Olabilir canım gün günü tutmuyor. Bazı gün benimde çok bulanıyor bazen gün içinde ara ara uğruyor bazende sadece tiksinti oluyor. Hiç belli oluyor yaniSelam Arkadaslar
Size birsey soracağım
Gecen hafta mide bulantisi iştahsızlık göğüs hassasiyeti kasıklarimda Ağrı vardi
İki gündür hicbirsey yok
Normal eskisi gibiyim
Sizde de oluyomu böyle
Bu belirtiler gidip geliyo mu böyle?
Canım senin hesabına göre olan 6+4 değil doktorun söylediği hesap doğru, birde şuan ölçülere takılma,önemli olan kalp atışını duydugun gün doktorun yaptığı net ölçüm, ondan sonra kontrollerde ilk ölçüme göre ilerleme normalmi bu önemli canım.Kızlar iyi akşamlar.. ben pazartesi kontrole gittim 6+4 olması gerekirken 5+5le uyumlu çıktı kese biraz küçük dedi 8-9 mm civarı. Aynı gün kahverengi pembe lekelenmelerim oldu çok korktum düşük olur mı diye.. başına böyle bişey gelen oldu mu, sonradan yetişir mi ki haftasına? progestan kullanıyorum lekelenme kalmadı ama belim ağrıyor raporda alamıyorum dinlenmeye çalışıyorum
Kalp atışını duymadık da gördük o gün bebek daha 2,5 mmdi ama görüldü. benim içim hiç rahat değil. Adetleri düzenli olanlarda geç döllenme az oluyormuş diye duydum benimde çok düzenlidir ama inşallah öyledir çok korkuyorum. Pazartesi gidicez inş ilerleme olurCanım senin hesabına göre olan 6+4 değil doktorun söylediği hesap doğru, birde şuan ölçülere takılma,önemli olan kalp atışını duydugun gün doktorun yaptığı net ölçüm, ondan sonra kontrollerde ilk ölçüme göre ilerleme normalmi bu önemli canım.
Benimde adete göre 12+2 falan olmam lazım ama 10+4 um kalp atışını duyduktan sonra ki gelişimi önemli, geç döllenme oluyor çünkü.arkadasimin bebeğide bir hafta ileriden gidiyordu erken döllenme olmuştu. O yüzden keseye takılma,inş kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsin insallah
Kalp atışını duymadık da gördük o gün bebek daha 2,5 mmdi ama görüldü. benim içim hiç rahat değil. Adetleri düzenli olanlarda geç döllenme az oluyormuş diye duydum benimde çok düzenlidir ama inşallah öyledir çok korkuyorum. Pazartesi gidicez inş ilerleme olur
Olabilir canım gün günü tutmuyor. Bazı gün benimde çok bulanıyor bazen gün içinde ara ara uğruyor bazende sadece tiksinti oluyor. Hiç belli oluyor yani
yok cnm hepsi nornal araliklarda ama gebelikte istenilen olsun diye ilaci ayarliyor dr.tahlil kagidinda ne asagida ne yukarida gozukuyordu ama adam degisti demek biraz daha dusmesi gerekliydiki 1 gun daha 150mg arttirdi.ondan endokrin ozellikle isinin ehline gidin diye diretiyorumCanım bu değerler hastanede ölçen makinenin değerlerine göre değişiyormu, makinelerde normal alt ve üst sinirlar farklılık gösteriyor o nedenle referans aralığına dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum,
Benim serbest t3 um 2.5 ama değerim referans aralığına göre normal, serbest T4 0.81 ama oda normal, senin sonuç gösteren yerde bunlarda düşük olduğuna dair isaretle belirtilmismi
