o zaman bir başka oluyor. varlığını hissediyorum yavrum... inşallah en kısa zamanda yazarız bizde.Ay inşallah canım hissetsek içimiz rahat edecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman bir başka oluyor. varlığını hissediyorum yavrum... inşallah en kısa zamanda yazarız bizde.Ay inşallah canım hissetsek içimiz rahat edecek![]()
İkinci bebekte daha erken hissedilirmis zaten. Darısı başımıza...Çok şükür bebeğimin hareketlerini hissediyorum.
Bugün ultrasona göre 15+0
Oğlumda 20. Haftada hissetmiştim
Bu kadar erken beklemiyordum..
1.1 olabilir mi o canım?Selam kızlar bugün başka bir dr a gitmek durumunda kaldım. Çok şükür bebisim iyi...ikili test zamanı gelmiş dedi yani yarım dk sürdü bakması ense kalinligini olctum bile dedi. nt 0.11 yazıyor gösterdi.kagit verdi kan ver dedi..ciktim. .bu değer normal mi sizce.. sallamasyon gibi geldi ... 0.11 nasıl bir değer acaba
Yok canm ya kac defa baktım 0.11 yazıyor1.1 olabilir mi o canım?
Maşallah canım Rabbim hayırlı eylesin kaç haftalıksın ?Selam herkese. Kızımın duaları kabul oldu bir kızım daha olacak nasipse. Eşim düşünsün artık 3 hatunla uğraşması kolay olmayacak
P Pembissanne listeye ekler misin
0.11mmdir canım ense kalınlığı. benimkini ölçünce 0.8mm yazıyorduYok canm ya kac defa baktım 0.11 yazıyor
Benim de 0.11 yazıyor doktor söylerken 1.1 dedi. Normal dediYok canm ya kac defa baktım 0.11 yazıyor
deneyeceğim canım. yazarım buraya. benim iki minikten ancak gece onlar uyuyunca fırsat bulabilirim.Kızlar özellikle zayıf olan arkadaşlar karnınızı açıp sıt ürtü uzanıp 5-10 dk baktınız mı hiç? ben resmen hareketlenme görüyorum küçük küçük. Bağırsak hareketleri görülür mü dışarıdan? Normalde hissetmiyorum ama karnımı açıp bakınca görüyorum sanki kıpırdanmalar. Ben 49 kiloyum, sizde söyle bi inceleyin bana haber verin :)) gaipten mi görüyorum anlamadım
Benimkinde 1.1 mm yazıyor, seninki cm dur belki?Yok canm ya kac defa baktım 0.11 yazıyor
Ay evet ya nasıl boş boş baktiysam...evet 0.11 cm yazıyor mm ye cevirirsen 1. 1 mm eder dimi...kafa durdu..sagol canmBenimkinde 1.1 mm yazıyor, seninki cm dur belki?
Aynen canm mm cm hesabı aklıma gelmemiş 1.1 mmBenim de 0.11 yazıyor doktor söylerken 1.1 dedi. Normal dedi
Yok canım ilk :)evet canım. inşallah korkmuyorum Allaha emanetiz hepimiz . demek seninde erkek kız unuttum ben. senin ikinciydi demi. ilki neydi . karıştı kafam.