gözün aydın cnm kuzu iyimiş..ağrıların oluormu? benimde kanama alanım vardı progestan alıorum sadece..yarın kontrol ama ağrılarım sık oluyo benimKızlar biz geldik şükür çok iyi kuzu
Kanama alanlarım duruyormuş 1 ay heyet raporu verdi. Tuvalet yemek dışında herşey yasak. Hem corasprin hem iğne kullanıyodum kan sulandırıcı için corasprini bıraktırdı. Şimdi detaylı ultrason için randevu alıcaz.
16, haftadan sonra bitkisel boyayla boyanabiliyorKızlar aranızda saçlarında beyazları olan varmı bu aralar herkes ne çok beyazın var Dior boyatamyrm ya
Bende boyatamadım üç aydır 16 haftadan sonra sadece bitkisel olanlara izin var ama güvenilir yerde yaptırmak lazımKızlar aranızda saçlarında beyazları olan varmı bu aralar herkes ne çok beyazın var Dior boyatamyrm ya
Ben kendim boyuyorm sadece beyazlar a sürüyorm ama 16.haftaya çok var benim daha 8haftalik .Ozamana kadar aboooBende boyatamadım üç aydır 16 haftadan sonra sadece bitkisel olanlara iz in var ama güvenilir yerde yaptırmak lazım
Orası öyle ama bi insan işini severek yapmalı yani en ufak bi dikkat dağınıklığı insanların hayatlarına mal olabiliyor bu İnsan sağlığı önemsiz bi şey değil aynı hastanede farklı doktor gayet iyi ilgilenirken bi diğeri bitsede gitsek modundaAslında anlamaya çalışımak lazım. O doktor polikliniği bitirip servis nöbetine gidiyor olabilir (min 32 saat) nöbeti yoksa bile gitmek zorunda vizit yapacak. Sistem böyle emek var karşılık yok yorgunluktan ertesi gün düşünüyor musun farkında bile olmuyorsun sadece işini yapıyorsun (mesela bizde gece nöbetine ödeme yapılmıyor) sağlık çalışanlarını da anlamaya çalışmak lazım kısaca en azından büyük şehirdeki devlet hastanelerinden çok büyük beklentileriniz olmasın. ben riskli gebe olduğum için mecburum kendi canım için yoksa inan maddi durum bu devirde on bin kazanmıyorsan tırtsındır
Tamam canım ben yarın gidicem bugünde bi sağlık ocağındaki doktora gidicem inşaallah halledicem hemen bu tiroid meselesiniİlaç kesinlikle sakıncalı değil tamamen sentetik tiroid hormonu bebeklerin tiroidi olmadığı için bunu anneden alıyor anneninkisi de yetersiz olduğunda eksiği iaçla gideriyor doktorlar endokrin doktorum 22. Haftada bebeğin kendi tiroidi hoormon üretecek ilacı duruma göre azaltacağım dedi
Amin cümlemizin canımÇok teşekkürler canımRabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ salim hayırlısı ile kucaklarımıza almak nasip olsun.
Allah razı olsun canımbende direkt dahiliyeye gidiyim diyorum bana da o tarzda bi ilaç vericek muhtemelen ilgili bi doktora denk gelirim inşaallah :) sen n’aptın duydun mu kalp atışını ? :)
bennnKızlar aranızda saçlarında beyazları olan varmı bu aralar herkes ne çok beyazın var Dior boyatamyrm ya
Bölümden bölüme de fark oluyor canım sen araştırma hastanesi tercih etme daha sakin olan devlet hastanesi dene şansın varsa o zaman ilgilenirler troidi ihmal etmeOrası öyle ama bi insan işini severek yapmalı yani en ufak bi dikkat dağınıklığı insanların hayatlarına mal olabiliyor bu İnsan sağlığı önemsiz bi şey değil aynı hastanede farklı doktor gayet iyi ilgilenirken bi diğeri bitsede gitsek modunda
oy maşallah çok iyimiş canım benimde satla ultrason arasında 2 gün oynuyorBizde bugün kalp atışı İçin gittik ve güzel geçti. suyu iyi, rahim ağzı kapalı, ultrasona göre 9+1 sat 9+3 çok yakın güzel dedi. Bilerek geç gittim bende şikayetim olmayınca. Erken gidip stres olmak istemedim. Şükür her şey yolunda. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağa almayı nasib etsin.
Erken döllenme olabiliyor canım arkadaşım da gitti 7 haftalık beklerken 8 küsürlü çıktı doktor erken döllenme demiş sıkıntı yapma geride olmasında :) bende hareketlerini görebilsem valla insan paranoyak oluyo bu süreçte :):)Amin cümlemizin canım
Aynen canım inşallah :) duyduk çok garip bir his ya kalp sesini duyuyorsun haraketlerini falan görüyorsun
Yalnız benim kafa takıldı her gittiğim kontrolde bir hafta önce gözüküyor yani benim hesabıma göre 10cu haftayken 11+4 dedi doktor.
canım pazar günü benim folik asitim bitmişti doktor bana ocean mummy diye bütün vitaminler olan bişeye başlattı içinde folik asitte var bunu kullanıyorum şimdiKızlar aranızda folikasitten başka vitamin kullanan var mı ?
Çok sağol canım gidicem yarın inşaallah bugün sağlık ocağındaki doktorumla görüşcem bi bakalım o ne dicekBölümden bölüme de fark oluyor canım sen araştırma hastanesi tercih etme daha sakin olan devlet hastanesi dene şansın varsa o zaman ilgilenirler troidi ihmal etme
Bende boyatamadım üç aydır 16 haftadan sonra sadece bitkisel olanlara izin var ama güvenilir yerde yaptırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?