Yok karından baktı bebek 5+6, kese 5+5 dedi ama baya inceledi en geniş haliyle baktı keseye, kızımın doğumunu yapan doktordu çok güveniyorum ona. Çok teşekkür ederim içime su serptin, pazartesiye kadar nasıl dayanacağım bakalımCanım kalp atışını gorduyseniz hiç korkma içini ferah tut,o ölçümü dogru olan, vajinalmi baktı, 5+2 de ben vajinalle sadece keseyi görmüştüm bebeği gorecekmiyim diye çok korkmuştum, görmüşsün büyür Pazartesiye daha iyi görürsün,sen boşver başkalarıyla kıyaslama.pek olmuyor olabilir,ama olanlarda var,onlardan biri sensin yani geç döllenme olmuş ,Allahım yavrunu kucağına almayı nasip etsin, kendini üzme pozitif bak
yok cnm hepsi nornal araliklarda ama gebelikte istenilen olsun diye ilaci ayarliyor dr.tahlil kagidinda ne asagida ne yukarida gozukuyordu ama adam degisti demek biraz daha dusmesi gerekliydiki 1 gun daha 150mg arttirdi.ondan endokrin ozellikle isinin ehline gidin diye diretiyorum
Yok karından baktı bebek 5+6, kese 5+5 dedi ama baya inceledi en geniş haliyle baktı keseye, kızımın doğumunu yapan doktordu çok güveniyorum ona. Çok teşekkür ederim içime su serptin, pazartesiye kadar nasıl dayanacağım bakalım
evet hasimato troidim var.buyuk kizim 9 yasinda o 1.5 yasindayken cikti o zamandan beri ilac tedavisi var.2.kizimdada hamileligimde her ay tahlil yaptieip druma gonderdim tahlil sonucuma gore ilac dozumu ayarladi.Allaha sukurde kizimdada hicbirsey yok ne zekasinda ne gelisiminde hatta 37.haftada 4 kilo oldugundan nornal dogumu kacirmiyim diye suni sanciyla dogurttu doktorum.ama ilaclarimi endokrin doktorumu hic ihmal etmedim.Anladım canım :) bu tahlilleri hamileliğin 6. Haftası yaptırdık, her ay kontrol amaçlı yaptırmaya gerek varmı ki, doktor söyler belki ama, normal de olsa sağlık ocağında testleri ayda bir yinelemek gerekiyormu acaba, sende tiroid problemi de vardı sanırım dimi öncesinde canım, geçmiş olsun
İnşallah güzel haberler alırız, hep dua ediyorum zaten elden başka bişey gelmiyor. Beni en çok korkutan kasık bel ağrısı ve lekelenmeydi bugün o da kalmadı çok şükür. Dün okulda ölü gibiydim, sınıf öğretmeniyim ve öğrencilerim 1.sınıf kendimi yormamam imkansız yani ama dinlenmem de lazım.. çok kötü denk geldi herşey yoluna girer inş. Ailelere de erkenden söyledik pişman olduk..Canım vajinal baksa bence daha net görünürdü bebiş, katından bakmasına rağmen görünmesi hemde 5+5 lerden çok iyi,maşallah,içini ferah tut, kötüyü çağırma, Pazartesiye az kaldı :) bende kontrole gidicem ikili test yapılacak,bebeği her hafta görmek istiyorum , içimde içimde hareketlerini hissedemedigim için acaba napiyo falan diye aklım hep onda, pazartesiyi iple çekiyorum ,inş ikimizde hayırlı haberler alalim canım, dua et sende bolbol :)
Benim 5+5 te kesem vajinalde görülmüştü niye canını sıkıyorsun tatlım bazı bebekler geride görünüyor ama açığı kapatıyor 9 10 haftalardaİnşallah güzel haberler alırız, hep dua ediyorum zaten elden başka bişey gelmiyor. Beni en çok korkutan kasık bel ağrısı ve lekelenmeydi bugün o da kalmadı çok şükür. Dün okulda ölü gibiydim, sınıf öğretmeniyim ve öğrencilerim 1.sınıf kendimi yormamam imkansız yani ama dinlenmem de lazım.. çok kötü denk geldi herşey yoluna girer inş. Ailelere de erkenden söyledik pişman olduk..
