- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 37
ikili test icin mi ariyorsunuz acaba ?Kızlar selam, nasıl gidiyor? Ben cumartesi kontrole gittim cok sükür yolunda hersey, simdi 12. Hafta icin perinatolog arıyorum :)
Benimde kese arkasında kanama alanım var..rapor vermedi işim masa başı diye..ağır kaldırma ağır iş yapma dedi..ben yatmadım yanı işe gidip geliyorum Allah'a emanetiz bidahaki gidişimizde inşallah kalmamştır kanama alanı falanKeseyi bebeği görebildiniz mi? Kusura bakma bulantıdan uykudan çok takip edemiyorum, belki yazmışsındırda görmemişimdir. Belki kesenin etrafında falan kanama alanı vardır ondandir canım. Benimde kesenin arkasında kanama alanım var 1 haftadır evdeyim önümüzdeki haftada evde olucam yemek ve tuvalet dışında kalkma dedi doktorum. Rahim ağzına yakın o yüzden kanama yapabilir, dinleneceksin dedi. Sende doktoruna danışmışsın zaten ne derse dinle dua et başka elden gelen bişey yok.
geçmiş olsun cnm hamileyken gripte kötü oluyo bişey içemiosun..hamileliğin verdiği bulantı ve halsizlikte eklenince dahada etkiliyo..ılık şeyler içip yumuşatmaya çalış cnm içini..ballı süt falan dene Allah şifa versinGünaydın canım, ben grip gibi bişey oldum ise gidemedim doktora gitcem,kollarimin dermanı yok,öksurmekten cigerlerim aciyo sesim gitti, görüntü var ses yok gibi oldum, boğaz yanmasından uyuyamadım,gözlerim akiyo yani bir sürü şey var ,rapor verirlerse bir hafta yatıp dinlenmek istiyorum ,bulantimi hissedemiyorum yaşadığım acı ve ağrılardancanım çok sıkkın insan korkuyo bebek icin
Çok şükür bi şey olmamasına sevindim kuzum Rabbim bize ve bebişlerimize sağlık versin insan korkuyo ister istemezÇok şükür gördük yine. Doktor herşey yolunda. Kesede de bebektede etrafında da herhangi bir kanama sorun yok dedi. Çok şükür Allah ıma...
Merhaba canım güzel haberlerle gel inşaallahKızlar merhabalar dualarınızı bekliyorum birazdan kontrolum var
Benimde kese alanında kanama vardı 1 hafta rapor verdi bana, geçen hafta perşembe başladım işe, Şimdi çok şükür bir şey yok. yinede dikkat ediyorum her şeye .Benimde kese arkasında kanama alanım var..rapor vermedi işim masa başı diye..ağır kaldırma ağır iş yapma dedi..ben yatmadım yanı işe gidip geliyorum Allah'a emanetiz bidahaki gidişimizde inşallah kalmamştır kanama alanı falan
geçmiş olsun cnm hamileyken gripte kötü oluyo bişey içemiosun..hamileliğin verdiği bulantı ve halsizlikte eklenince dahada etkiliyo..ılık şeyler içip yumuşatmaya çalış cnm içini..ballı süt falan dene Allah şifa versin
Güzel haberlerle gel canımKızlar merhabalar dualarınızı bekliyorum birazdan kontrolum var
Bende sevindim çok şükür. Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizimde meleklerimizi bize bağışlasın.Çok şükür bi şey olmamasına sevindim kuzum Rabbim bize ve bebişlerimize sağlık versin insan korkuyo ister istemez
amin amin canım çok sevindim ben de allah kimseye yaşatmasın.Bende sevindim çok şükür. Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizimde meleklerimizi bize bağışlasın.
Amin canımBende sevindim çok şükür. Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizimde meleklerimizi bize bağışlasın.
Amin aminamin amin canım çok sevindim ben de allah kimseye yaşatmasın.
Merhaba canım güzel haberlerle gel inşaallah
Güzel haberlerle döndüm kızlar çok şükür haftasıyla uyumlu kalp atışı devam ediyor bebişimin :)Güzel haberlerle gel canım
Ohh maşallah canım darısı başıma bende yarın ilk randevuma gidicem Allah nasip ederse bakalım neler bekliyor beni bende dua istiyorumGüzel haberlerle döndüm kızlar çok şükür haftasıyla uyumlu kalp atışı devam ediyor bebişimin :)
Evet bende tek tarafta çok var..Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı?
Geçmiş olsun canım benim dikkat et havalar bianda nasılda soğudu bu sene kış çok soğuk olucakGünaydın canım, ben grip gibi bişey oldum ise gidemedim doktora gitcem,kollarimin dermanı yok,öksurmekten cigerlerim aciyo sesim gitti, görüntü var ses yok gibi oldum, boğaz yanmasından uyuyamadım,gözlerim akiyo yani bir sürü şey var ,rapor verirlerse bir hafta yatıp dinlenmek istiyorum ,bulantimi hissedemiyorum yaşadığım acı ve ağrılardancanım çok sıkkın insan korkuyo bebek icin
Evet Bende de ara ara oluyor canım bide sağ kalçama giriyor agrı yürüyemiyorum sanki öyle hissettiriyor yaKızlar bel ağrısı yaşayan var mı?
2 dk ayakta kalsam başlıyor canımKızlar bel ağrısı yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?