Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4 kilo verdim hala almadım iştahım düzelmeye yeni başladı. Pantolonlarım bacaklardan bol belden dar geliyor karnımı içine çekemiyorum eskisi gibi ama bariz bir karın yok. Kocaman göbeğim olsun istiyorum:) Gelsin kroşeler hazırımmmm :)))
Cevaplanin yanndaki dosya yukleye basiyosun demi
Oyum kızdan yana popo paralel :)
Ayy agzin bal yesin yaaa insallahOyum kızdan yana popo paralel :)
Bende paylaştım bNada uapablrmsnizOyum kızdan yana popo paralel :)
Merhaba güzel anneler bizde kontrolden geliyoruz 12+2 yiz bugun çok hareketli bebeğim 2.cocugum nasipse ense kalınlığı ve burun çıkıntısı ni ccok beğendi doktorumuz ikili tarama testi ni de yaptirdik Cinsiyet tahmini yapamadi erken dedi sadece bacak arasında ip gibi bişey vardı ama kordon olma olasılığı aşırı yüksek dedi siztahmin yapablrmsniz teyzeleri
Gördüm şimdi canım bence erkek kafa yapısı erkeğe benziyorBende paylaştım bNada uapablrmsniz
Oyum kızdan yana popo paralel :)
Bi oğlum var Rabbim neyi nasip ettiyse artik.Canım erkek bence çıkıntı açılı durmuş popoya. Sizin görüntüler ne kadar net ya bir kendime yorum yapamadim. Allah gönlüne göre versin. Bakalım ne çıkacak.
Yok canım ne kusuru tecrübelisin ne kadar güzel şeyler yaşamışsın tekrar nasip olmuş inşallah bizlerde görebiliriz o günleri. Evde yalnızım film izliyordum amaçsız ağlamaya başladım filme. ben gerçekten kendimi anlamakta çok zorlanıyorum napıcam ben? Tecrübelerin benim için çok önemliBen altı aylık olana kadar dışarıdan kimse hamile olduğumu anlayamıyordu . Kimisinin göbeği daha erken çıkar benimki geç çıkmıştı ama son ayda sağdan sola dönmek için uzun çaba sarfediyordum uzandigimda :)))) öyle büyümüştü. :)) Sana şimdi o günler gelmeyecek gibi geliyor ama gelecek merak etme hatta kendini hep hamileymiş gibi hissedeceksin doğurana kadar :)))) doğumdan sonra da tam tersi hiç hamile kalmamış gibi olacaksın. Ben de böyle vaaz eder gibi oldum kusura bakma :))))))
Canım senle yorumlarımız tam zıttı:)Gördüm şimdi canım bence erkek kafa yapısı erkeğe benziyor
İns sağlıklı bir kız evlat olsun o zaman.biz sadece eğlencesine yorum yapıyoruz. :)Bi oğlum var Rabbim neyi nasip ettiyse artik.
İnsallaah gonlume gore olur. Saglikli hayirli olsunda elhamdulillah .
Rabbim herkesin gonlune gore versin insallaahİns sağlıklı bir kız evlat olsun o zaman.biz sadece eğlencesine yorum yapıyoruz. :)