• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off cok sinir oldum yaa.dosya yukleye tikliyom sari yaniyo ama hic bisey acilmiyo

Ben 4 kilo verdim hala almadım iştahım düzelmeye yeni başladı. Pantolonlarım bacaklardan bol belden dar geliyor karnımı içine çekemiyorum eskisi gibi ama bariz bir karın yok. Kocaman göbeğim olsun istiyorum:) Gelsin kroşeler hazırımmmm :)))

Ben altı aylık olana kadar dışarıdan kimse hamile olduğumu anlayamıyordu . Kimisinin göbeği daha erken çıkar benimki geç çıkmıştı ama son ayda sağdan sola dönmek için uzun çaba sarfediyordum uzandigimda :)))) öyle büyümüştü. :)) Sana şimdi o günler gelmeyecek gibi geliyor ama gelecek merak etme hatta kendini hep hamileymiş gibi hissedeceksin doğurana kadar :)))) doğumdan sonra da tam tersi hiç hamile kalmamış gibi olacaksın. Ben de böyle vaaz eder gibi oldum kusura bakma :))))))

Merhaba güzel anneler bizde kontrolden geliyoruz 12+2 yiz bugun çok hareketli bebeğim 2.cocugum nasipse ense kalınlığı ve burun çıkıntısı ni ccok beğendi doktorumuz ikili tarama testi ni de yaptirdik Cinsiyet tahmini yapamadi erken dedi sadece bacak arasında ip gibi bişey vardı ama kordon olma olasılığı aşırı yüksek dedi siztahmin yapablrmsniz teyzeleri

Kız diye düşünüyorum ,inş gönlüne göre olur

Canım erkek bence çıkıntı açılı durmuş popoya. Sizin görüntüler ne kadar net ya bir kendime yorum yapamadim. Allah gönlüne göre versin. Bakalım ne çıkacak.
Bi oğlum var Rabbim neyi nasip ettiyse artik.
İnsallaah gonlume gore olur. Saglikli hayirli olsunda elhamdulillah .

Ben altı aylık olana kadar dışarıdan kimse hamile olduğumu anlayamıyordu . Kimisinin göbeği daha erken çıkar benimki geç çıkmıştı ama son ayda sağdan sola dönmek için uzun çaba sarfediyordum uzandigimda :)))) öyle büyümüştü. :)) Sana şimdi o günler gelmeyecek gibi geliyor ama gelecek merak etme hatta kendini hep hamileymiş gibi hissedeceksin doğurana kadar :)))) doğumdan sonra da tam tersi hiç hamile kalmamış gibi olacaksın. Ben de böyle vaaz eder gibi oldum kusura bakma :))))))
Yok canım ne kusuru tecrübelisin ne kadar güzel şeyler yaşamışsın tekrar nasip olmuş inşallah bizlerde görebiliriz o günleri. Evde yalnızım film izliyordum amaçsız ağlamaya başladım filme. ben gerçekten kendimi anlamakta çok zorlanıyorum napıcam ben? Tecrübelerin benim için çok önemli

Bazilari oglun olacak diyor bazilari belirtilere gore kiZ ama bilmiyorum icimden kiz geciyor.
Oglumdaki gibi hamilelik gecirmiyorum ondan sanirim. :deli:

Kızlar ikili testimi doktorum yorumlamış,telefon açtılar gayet güzelmiş sonuç, rutin kontrole gelin yeterli dediler. Allah herkese böyle güzel haberler aldırsin, bekleyen herkese inşallah. Haftaya 15. Hafta bitiyor cinsiyet için gidicem ,
Bugün bir teyzeden şey öğrendim 3 buçuk aylık bebeğim deyince hissediyomusun dedi. Erkek bebekler daha çabuk hissedilirmis. Zaten hissediyosam da farkında değilimdir.:)

Back
X