Kızlar bu arada beben hastanede kaldığım sürede 3 gün arka arkaya ultrasona girmiş oldum kısa kısa kalp akışına da baktı Dr. Insallah bi sıkıntı olmaz aklıma takildi
Neden şaşırıyorsun ki ben de mide ağrısından kıvranıp öylece beklemeye şaşırıyorum. Anne sağlıklı olacak ki bebek de sağlıklı olsun. Benim düşüncem bu içmemek senin tercihindir.Ben 9 haftalığım.
Midemde gastrit var ama doktorum ilk 3 aylık süreçte ilaç kullanmanı istemiyorum, önermiyoruz dedi.
Bende senin kullanmana şaşırdım. Çünkü kendim çok zorlanıyorum. Zaten gebelikten dolayı sorun yaşıyor mide. Bide hastalık olunca zıvanadan çıkıyorum.
Benim şaşırdığım şey hani doktor bunu bana neden vermedi süründürdü beni ay kadına ayar oldumNeden şaşırıyorsun ki ben de mide ağrısından kıvranıp öylece beklemeye şaşırıyorum. Anne sağlıklı olacak ki bebek de sağlıklı olsun. Benim düşüncem bu içmemek senin tercihindir.
Evet. Canım önceden de demiştim sen çok özel bir annesinin rabbim hep yardımcın olsun inşallah attığın her adımı kolaylaştırsin
Amin canım inşallahAminnnn. Allah razı olsun canım. Allah hepimizi hayırlı evlatlara sahip hayırlı anne baba eylesin inşallah.
P Pembissanne benim kalp atışı 6+5 canımKızlar güncel bilgilerinizi atın bana tabloyu düzenleyelim beni etiketleyerek msj atın lutfen
Hayirli olsun canim tebriklerrMerhaba arkadaşlar. Ben de yeni katılıyorum aranıza Bugün BETA HCG 1926 çıktı. Böylelikle inşallah ben de hamile olduğumu resmilestirdim. Ama henüz doktora gitmedim. Giden var mi. Benim şuan 5 buçuk haftalık gösteriyor.
Hayirli olsun canim tebriklerr
Bende 5+5 im simdilik yarin doktora gidecem
Hayirli olsun canim tebriklerr
Bende 5+5 im simdilik yarin doktora gidecem
Tsk ederm canimm ins bakalim nabzida duysaydim cok iyi olurdu ama o konuda pek umudum yokAyrıca hayırlı olsunnnnnn
İnşallah geçer, dikkat et canım.
Dahada artacak mi Allah korusun tanen geçsin derdindeyim bundan daha fazlasına nasıl dayanılır ya. Dün oturup ağladım caresizligime. Okdr kötüydümki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?