah canım, dualarımız seninle
İyi ya inşallah öyle olurcanım çok normal benım bugun 3786 çıktı senle aynı sayılırım sakın sıkma canını ALLAHım tamamına erdirsin
Teşekkur ederim ya içim rahatladıOlacak olacak canım, tabii ki dualarım sizinle, güzel haberlerle döneceksin eminim :)
O ne saçma bir açıklama ya, değerin gayet normal. Ben boş gebelik geçirdim aksine değerlerim düşüktü ve artması gerektiği gibi artmıyordu. Ayrıca, herkes bas bas bağırıyor beta hcg çoğul gebelik için kriter değil diye, o kadar çok aşırı yüksek beta hcg değerleri gördüm ki çoğu da tek bebekti. Saçma saçma konuşmuş, sen rahat ol değerin gayet güzel :)
İnşallah canım, dua ediyorum herkes için
Ben bugün duydum canım bebeğimin kalp atışlarını ama sorunu anlayamadım pardon
Öylemii inşallah herşey yolundadır, gereksiz heyecan yapturmıştır.eee canim cok yuksek degilmis gayet normal bence degerin
Benden önce çıkan bayan sıkacaktım gırtlağını az kalsın dedi ben zaten bir tedirgin oldum birde kapıda tek hasta yok kadın doğum yani hiç olmasa 1,2 kişi olur kaçıncı bebek dedi 3 dedim gözlerini devirdi 3 de neymiş der gibi sadece ben değil eşim bile çıkar çıkmaz bir daha kesinlikle gelmeyelim dedi inanılmaz negatif bir elektrik yani canım neyse ilk veson oldu daha da gitmem benişim sağlıklı o yeter Allahım hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat verdin inşallah:)Bi insan niye severek yapmaz işini bilemiyorum belki o gün morali yoktur ama genel olrak gittiğinizde öyleyse sorun vardır :) herzaman bilginiz memnun olduğunuza güvenin tabi :)
İnşallah canım amin :) aynen öyle istanbuldamıydın sen :)Benden önce çıkan bayan sıkacaktım gırtlağını az kalsın dedi ben zaten bir tedirgin oldum birde kapıda tek hasta yok kadın doğum yani hiç olmasa 1,2 kişi olur kaçıncı bebek dedi 3 dedim gözlerini devirdi 3 de neymiş der gibi sadece ben değil eşim bile çıkar çıkmaz bir daha kesinlikle gelmeyelim dedi inanılmaz negatif bir elektrik yani canım neyse ilk veson oldu daha da gitmem benişim sağlıklı o yeter Allahım hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat verdin inşallah:)
İnşallah öyledir, hayırlısı olsun cumartesiydi randevum, yarın gitmeye calışacam.
canım seninki erken döllenmedir erken yumurtlamışsın tahmini 5+1 ve 5+2 sindir kadın doğuma gidersen netleşir anormal bir seyir yok sakın kafana takmaİyi ya inşallah öyle olur
Ve aleyküm selam canım .s.a. kızlar bu sefer kesin dönüş yapıyorum aranıza inşallah (= kanama alanı baya küçülmüş kalp atışınıda duyduk sat'a göre 7+2 ultrasona göre 7+5 çıktı..o kanama alanıda kendiğinden gider inşallah..lekenmelerim ve ağrılarımdan hiç adapte olmamıştım
Şu an kontollere nereye gidiyorsun? silver paket var mesela o 3950,aynı şekilde full paket muayee doğum vs hepsi var. Ama ben hastaneleri beğenmedim. Çamlıca erdem, Ataşehir Eren, Maltepe Ersoy hastanesi vardı. Ben büyük hastane istedim. şimdi medicalparka gidiyorum. daha sigorta yaptırmadım ama başka çare yok gibi geldi.Akşam detaylı bakacağım canım ben anadolu yakasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?