- 19 Haziran 2018
- 185
- 182
- 18
- 36
Bndee de aynı yaa reglde olamadık ya şişkinlik var bayaAynen benim de öyle. Daha ilk zamanlardan kıyafetim sıkmaya başladı karında kasıkta şişlik var.Pantolonlar olmuyor. Hemen hamile pantolonu mu almalı bilemedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bndee de aynı yaa reglde olamadık ya şişkinlik var bayaAynen benim de öyle. Daha ilk zamanlardan kıyafetim sıkmaya başladı karında kasıkta şişlik var.Pantolonlar olmuyor. Hemen hamile pantolonu mu almalı bilemedim
![]()
Ay ne güzel. Senin sat kaçtı canmKizlar keseye gordum cok sukur. Haftaya Pazar kalp atislari icin gidecegiz :)))
Benimde 4+5te 4.1mm çıktı canım sende durumlar nasıl :)Kzilar kese boyutlariniz neler ?
Bende de 4+6 dedi 8 mm.ama benim hesaba gore 5+3 olmasi lazimBenimde 4+5te 4.1mm çıktı canım sende durumlar nasıl :)
Amin inşallah sabahı iple çekiyorum :) bugün göğüslerim sızlıyor ara ara sizde de böyle birşey var mı kızlar birde alt karnım sert sanki çok üşüyorumSağ ol canım, senden de haberler bekliyoruz. Benim doktorum nöbetçi olduğu için akşamları gidiyorum ve daha rahat oluyor çalıştığım için. Benim de mide bulantım yok çok şükür. Bu sabah itibariyle halsizlik başladı bugün tam 5. Onun dışında başka bir şeyim yok. haa göğüsleri saymazsak. haftam. Dün doktorum güzel şeyler söyledi. Kendine çok dikkat et yorulma ve ilişki olmasın dedi. Sağlıklı bir gebelik ama bu ilk 2,3 hafta çok önemli dinlen sürekli dedi. He şey ye ama az az ye aşırı olmasın dedi. Haftaya kalp atışı için gel ayrıca tahlil yapıcaz dedi :) Bende sadece karın ağrısı vardı kuzum, doktor yapacak bir şey yok şu anda çok normal dedi.Bu günlerime binlerce şükür . Allah kötü şeylerle sınamasın, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. Bu arada instgramın var mı canım ? Ekleşelim :)
Nasıl yani canım son adet tarihine göre hesaplanıyor mı eğer 5+3sen 8mm normal oluyorBende de 4+6 dedi 8 mm.ama benim hesaba gore 5+3 olmasi lazim
Benim göğüslerimde aşırı hassasiyet var hatta bazen yatarken yorgan deyince bile göğüs uçlarımda sızlama oluyor :)Amin inşallah sabahı iple çekiyorum :) bugün göğüslerim sızlıyor ara ara sizde de böyle birşey var mı kızlar birde alt karnım sert sanki çok üşüyorum
Benimde 4+2 doktora gittinmi kese içinDün 21:45 yattım, sabah işe kalktım 6:45 gibi nerdeyse arada da hiç uyanmadım :)
Dün aşırı bel ağrım vardı ama hatta bir ara korktum 4+2'de bu kadar ağrı normal mi diye ama istirahat iyi gelmiş.
Sizde de bu kadar bel ağrısı çeken oluyor mu?
Bana 1cm dedi canımKzilar kese boyutlariniz neler ?
Sağ ol canım , sat 02.08Ay ne güzel. Senin sat kaçtı canm
Hayır, yarın randevum var ama karından görülür mü bilmiyorum, vajinal ultrasondan da kötü etkisi olur mu diye korkuyorum, bakalım yarın bir gideceğim umarım görülür kese :)Benimde 4+2 doktora gittinmi kese için
Yazar. tarih saat falan yazan yerdeBana doktor söylemedi kesenin boyutunu ultrason kağıdında yazarmı köşedeki yazılarda ?
Saol Canım :) peki kodu nedir biliyomusun yazılara bakıyorum pek anlayamıyorumYazar. tarih saat falan yazan yerde