Boy kilonuda yaz canımCanım bence cinsiyet için de tabloda yer ayır sonradan sıkıntı olmasın :)
27 - Sivas - 04 agustos - 11 mayıs 2019 - 4+5 - ilk hamilelik
Boyunuda yazar mısın canım30 yasindayim . ist da oturuyorum . sat tarihi 11 agustos . insallah ilk cocugum olacak kiloyu da eklersen baslangic kilom 59 . tahmini dogum tarihi 19 mayis
Boy-kilo oranınıda öğrenebilir miyim canım
162 kolay gelsinBoyunuda yazar mısın canım
gittigimiz hastane gereksiz mi olur canim ?bi grupta gormustum sankiBoy-kilo oranınıda öğrenebilir miyim canım
Şuan için çok farklı şehirler çıktı eğer yoğunluk olursa aynı şehirlerde hastaneyi de ekleriz arkadaşlarda isterse önerilerinizi yazın yinede siz eklemem gerekeni eklerimgittigimiz hastane gereksiz mi olur canim ?bi grupta gormustum sanki
Ben de cuma gideceğim hem kese hem kalp atışı aradan cıkacak böylelikle inşallah. Senin belirtin filan var muSeninle günlerimiz aynı .ben keseyi gördüm. Kalp atışı için salı günü çağırdı o gün gidecem .
İstanbul- 27 yaş- ilk gebelik - 1.60 boy 55 kilo -sat 12 ağustos -doğum 19 mayıs :)Başladım kızlar oluşturmaya teker teker ekliycem kızımdan fırsat buldukça.üye adı şehir yaş boy kilo kaçıncı çocuk SAT tahmini doğum tarihi kese kalp cinsiyetle olarak bilgilerinizi gireceğim ilk sayfaya bakarsınız bu gece yazanları tamamlarım tabloda
Yaşım 29Hamişler yaşınız nereli olduğunuz sat tarihi tahmini doğum tarihi keseyi kaçıncı hafta gördünüz kaçıncı hamileliğiniz beni etiketleyerek yazarsanız daha çabuk tabloyu oluşturabilirim
Mrkezde misin canm hangi dr gidiyosn?Canım bence cinsiyet için de tabloda yer ayır sonradan sıkıntı olmasın :)
27 - Sivas - 04 agustos - 11 mayıs 2019 - 4+5 - ilk hamilelik
Benimkide çok çalışıyo zayıflıktan çıbık gibiyim dert etme kendine Rabbim sağlık versin napalım umarım az kiloyla tamamlayıp çokcabuk verirsin bende ilk hamileliğim gibi tontiş olurum inşallahhhKızlar en kilolunuz benim sanırım kızıma da 84 le hamile kalmıştım. Bu kez 86yla hamile kaldm tatildenn grlnce yeme düzenim düzeldi 2 kg gitti ama kilo olmadan doğuma gitmek istiyorm. Kızımda 95le doğuma gtmştm doğumdn bir ay sonra 85e düşmüştüm pkoluyum zatn meto çalışmıyo
Canım hayırlı olsun çok sevindim okudum yazılarını anca yazabildim sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle
İnş sağlıkla gelir bebeklerimiz
merhaba. ben kocaelinden. yasim 32 boy 1.67 kilo 56 sat 13.08.2018 gebelik tarihim 24 gunde bir oldugumdan 23.08.2018. dogum tarihi 21.05.2018 1. gebeligim.keseyi daha gormeye gitmedim. bir de bat ne demek bilmiyorum.Hamişler yaşınız nereli olduğunuz sat tarihi tahmini doğum tarihi keseyi kaçıncı hafta gördünüz kaçıncı hamileliğiniz beni etiketleyerek yazarsanız daha çabuk tabloyu oluşturabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?