- 24 Eylül 2018
- 188
- 384
- 53
- 44
Günaydınlar,Kizlar Merhaba. Doktora gittim. Buyumus sekillenmis gozumun onunde hareket ediyor. Ayaklariyla kendini itiyor inanamadim. Doktor haftasiyla uyumlu 10 haftalik dedi. Ben su anda 9+5 haftadayim. Cok ama cok mutluyum cok sukur.
canim yine sen bilirsin ama endokrin doktoruna git bence.ben hssimsto troidi hastasiyim senelerdir tedavi goruyorum.ikinci gebeligimdede kontrollu gitmistik hep .3.19 cok gibi geldi bana ben gecen ay ilac icmeme ragmen 2 kusur cikmisti ve ilacimin dozunu arttirmisti istedigi aralikta degil diye.bebegin gelisimi icin cok onemli tshlarKızlar merhaba ben bugün sonuç göstermeye geldim tsh 3.19 çıktı ve normal dedi kendi ağzıyla da 2buçuk altı istiyoruz ama bi şey olmaz dedi ben hiç bi şey anlamadım kalp atışın görünmemiş yat belki biz görürüz dedi ve de gördü elhamdulillah ama dinletmedi 6+2 dedi aslında sata göre 7+2 yiz bir hafta geriden geliyoruz anlaşılan darısı bütün bekleyenlere olsun inşaallahbi de kızlar beni 1 buçuk ay sonraya çağırdı normal mi ?
Endokrin yönlendirmeyle bakıyo diye biliyorum dahiliyeye gitsem o da bakıyo o yönlendirirse giderim canım
Ben de oglumda kullanmis yuksek cikigodu ama oyle uc bes degil 20 ilac kullanmistimcanim yine sen bilirsin ama endokrin doktoruna git bence.ben hssimsto troidi hastasiyim senelerdir tedavi goruyorum.ikinci gebeligimdede kontrollu gitmistik hep .3.19 cok gibi geldi bana ben gecen ay ilac icmeme ragmen 2 kusur cikmisti ve ilacimin dozunu arttirmisti istedigi aralikta degil diye.bebegin gelisimi icin cok onemli tshlar
Gunaydin.Herkese Günaydın.
Nasılsınız kızlar?
Dahiliye ye gittim canım ilaç verdi 25 mg lık bir ay kullan sonra kontrole gel dedi çok sağol valla doktora kalsa gerek yokcanim yine sen bilirsin ama endokrin doktoruna git bence.ben hssimsto troidi hastasiyim senelerdir tedavi goruyorum.ikinci gebeligimdede kontrollu gitmistik hep .3.19 cok gibi geldi bana ben gecen ay ilac icmeme ragmen 2 kusur cikmisti ve ilacimin dozunu arttirmisti istedigi aralikta degil diye.bebegin gelisimi icin cok onemli tshlar
Masallah. Hepimiz saglikla dogum yapariz insallahMerhaba hanımlar
Dün 12.hafta kontrolum vardı
Aynı zamanda ikili test yapıldı, kan aldılar haftaya çıkacakmış sonuçlar
Doktor ultrasondan baktı, kalp atışı güzel dedi, elini ayağını burnunu gözünü falan gösterdi
Birazcık hareket de etti sanki
12 hafta 6 günlük dedi
Bakalım sonuçlar güzel gelir inşallah
Masallah. Hepimiz saglikla dogum yapariz insallah
O halsizlik bende de var. İlk gebeliğimde çok enerjiktim bir türlü uykum gelmiyordu yatamıyordum. Bu bebeğimde çok miskinim. Başım yerden kalkmıyor. Bende son günlerde çok karışık rüyalar görüyorum.Gunaydin.
Halsizim. Gece bile midem bulandi
Ruya gordum bide otobus yolculugu yapiyorum wc ye iniyorum otobus beni almadan gidiyor
Oglumda rahattm ya midem bile bulanmazdi..O halsizlik bende de var. İlk gebeliğimde çok enerjiktim bir türlü uykum gelmiyordu yatamıyordum. Bu bebeğimde çok miskinim. Başım yerden kalkmıyor. Bende son günlerde çok karışık rüyalar görüyorum.
Dahiliye ye gittim canım ilaç verdi 25 mg lık bir ay kullan sonra kontrole gel dedi çok sağol valla doktora kalsa gerek yok
ben kullanmiyorum 3 ay dolmadan vermiyor drKızlar aranızda folikasitten başka vitamin kullanan var mı ?
Canım eğer dünkü kontrolde ultrasonda 12+6 çıkmışsa bugün 13+0Kızlar bu arada kafama takıldı
Size beklenen doğum tarihini doktorunuz mu söyledi
Ben üç kez gittim hiç birinde doğum tarihi ile ilgili bir şey söylemedi
Az önce Nisan anneleri grubuna baktım, orda 12 haftaliklar var
Galiba benim doğumum Nisan sonu Mayıs başı olacak
Çok dert değil ama Nisan annelerini de takip etsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?