• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba güzel anneler bizde kontrolden geliyoruz 12+2 yiz bugun çok hareketli bebeğim 2.cocugum nasipse ense kalınlığı ve burun çıkıntısı ni ccok beğendi doktorumuz ikili tarama testi ni de yaptirdik Cinsiyet tahmini yapamadi erken dedi sadece bacak arasında ip gibi bişey vardı ama kordon olma olasılığı aşırı yüksek dedi siztahmin yapablrmsniz teyzeleri

Eklentiler

• Screenshot_20181030-154309.webp
    Screenshot_20181030-154309.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20181030-154257.webp
    Screenshot_20181030-154257.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20181030-154251.webp
    Screenshot_20181030-154251.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 77
Selamlar, ne güzel bugün de iyi haberler gelmiş. Ben de bir an önce hissetmek istiyorum hareketlerini, tecrübeli anneler bilirler ilk ne zaman hissedilir acaba?
Benim bir sonraki ultrasonum perinatalog muayenesi, 13. haftamda olucam, ense kalınlığı ve ikili test için... daha nerdeyse 3 hafta var, zaman geçmek bilmiyor ben de bebek eşyalarına bakıyorum internetten. Birşeyler almak istiyorum ama daha çok erken diye korkuyorum. Siz alıyor musunuz hiç birşey?

Allah gönlüne göre versin canım. Annelik neresinden bakarsan bak büyük fedakarlıklar istiyor. Hamilelikten tut ölüme kadar... Ondan sebep zaten ayaklarının altına cennetler serilmiş. Diğer yandan içgüdüsel olarak arzulanan da bir duygu. Allah her isteyene hayırlısı ise nasip etsin.

Az daha sabret inşallah hareketlerini hissetmeye başlayınca göbeğin belirginleşince daha iyi hissedeceksin inşallah kendini. İnanıyorum ben :KK66:
Acaba ne zaman tekmeler :) pıt pıt bişeyler oluyo ama pek bebekmiş gibi gelmiyor karnım gerginleşti elbiselerimden anlıyorum öne eğilirken sert geliyo karnım eskisi gibi değil bu büyüyor mu demek?

Selamlar, ne güzel bugün de iyi haberler gelmiş. Ben de bir an önce hissetmek istiyorum hareketlerini, tecrübeli anneler bilirler ilk ne zaman hissedilir acaba?
Benim bir sonraki ultrasonum perinatalog muayenesi, 13. haftamda olucam, ense kalınlığı ve ikili test için... daha nerdeyse 3 hafta var, zaman geçmek bilmiyor ben de bebek eşyalarına bakıyorum internetten. Birşeyler almak istiyorum ama daha çok erken diye korkuyorum. Siz alıyor musunuz hiç birşey?
Ben ilk defa bu hafta battaniye aldım iki tane. Rengi su yeşili ve sütlü kahve hem kıza hem erkeğe gidecek renkler. Biraz araştırdım hepsini birden son aylara sıkıştırmam maddi olarak mantıklı gelmedi. Yavaş yavaş alacağım kişisel eşyalarını. Kuzenlerim bebeklerinin zıbınını vs vercekler ama hastane çıkışı falan bebeğime özel olmalı.

Acaba ne zaman tekmeler :) pıt pıt bişeyler oluyo ama pek bebekmiş gibi gelmiyor karnım gerginleşti elbiselerimden anlıyorum öne eğilirken sert geliyo karnım eskisi gibi değil bu büyüyor mu demek?

Evet canım göbüşün büyüyor. Bunu en net açken ve tuvalet ihtiyacın yokken uzanıp karnını içine çektiğinde görürsün. Geriye kalan bütün göbek bebek çünkü. :) Ben sabahları lavabodan sonra uzanıp şöyle bir bakıyorum ne alemde diye :))) yerini net hissediyorum artık çok şükür. :)

Tekmelere gelince.... İlk bebek daha geç hissediliyor. Ben tam 20+0 da hissetmiştim. Zaten onu hissettiğinde diğer bebek sandıklarının bağırsak hareketi olduğunu net anlarsın. Böyle karnında baloncuk patliyormuş gibi başlar haftalar ilerledikçe hareketler de çoğalır ve daha net hissedilir. Özellikle 6.aydan itibaren sağlı sollu kroşeler tek kale maçlar ne ararsan :))))))

valla dünden beri senin gibi düşünmeye çalışıyorum ben de , bir nebze sakinleştim , çok sağol :KK25:
bu arada ben de kabuslar / rüyalar görüyorum... Özellikle yıllar önce vefat etmiş akrabalarımı, dedemi, anneannemi falan , özledim herhalde bir duygusallıktır gidiyor...

o zaman dua bekliyorlar senden. Benim kabus değil rüyalarım da he böyle karmaşık endişeli haller falan uyandırıyor ve yoruyor beni.

Merhaba güzel anneler bizde kontrolden geliyoruz 12+2 yiz bugun çok hareketli bebeğim 2.cocugum nasipse ense kalınlığı ve burun çıkıntısı ni ccok beğendi doktorumuz ikili tarama testi ni de yaptirdik Cinsiyet tahmini yapamadi erken dedi sadece bacak arasında ip gibi bişey vardı ama kordon olma olasılığı aşırı yüksek dedi siztahmin yapablrmsniz teyzeleri
Cnm erkege benziyor.

İlk bebekte 19.20 haftayı buluyor tam hissetmen canım tek sen görürsün dışardan görünmesi için hareketlerin 24 25 buluyor ikinci bebekte daha erken hissediyorsun.

Ben kızımı 19. Haftada hissetmiştim ama zayıf olduğum için çok rahat hissettim. Erkek bebekler daha erken hissediliyormuş. Kıyafet konusu da yine cinsiyete göre alacağım kız olursa çok az alacağım zaten, ama birkaç hafta sonra başlayabilirsin ortak renklerden bişeyler almaya. O alışveriş insana çok iyi geliyor.

Evet canım göbüşün büyüyor. Bunu en net açken ve tuvalet ihtiyacın yokken uzanıp karnını içine çektiğinde görürsün. Geriye kalan bütün göbek bebek çünkü. :) Ben sabahları lavabodan sonra uzanıp şöyle bir bakıyorum ne alemde diye :))) yerini net hissediyorum artık çok şükür. :)

Tekmelere gelince.... İlk bebek daha geç hissediliyor. Ben tam 20+0 da hissetmiştim. Zaten onu hissettiğinde diğer bebek sandıklarının bağırsak hareketi olduğunu net anlarsın. Böyle karnında baloncuk patliyormuş gibi başlar haftalar ilerledikçe hareketler de çoğalır ve daha net hissedilir. Özellikle 6.aydan itibaren sağlı sollu kroşeler tek kale maçlar ne ararsan :))))))
Ben 4 kilo verdim hala almadım iştahım düzelmeye yeni başladı. Pantolonlarım bacaklardan bol belden dar geliyor karnımı içine çekemiyorum eskisi gibi ama bariz bir karın yok. Kocaman göbeğim olsun istiyorum:) Gelsin kroşeler hazırımmmm :)))

Back
X