Önceki kullandığınızın markası neydi acababenim endokrin doktorum oyle uygun gordu .bir onceki gebeligimde 10.haftada kalbi durmustu ictigim folik asiti sordu.ozaman ictigimin icerigi iyot orani cok yuksek oldugundan bebeklerde fazla geldiginde boyle seyler olabiliyor demisti.ondan bana folbiol haftada 1 onerdi
folic usÖnceki kullandığınızın markası neydi acaba
Amin cnm sagolasın benim iki oglum var sürpriz oldu diyebilirimOyy hayırlı olsun ikiz gebelik çok güzel ya .rabbim sana ve tüm hepimize yardım etsin
Canım hastanenin ordaki eczanelere sordum çok sattığımız bir ürün değildi artık getirtmiyoruz talep yok çok memnun kalanda yok dedi birkaç eczane gezdim birinin öyle birşeyden haberi bile yoktuSağol canım :)
Teşekkürler canımfolic us
Demir eksikliği olduğunu kim söyledi canın test sonucuna göre mi? Ben vitaminde kullanıyorum folik asitte ama demir eksikliği öyle geçmiyor maalesef sen o şişeleri iç biraz iştah açıyo ama doktorunu dinle multivitaminler için haftan çok küçük daha 3 ayı doldurman gerek. Eğer vücuduna fazladan alırsan bebeğin kalbi etkilenir yinede sen bilirsin.Merhaba kızlar güzel haberler gelmiş :) hepiniz adına çok sevindim
Bende de aşırı depresyon hali var sürekli üzüntü hiç birşey yapmak istememe ama ilginçki mide bulantılarım bitti :) kokularda biraz hassassiyet o kadar göüslerde agrı var devam.
Ben pazartesi özel doktoruma gittim kızlar devlete gidiyorum.
Ama pişman oldum niye derseniz ben ona sadece "biraz demir eksikliğim" var dedim o Malfor (küçük şişelerde olan) bide Elevit verdi sahsen içime sinmedi ilaçlar kızlar ben daha çok vitamin tarzı bir şeyler istiyorum bir arkadaşımız mesela Ocean Mommy kullanıyormuş bende Soların Gentle İron 17mg sini kullanmayı düşünüyorum.
İkili test yaptırmayı düşünmüyorum ama şu ense ölçümünü merak ediyorum.
Siz de başka multivitaminlere geçtinizmi? Decavit kullanmayı düşünüyorum bide.
İkili test hakkında yaptırıcakmısınız?
O diş ağrısını bende senin haftanda çok çektim kafamı duvarlara sürtesim geliyordu karanfil koydum daha beter etti en son antibiyotik kullandım günde bir tane öyle geçtiGünaydın. Deli bir diş ağrım var. Hayattan koptum resmen. Dün doktora gittim şu halde hiç bir şey yapılamaz,4-6 ay aralığında müdahale edebiliriz dedi. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Sabaha kadar uyumadım. Sabah ağrıdan ağladımbüyük oğlum resim çizmiş ben mutlu olayım diye küçük oğlum da gelip anne ağlama anne bak diye gözyaşlarımı sildi durdu
Rabbim bu çektiklerimizi günahlarımıza kefaret saysın inşallah diye sabaha kadar dua ettim.
Neufolid kullanıyorum canım istanbulda varkızlar hangi markanın folik asitini kullanıyorsunuz? Doktorum bana Neu Folid yazmıştı. Bi kutu bitirdim. İkinciyi almaya gittiğimde artık üretilmiyor falan dedi. Neu Folidin içinde ayrıca B12, D vitamini ve iyot vardı
Sağlıkla ve zamanlıca kucağına al inşallah. İki erkek über zorAmin cnm sagolasın benim iki oglum var sürpriz oldu diyebilirim
Günde 2 kez antibiyotik kullanıyorum ağrı kesici 3,5-4 saatte bir alıyorum bana mısın demiyor. Ağlıyorum sürekliO diş ağrısını bende senin haftanda çok çektim kafamı duvarlara sürtesim geliyordu karanfil koydum daha beter etti en son antibiyotik kullandım günde bir tane öyle geçti
Henüz belli degil ama gönlümden gecen kız hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda gerisi önemli degil 10+5 im bugun takvim olusturamadım maleseff halaSağlıkla ve zamanlıca kucağına al inşallah. İki erkek über zorinşallah ikizlerin kızdır çok amin
Esim doktora sormuştu kullanmasın,boşuna paranız gider dedi :)Canım hastanenin ordaki eczanelere sordum çok sattığımız bir ürün değildi artık getirtmiyoruz talep yok çok memnun kalanda yok dedi birkaç eczane gezdim birinin öyle birşeyden haberi bile yoktukısaca bulamadım nettende almak istemem
Sağlık ocagında yaptırdığım tahlil sonucu biraz eksik olduğunu söyledi sağlık ocagında ki doktor. Kararsızım kullanmakta açıkçası doktor daha kan testlerime bakmadan verdi bide yanımda getirmemiştim onları sonuçları.Demir eksikliği olduğunu kim söyledi canın test sonucuna göre mi? Ben vitaminde kullanıyorum folik asitte ama demir eksikliği öyle geçmiyor maalesef sen o şişeleri iç biraz iştah açıyo ama doktorunu dinle multivitaminler için haftan çok küçük daha 3 ayı doldurman gerek. Eğer vücuduna fazladan alırsan bebeğin kalbi etkilenir yinede sen bilirsin.
Demir eksikliği olduğunu kim söyledi canın test sonucuna göre mi? Ben vitaminde kullanıyorum folik asitte ama demir eksikliği öyle geçmiyor maalesef sen o şişeleri iç biraz iştah açıyo ama doktorunu dinle multivitaminler için haftan çok küçük daha 3 ayı doldurman gerek. Eğer vücuduna fazladan alırsan bebeğin kalbi etkilenir yinede sen bilirsin.
12. hafta zaten üçüncü ayını bitirmiş oluyor bebek bende tekrar devletteki doktoruma sorucam ona göre isteyeceğim. Ama Decavit veya Ocean Mommy alıcam.Bende sadece folik asit kullanıyorum,birde doktor c vitamini vermişti bağışıklık için içinde d vit var,d vit düşük çıkmıştı zaten,hiç vitamin vermedi sormustum, daha sonra veriliyor o vitaminler ,bebeğe zarar diye baya bişey anlatmıştı,unuttum tabi :)
Banada etki etmiyordu ağrı kesici rahat iki hafta çektim ağrıyı ama ilk günler kadar şiddeti kalmıyor üzülme doktorlarda bebek var diye birşey yapamıyor onlarda haklı. Antibiyotik ve ağrı kesiciyi ağrı şiddetlendiğinde alma daha azken al o zaman etki ediyorGünde 2 kez antibiyotik kullanıyorum ağrı kesici 3,5-4 saatte bir alıyorum bana mısın demiyor. Ağlıyorum süreklibugün 2.günüm artık bittim. Sinirlerim harap. Eşim izin alacak inşallah. Yarına düzelme olmazsa yeniden doktora gidecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?