kaçıncı haftada duydunuz kalp atışınıMerhabaa 17 mayıs dgum tarıhı olarak verıldı... suan için kalp atısını dyduk beklıyoruz.
Bende bel ağrısı yok ama midem karmakarışıkSağ tarafıma ağrı girip duruyor kızlar ya ayakta kalsam başlıyor
seninle aynı durumdayız. ama 10 cm kadar problem olmuyor demişti doktor. Rahat olmak lazım Allahın izniyle alcağız bebişlerimizi kucağımıza insallahmerhaba arkadaşlar bugun ilk defa hastaneye gittik ve kalp atışını duyduk 6 hafta +1 günlüğüz.Sol tarafımda bir kist varmış takipte olmalıymışım.Her ne kadar rahat olmaya çalışsam da çok korkuyorum
Güzel sonuçlar al inşaallah canımBen de sabah doktorumun kliniğine gittim. 6 tüp kan ve idrar verdim sonuçlar çarşamba çıkıcak
bel, karın ağrısı Allah ne verdiyse ağrıyo valla :) bazen birden kesiliyor korkuyorum bişi mi oldu diye. sonra ağrıyo ve ben burdayım diyor bana :)Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı?
benimde 3 cm kistim var hatta doktordan çıkınca dedimki bebekten büyük kistim varmış :) Ama benim doktorumda önemsiz dedi. yine de takip etmekte fayda var tabiBel ağrım yok ama bulantı ve halsizlik yetti. Yüzümünrengi soldu baya. Bi de doktor kontrolde kistin var dedi. Önemsiz dedi ama 3cm imiş. Bana büyük gibi geldi. Bebeğim de 1cm idi cuma günü gitmiştim
Kizlaaar çok sinirlerim bozuk kendi Dr. Dan randevum yoktu devlete gideyim dedim çok Bulantim var hap dahi yazmadı rapor istedim veremem dedi var mi böyle bişey ya sanki keyfimden istiyorum moralimi çok bozdu
Gözün aydın canım :)Bende sevindim çok şükür. Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizimde meleklerimizi bize bağışlasın.
Benimde kistim varmis önemsiz dedi ama benimde aklıma takıldı boyutu unuttumbenimde 3 cm kistim var hatta doktordan çıkınca dedimki bebekten büyük kistim varmış :) Ama benim doktorumda önemsiz dedi. yine de takip etmekte fayda var tabi
Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı?
Geçmiş olsun canım benim dikkat et havalar bianda nasılda soğudu bu sene kış çok soğuk olucakbol bol dinlen ıhlamır iyi geliyor hamilelikte gribe diyorlar canım.
ben de h. sonundan beri yatiyorum. hastaneye de gittim iki sise serum iki farkli ilavli oksijen verdiler. hamile deyince daha cok ilgilendiler. ama cok kotuyum gece 12 den sonra da yine acile gittik 3 gun rapor verdi kalkamiyordum ki yerimden. bronsit oldum allerji de var birlesince yikildim kaldim oyle. bayadir da mide bulantisi ve is yogunlugu vs diye giremiyordumGünaydın canım, ben grip gibi bişey oldum ise gidemedim doktora gitcem,kollarimin dermanı yok,öksurmekten cigerlerim aciyo sesim gitti, görüntü var ses yok gibi oldum, boğaz yanmasından uyuyamadım,gözlerim akiyo yani bir sürü şey var ,rapor verirlerse bir hafta yatıp dinlenmek istiyorum ,bulantimi hissedemiyorum yaşadığım acı ve ağrılardancanım çok sıkkın insan korkuyo bebek icin
Merhaba canım normal diye biliyorum ben sonradan kapatıyor arayı bebiş canını sıkma kalp atışını duyduysan ne güzel darısı başımıza :):)Merhaba kızlar kontrolden geldim sat 6+3 ultarson 5+3 gösteriyor normal mikalp atışı göründü çok şükür ama yine çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?