16 haftada bitermiş zaman geçmiyor sanki ben ilaçla sadece kusmayı önleyebiliyorum oda sabahları hariçAnlıyorum seni, sabah mis gibi kahvaltı yaptım, okula gittim derse girecektim soluğu tuvalette kusarken aldımyediğim vitaminli şeylerin gitmesine üzüldüm.oglen yedim yine biraz çıktı gitti.yesem daha çok bulaniyo çıkarıyorum, yemesen boş mide tuhaf baş dönmesi oluyo ,lezzetini alarak yemek yemeyi ozledim
Ben bazen ağlıyorum hatta eşim soruyor ne oldu bişey mi var diye .canın bişeye mi skldi Dior oda şaşırdı:) ama çaresizlik ten ağlıyorum artık ağrıdan ağlıyorumBilmiyorum kuzum ağlayasım var inanki artık benim
Bilmiyorum kuzum ağlayasım var inanki artık benim
Canım ben haziran annelerini takip ediyorum oraya bir bak bir bileklik varmış eczanede satılıyor. Çok kişi almış faydasını gördük dediler. Benim çok şükür aşırı bir bulantım yok. Tiksinme var. Allah yardımcımız olsunKızlar artık dayanamıyorum bulantılara napsam netsem yemek yesem gitmiyor yemesem aç kalınca daha da azıyor sabah akşam metpamide rağmen bu haldeyim zencefil mencefil hepsini denedim kısa süreli etki sonra yine aynı. Bir ara süzme yoğurt iyi geliyordu ama ondan da tiksinme geldi rabbim ne zormuş dua ederken kolay bir hamilelik dilemek lazımmış meğer evlat hasreti çekerken insan herşeye katlanırım zannediyor
devlette de 2 test yaptırılıyor mu ödeme istiyorlarmı?
Ben bazen ağlıyorum hatta eşim soruyor ne oldu bişey mi var diye .canın bişeye mi skldi Dior oda şaşırdı:) ama çaresizlik ten ağlıyorum artık ağrıdan ağlıyorum
Çok şükür tabiki kızlar ama çalışmak zorundaysanız hele hele daha kötü oluyor. Evdeyken geç kalkıyorum sabah hemen kahvaltı zorunluluğum olmuyor yemezsem iyice bulanıyor öğüre öğüre yediğim oluyor akşamları. İşin tuhafı bulantı kesilince de tutuşuyorum herşey yolunda mı diye devreler gidik :)))Hep birlikte aglayalim, ben ara ara bulantı fena vurunca ağlıyorum :) en kötü günümüz bulantili olsun ne diyelim kızlar:)
Yapiliyo tabiki cnm.hic bir ucret odemiyosun.devlette de 2 test yaptırılıyor mu ödeme istiyorlarmı?
Yapiliyo tabiki cnm.hic bir ucret odemiyosun.
Cok para vermeye gerek yok bnce devlette yaptirabilirsiniz.daha sonra ayrintili icin falan gidersiniz iyi bi yereBen de bilgi almış oldum teşekkürler canim
Cok para vermeye gerek yok bnce devlette yaptirabilirsiniz.daha sonra ayrintili icin falan gidersiniz iyi bi yere
Bu kesinlikle ben. Sanki dünyanın işini yapmışım gibi o kadar yorgun hissediyorum ki. Hatta kollarım bacaklarım ağrıyor.Kızlar hayırlı akşamlar. Sizler de benim gibi kendinizi aşırı yorgun hissediyor musunuz? Bulantılarım var ama yeme düzenimi etkilemiyor aç kalmıyorum yani. Ciddi bir halsizlik isteksizlik var. Hiçbir şey yapmaya hevesim yok. Yaptıklarımı mecbur olduğum için yapıyorum. Mecbur degilsem erteliyorum. Ertelediğim isler gozume gözüme batiyor o da ayri mutsuz ediyor ama yine de yapacak hevesi gücü kendimde bulamıyorum. Siz de durumlar nasıl ?
Biliyorum canım onu eczaneye sorduk hatta ama o zaman haftam küçüktü etkisini gören çok azmış dedi diye fazla üstüne düşmedim iyiki hatırlattın denemeye değerCanım ben haziran annelerini takip ediyorum oraya bir bak bir bileklik varmış eczanede satılıyor. Çok kişi almış faydasını gördük dediler. Benim çok şükür aşırı bir bulantım yok. Tiksinme var. Allah yardımcımız olsun
Bu kesinlikle ben. Sanki dünyanın işini yapmışım gibi o kadar yorgun hissediyorum ki. Hatta kollarım bacaklarım ağrıyor.
Valla ben ilk defa duydumda haziran annelerinde gördüm. Faydası oldu dediler diye söylüyorum bildiğimden kullandığımdan değil yani. Umarım faydası olurBiliyorum canım onu eczaneye sorduk hatta ama o zaman haftam küçüktü etkisini gören çok azmış dedi diye fazla üstüne düşmedim iyiki hatırlattın denemeye değer
Kızlar hayırlı akşamlar. Sizler de benim gibi kendinizi aşırı yorgun hissediyor musunuz? Bulantılarım var ama yeme düzenimi etkilemiyor aç kalmıyorum yani. Ciddi bir halsizlik isteksizlik var. Hiçbir şey yapmaya hevesim yok. Yaptıklarımı mecbur olduğum için yapıyorum. Mecbur degilsem erteliyorum. Ertelediğim isler gozume gözüme batiyor o da ayri mutsuz ediyor ama yine de yapacak hevesi gücü kendimde bulamıyorum. Siz de durumlar nasıl ?
Biliyorum canım onu eczaneye sorduk hatta ama o zaman haftam küçüktü etkisini gören çok azmış dedi diye fazla üstüne düşmedim iyiki hatırlattın denemeye değer
Hastaneden ayarlatmaya çalışırım işe yararsa söylerim eczanede pahalıydı çünkü watsonsta var diyorlardı ama fiyatını bilmiyorumBende sordum araştırdım,hep olumsuz yorumlar vardı,ise yarar mı acaba ya
Aynisiyim canım ya,mutsuz bı haldeyim kendimi bebeğime odaklayamiyorum, mide bulantısı,agrisi,ekşimesi,kusma,her anım midem nasıl olcak diye diye geçiyor,inş uzun sürmez bu hal.bulantilarda halsiz yapiyo, ayağa kalkıp ders anlatacak dermanim olmuyor mesela,enerjim çok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?