- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Kızlar 9 haftalık olmuşuz. Hareket etmeye başlamış miniğimiz şimdi 1 ay sonra gidicez ikili test yaptırmak için[/QUOTE. Ay maşallah yaaaa çok duygulandm
Maşallah ya. Ben gitmiştim o haftalarda sadece keseyi görmüştüm. 6. Haftada yani. İki hafta sonra tekrar gel dedi. Şuan 9. Haftamdayım. İnşallah yarın bende kalp atışlarını duyarımmerhaba kızlar biz geçtiğimiz cumartesi günü sata göre normalde 6+5 olması lazımken 6+1 de kalp atısını gördük beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı dr. sizleri ne zaman çağırdı? bir de az önce kapıyı açkam için kapı kolunu tutarken elektrik çarptı vücudum elektrik yüklü galiba toprağa basmam lazım korktum yaaa bişey olmaz dimi
Korkma birşey olmaz. Bol bol yürüyüş yap :)merhaba kızlar biz geçtiğimiz cumartesi günü sata göre normalde 6+5 olması lazımken 6+1 de kalp atısını gördük beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı dr. sizleri ne zaman çağırdı? bir de az önce kapıyı açkam için kapı kolunu tutarken elektrik çarptı vücudum elektrik yüklü galiba toprağa basmam lazım korktum yaaa bişey olmaz dimi
Tamam benimki 9000 i geçti canım tahminimce gözükmesi gerekmez mi ?
aynen canım ilk sayılır ilki 5-6 haftalıkken düşük olmuştuSizin ilk mi?
Bende öyle duymuştum da emin olmak için sordum :)
Yarın doktor randevum var kızlar bugün tekrar idrar testi yapayım çoook koyu çıkması lazım diye düşündüm ama öyle aşırı koyu değil yükselmedi mi acaba yeterince değerimHer şeyden insan olumsuz bi endişe çıkartıyo kendine ama ilk hamileliğim ve tutunamayacak bişey olacak diye çok korkuyorum. Allahım bebişlerimize sağlık sıhhat versin
Sağol canım inşallah duyarsın çok güzel bi duygu benim küçük kızım da yanımdaydı yavrum şaşkın akın baktıMaşallah ya. Ben gitmiştim o haftalarda sadece keseyi görmüştüm. 6. Haftada yani. İki hafta sonra tekrar gel dedi. Şuan 9. Haftamdayım. İnşallah yarın bende kalp atışlarını duyarımYani iki hafta aralıklarla çağırıyorlar genelde.
Alttan bakip goremedigi kacinci haftaydi cnm seninnegatif çıkmıştı evet rhogam iğne yapıldı
Allah şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallah tabiki kolay bi durum değil üzülmemek imkansız tek sığınmaız dua cnm maneviyatın nekadar yüksek olursa tevekkülün dayanma gücün okadar artıyo bol tespih çekmeye çalış bolca oku..dikkat et kendine
çok oluyo hemde..yol yürüdüğümde çok zorlandığımda özellikle
benimde alttan baktığında bebeği görememişti hatta pek yolunda gitmiyo dedi korktum ama 1 hafta sonra bebekte kalp atışıda görüldü çok şükür
hayırlısı olsun inşallah yieyeck rızkı varsa durur o annesi (=
Masallh ya cok tatli.sag salim buyusun insallhKızlar 9 haftalık olmuşuz. Hareket etmeye başlamış miniğimiz şimdi 1 ay sonra gidicez ikili test yaptırmak için
Çok güzel maşallah canım ya :)Kızlar 9 haftalık olmuşuz. Hareket etmeye başlamış miniğimiz şimdi 1 ay sonra gidicez ikili test yaptırmak için
Kızlar 9 haftalık olmuşuz. Hareket etmeye başlamış miniğimiz şimdi 1 ay sonra gidicez ikili test yaptırmak için
5+2 DEYDİM DİYE HATIRLIYORUMMerhabalar hepinize
Bende tüp bebek ile hamile kaldım 8+3 olduk şükürler olsun. 05.05.2018 gözüküyor doğum için şuanlık tarih. Rabbim hepimizede sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Peki ultrasonla karından mı bakıldı o haftada karından görünür mü kese ben vajinal istemediğimden gitmeye korkuyorumBenim de 6+5 bir hafta önce kese gördüm 8 haftada doktor kontrola gideceğim randevu alıp
Kalp atışını vajinal mi gördünüz canım ? Ben vajinal bakmasını istemiyorum daKesen görünür,benimde 5+2 ile değerim ortalama 9000 lere yakındı vajinalle kese ve yolk sac görünmüştü. 6+2 de de kalp atışını gorduk
Peki ultrasonla karından mı bakıldı o haftada karından görünür mü kese ben vajinal istemediğimden gitmeye korkuyorum
Benim de 6+5 bir hafta önce kese gördüm 8 haftada doktor kontrola gideceğim randevu alıp
İlaç vermedi mi canım doktorun. Benim Allaha şükür çok aşırı değil ama bulantın çok olursa sakın ilaç içmiyim diye düşünme al yazdığım ilacı dedi. Sende bi doktoruna sor istersen. Bende 2 hafta içinde 1 kilo vermişim doktorum bi problem görmedi bu durumdan.Arkadazlad ya benim kadar kötü geciren varmı hicbirsey yiyemiyorum. Tansiyonun da düşmeye başladı ve .sürekli uzanıyorum .mutfak tan tiksiniyorum giremiyorum .ya ne yapacağım böyle nasıl geçecek kilo bile verdim ve bu gidişle vermeye devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?