Şurda birkaç hafta kaldı diye ümit ediyorum umarım geçer insan o bulantılar gelince oturup çocuk gibi ağlayası geliyor :)Esim doktora sormuştu kullanmasın,boşuna paranız gider dedi :)
Kişisel bilgilerinde altta hamilelik takvimi var canım oraya bebeğin doğması muhtemel tarihi yazmalısın 03-05-2019 benden 4 gün öndesin çünküHenüz belli degil ama gönlümden gecen kız hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda gerisi önemli degil 10+5 im bugun takvim olusturamadım maleseff hala
Bilgisayardan bakmadı mı? Görmeden nasıl yazar öyleyse. Genelde gebelere o veriliyor birşey olur diye korkuyorsan korkma istersen bebek daha büyümeden önlem al büyüdükçe kansızlığın artarsa toparlaman zor olur onun için diyorum yoksa keşke hiç ilaç kullanmasak bu kadar üstüne düşmesek ama elimizde değil. Doktor banada 3 ayı doldursun bir iki hafta sonra yazacağım vitamini dedi. Şuan sadece folik asir be b12 içiyorum o kadar. Midem birazda enfeksiyondan artıyor canım raporluyum hala düzelmedi antibiyotiğe başladık mecburen. İş yerinde oluyor ortak wcdenSağlık ocagında yaptırdığım tahlil sonucu biraz eksik olduğunu söyledi sağlık ocagında ki doktor. Kararsızım kullanmakta açıkçası doktor daha kan testlerime bakmadan verdi bide yanımda getirmemiştim onları sonuçları.
Bende multi vitamine şimdi değilde üç ayını biraz geçtikten sonra kullanacağım. :)
Şimdilik folid ve omega 3 aliyorum canım.
Bu arada yorumlarda okudum miden çok bulanıyormuş canım çok geçmiş olsun bende azaldı ama tiksinme soğuma devam ediyor. İnşallah atlatırsın bir kaç haftaya canım. bebişini düşün onun sağlıklı olduğunu düşün güzel şeyler düşün canım.
ben oceon mumy kullanıyorum canım şuanda 10+6 olduk pazardan beri bunu kullanıyorum12. hafta zaten üçüncü ayını bitirmiş oluyor bebek bende tekrar devletteki doktoruma sorucam ona göre isteyeceğim. Ama Decavit veya Ocean Mommy alıcam.
Erkekler pek ilgilenmiyor detaylarla ama sağolsun benimki hiç yalnız bırakmaz doktoru iyice dinler unutmaz hatırlatır ev işlerinide yapıyor ben yapamadığımdan. Daha da kafasını şişirmek istemiyorum isyan eder diyeKızlar burda bebekle ilgili konuştuğum kadar bir arkadaşımla konuşsam acayip sıkılır bunalirdi, eşimle bile konuşmaya gerek duymuyorum birçok şeyi:) abarttigimi düşünebiliyor bazen, bizi biz anlıyoruz sanırım:)
Şurda birkaç hafta kaldı diye ümit ediyorum umarım geçer insan o bulantılar gelince oturup çocuk gibi ağlayası geliyor :)
Bilgisayardan bakmadı mı? Görmeden nasıl yazar öyleyse. Genelde gebelere o veriliyor birşey olur diye korkuyorsan korkma istersen bebek daha büyümeden önlem al büyüdükçe kansızlığın artarsa toparlaman zor olur onun için diyorum yoksa keşke hiç ilaç kullanmasak bu kadar üstüne düşmesek ama elimizde değil. Doktor banada 3 ayı doldursun bir iki hafta sonra yazacağım vitamini dedi. Şuan sadece folik asir be b12 içiyorum o kadar. Midem birazda enfeksiyondan artıyor canım raporluyum hala düzelmedi antibiyotiğe başladık mecburen. İş yerinde oluyor ortak wcden
Erkekler pek ilgilenmiyor detaylarla ama sağolsun benimki hiç yalnız bırakmaz doktoru iyice dinler unutmaz hatırlatır ev işlerinide yapıyor ben yapamadığımdan. Daha da kafasını şişirmek istemiyorum isyan eder diye
Sagol cnm denedim bakalımKişisel bilgilerinde altta hamilelik takvimi var canım oraya bebeğin doğması muhtemel tarihi yazmalısın 03-05-2019 benden 4 gün öndesin çünkü
Görümcem bi dua söyledi bana ağrı şiddetlenmeye başlayınca duayı elimle dişime tutarak okudum hamdolsun aşırı iyiyimBanada etki etmiyordu ağrı kesici rahat iki hafta çektim ağrıyı ama ilk günler kadar şiddeti kalmıyor üzülme doktorlarda bebek var diye birşey yapamıyor onlarda haklı. Antibiyotik ve ağrı kesiciyi ağrı şiddetlendiğinde alma daha azken al o zaman etki ediyor
Günü geldiğinde kendi hızına inanamayacaksın. Şimdi zayıf ve yavaşsın o zaman hızlı ve güçlü olacaksın.Ben ise gidip eve geliyorum pert oluyorum midem iyi olsa belki daha enerjik olurdum, ev işi yapmıyorum iki aydır yemek ye yapmıyorum,üstüne ağlıyorum midem dayanılmaz olunca,bu günler geçecek diye teselli ediyor ,bildiğin yan gel yat durumdayım,boslayabildigim kadar bosluyorum herşeyi,7 ay sonra bu günleri ariycaz koşturmaca olacak, nazlandigim kadar nazlandi elimi bişeye surmuyorum, valla hicbisey yapasimda olmuyor zaten alıştım evde yatmayacocuklu olup hergun yemek ev işi yapanların önünde saygıyla egiliyorum
Günü geldiğinde kendi hızına inanamayacaksın. Şimdi zayıf ve yavaşsın o zaman hızlı ve güçlü olacaksın.
Aynen canım burda konuşunca rahatliyorum bende ... Ve herkesi merak ediyorum inanın ki biri. Kalp atışını diydul hareketlerini gördüm diyince okdr mutlu oluyorum ki ve .üzücü olaylar yaşayanlar içinde üzülüyorumKızlar burda bebekle ilgili konuştuğum kadar bir arkadaşımla konuşsam acayip sıkılır bunalirdi, eşimle bile konuşmaya gerek duymuyorum birçok şeyi:) abarttigimi düşünebiliyor bazen, bizi biz anlıyoruz sanırım:)
TAHLİL SONUÇLARIM
serbest t3 :2.5
serbest t4: 0.90
Tsh: 2.60
bu tahlil sonuclarim 1 hafta once bu kani verirken hafta ici 100mg hafta sonu 150 mg iciyordum druma gonderdim haftada 3 gun 150 mg haftanin 4 gunu 100 mg la degisti.Doktoeum Endokrinci ve prof.tshlara lutfen dikkat edin
Aynen canım burda konuşunca rahatliyorum bende ... Ve herkesi merak ediyorum inanın ki biri. Kalp atışını diydul hareketlerini gördüm diyince okdr mutlu oluyorum ki ve .üzücü olaylar yaşayanlar içinde üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?