Ya ben sata göre 6+4 diye kalp atışı duyarız umuduyla bi doktora gittim o da kese küçük hafta bile vermiyor filan dedi düşük olabilir diye moral vermeye kalktı gebe kalabiliyormuşsun bak filan diye. Benim içim rahat etmedi yıllar önceki doktorum nöbetçiymiş gece uyuyan çocuğu aldık gittik o da baya inceledi kalp atışı var endişe etmeyin dedi ama dün progestana rağmen lekelenmem devam edince çok ağladım bugün daha iyiyim bakalımBenim 5+5 te kesem vajinalde görülmüştü niye canını sıkıyorsun tatlım bazı bebekler geride görünüyor ama açığı kapatıyor 9 10 haftalarda
Canım ben iki haftadır ilk gebeliğimden kalan hamile pantolonlarımı giyiyorum.Kızlar bütün pantolon tayt ve pijamalarımın beli sıkıyor acıtıyor artık sizde de böyle mi? Bebek 11 haftalık oldu ama ben kilo vermişim göbeğim çıktı resmen. Nette okudum 4 5 aylıkken çıkmış milletin karnı anormal bi durum yoktur dimi?
Şu ilk fırsatta negatif konuşan doktorlara sinir oluyorum. Hamile bi insanı niye hemen strese sokuyorlar.Ya ben sata göre 6+4 diye kalp atışı duyarız umuduyla bi doktora gittim o da kese küçük hafta bile vermiyor filan dedi düşük olabilir diye moral vermeye kalktı gebe kalabiliyormuşsun bak filan diye. Benim içim rahat etmedi yıllar önceki doktorum nöbetçiymiş gece uyuyan çocuğu aldık gittik o da baya inceledi kalp atışı var endişe etmeyin dedi ama dün progestana rağmen lekelenmem devam edince çok ağladım bugün daha iyiyim bakalım
Hosbulduk canim. Evet aynen bende de 2 hafta kadar farkediyordu. Devlete tahliller icin gittigm icin cok ustne dusmedim@mavili_pasabrcuk hoş geldiniz. sağ salim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) benim muayenelerde devlet ve özelde hafta farkı çıktı devlet 6+5 dedi özel 8 haftalık dedi.
Kızlar bütün pantolon tayt ve pijamalarımın beli sıkıyor acıtıyor artık sizde de böyle mi? Bebek 11 haftalık oldu ama ben kilo vermişim göbeğim çıktı resmen. Nette okudum 4 5 aylıkken çıkmış milletin karnı anormal bi durum yoktur dimi?
Kendini strese sokarsanda olur kuzum rahat ol rabbim ne dilerse o olur iş yorucu olduğunda rahim büyürken olabiliyor lekelenme, miktarı önemli korkma. Birde prolaktin yükseldiği içinde az az lekelenmeleri normal sayıyorlar ekstra şiddetli ağrı falan yoksa hele hiç korkma. Stres bebeği çok etkiliyorYa ben sata göre 6+4 diye kalp atışı duyarız umuduyla bi doktora gittim o da kese küçük hafta bile vermiyor filan dedi düşük olabilir diye moral vermeye kalktı gebe kalabiliyormuşsun bak filan diye. Benim içim rahat etmedi yıllar önceki doktorum nöbetçiymiş gece uyuyan çocuğu aldık gittik o da baya inceledi kalp atışı var endişe etmeyin dedi ama dün progestana rağmen lekelenmem devam edince çok ağladım bugün daha iyiyim bakalım
Sorma ya ben zaten çökmüşüm o anda kendince iyilik yapıyor moral veriyor doğru düzgün göremedi bile cihazları da çok gelişmiş değil kalp atışı gibi bişey var ama kese çok küçük sağlıksız gebelik olabilir filan. Düşük olsada üzülme demek nedir ya mümkün mü bu. Neyse İnşallah bebeğim sağlıklıdır da dahada gitmem o kadınaŞu ilk fırsatta negatif konuşan doktorlara sinir oluyorum. Hamile bi insanı niye hemen strese sokuyorlar.
Stres hamileler için o kadar tehlikeliyken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?