16 haftada bitermiş zaman geçmiyor sanki ben ilaçla sadece kusmayı önleyebiliyorum oda sabahları hariç

Canım ben haziran annelerini takip ediyorum oraya bir bak bir bileklik varmış eczanede satılıyor. Çok kişi almış faydasını gördük dediler. Benim çok şükür aşırı bir bulantım yok. Tiksinme var. Allah yardımcımız olsun

devlette de 2 test yaptırılıyor mu ödeme istiyorlarmı?

Açıkçası bilmiyorum canım ilk gebeliğim ve pek bilgim yok. Ben burada bi kadın doğum hastanesinden randevu aldım gidip muayene alıp soracağım yapılmazsa kendi doktoruma gideceğim yani kendimce öyle bir plan yaptım:)

Ben bazen ağlıyorum hatta eşim soruyor ne oldu bişey mi var diye .canın bişeye mi skldi Dior oda şaşırdı:) ama çaresizlik ten ağlıyorum artık ağrıdan ağlıyorum

Hep birlikte aglayalim, ben ara ara bulantı fena vurunca ağlıyorum :) en kötü günümüz bulantili olsun ne diyelim kızlar:)
Çok şükür tabiki kızlar ama çalışmak zorundaysanız hele hele daha kötü oluyor. Evdeyken geç kalkıyorum sabah hemen kahvaltı zorunluluğum olmuyor yemezsem iyice bulanıyor öğüre öğüre yediğim oluyor akşamları. İşin tuhafı bulantı kesilince de tutuşuyorum herşey yolunda mı diye devreler gidik :)))

Kızlar hayırlı akşamlar. Sizler de benim gibi kendinizi aşırı yorgun hissediyor musunuz? Bulantılarım var ama yeme düzenimi etkilemiyor aç kalmıyorum yani. Ciddi bir halsizlik isteksizlik var. Hiçbir şey yapmaya hevesim yok. Yaptıklarımı mecbur olduğum için yapıyorum. Mecbur degilsem erteliyorum. Ertelediğim isler gozume gözüme batiyor o da ayri mutsuz ediyor ama yine de yapacak hevesi gücü kendimde bulamıyorum. Siz de durumlar nasıl ?

Bu kesinlikle ben. Sanki dünyanın işini yapmışım gibi o kadar yorgun hissediyorum ki. Hatta kollarım bacaklarım ağrıyor.

Biliyorum canım onu eczaneye sorduk hatta ama o zaman haftam küçüktü etkisini gören çok azmış dedi diye fazla üstüne düşmedim iyiki hatırlattın denemeye değer

Bu kesinlikle ben. Sanki dünyanın işini yapmışım gibi o kadar yorgun hissediyorum ki. Hatta kollarım bacaklarım ağrıyor.

Çok mutsuz ediyor bu hal beni. Hayata motive olamıyorum yaa en ufak işler bile sanki dağ gözümde. Benim ağrım sızım yok ama panik bozukluk var bende o yüzden bu kadar mutsuzluk atakları tetikliyor. Henüz atak yaşamadım çok şükür. Yine de yakindayim geliyorum diyor bana hissediyorum .

Biliyorum canım onu eczaneye sorduk hatta ama o zaman haftam küçüktü etkisini gören çok azmış dedi diye fazla üstüne düşmedim iyiki hatırlattın denemeye değer
Valla ben ilk defa duydumda haziran annelerinde gördüm. Faydası oldu dediler diye söylüyorum bildiğimden kullandığımdan değil yani. Umarım faydası olur

Aynisiyim canım ya,mutsuz bı haldeyim kendimi bebeğime odaklayamiyorum, mide bulantısı,agrisi,ekşimesi,kusma,her anım midem nasıl olcak diye diye geçiyor,inş uzun sürmez bu hal.bulantilarda halsiz yapiyo, ayağa kalkıp ders anlatacak dermanim olmuyor mesela,enerjim çok düşük

Bende sordum araştırdım,hep olumsuz yorumlar vardı,ise yarar mı acaba ya

Bende sordum araştırdım,hep olumsuz yorumlar vardı,ise yarar mı acaba ya
Hastaneden ayarlatmaya çalışırım işe yararsa söylerim eczanede pahalıydı çünkü watsonsta var diyorlardı ama fiyatını bilmiyorum

Şükürsüzlük olacak diye ağzımı açıp halimi arzetmeye bile çekiniyorum inan. Allah sabrımızı artırsın sağ selamet geçirelim bu zorlu zamanları inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…