- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
- 103
Çok sağol canım bilgilerin içinCanım bu bebekten bebeğe değişen bir durum aslında. Çok heves ederek aldım ben de ama beşikte uyumadı benimki... Yanında biri olmadan asla rahat etmiyor. O yüzden onunla yatıyorum ben. İnşallah ikincisinde kullanmak nasip olur garip garip duruyor köşede beşik :) bu arada hastaneden pusetle ya da anakucagi ile çıkartıyorlar. Puseti evde de kullanman mümkün. Ben gün içinde ona yatırıp huzursuzlandikca ayağımla sallıyordum ama onu da en fazla altı yedi aya kadar kullanabildim. Sigmadi içine sonra. Eğer şu an beşik almayı dusunmuyorsan doğumdan sonra kararını ver. Benim kardeşim besiksiz büyüdü ama dezavantajı şu ki genellikle böyle çocuklar uzun bir süre anneyle uyumak istiyor ayrı yatmiyorlar. Beni de böyle bir problem bekliyor gibi.
Ablam da yatıramamıştı beşiğinde
İlk zamanlar sık sık geceleri emzirmek zorundasın mecbur yanında yatacak bi daha kalkıp beşikten almak yerine yanında uyuması daha mantıklı geliyor babynest de olacağı için bebeğe uyku vaktinde de zarar vermeyiz tabi o kadar derin uyuyabilecek miyiz sanki

uzun zaman oldu hala alışamadım şu uykusuzluk işine gece uykumu feda edemiyorum ya defalarca uyanıyorum ama geri dalmam saniyeler bile surmuyor. Artık ayakta dahi rahatça uyuyacak kıvama erdim