Benim hala hem kasıklarım hem belim ağrıyor canım, ilk günler gibi değil adet olacakmışım hissi ama hala arada yokluyor. Belimin ağrısı ise git gide artıyorkızlar yarın kan vermesine sabırsızlıktan bekliyorum adetime 4 gün kala 11 çıkmıştı ikiye katlar mı diye çok merak ediyorum şimdiye kadar kasıklarım ve belim ağrı devam ediyor sanki adet olacakmış gibi sizde öyle miydi? en son şubatta 2 gün gecikince 36 değeri çıktı sonra ikiye katlamadan düşürmeye başladı düşük oldum bu yüzden korkuyorum açıkçası
eyvah eyvahDün bende öyle diyordum bu sabah nevrim döndü aman diyim kendine nazar etme canım
sat : son adet tarihi canım 0+0 mesela benim 6+5 buda 6 hafta 5 günlük demekkızlar kese 0+0 gibi rakamlar yazıyorsunuz ya o ne oluyor bir de sat diye bir ifade kullanıyorsunuz bazen onuda bilmiyorum beni bir aydınlatabilir misiniz :)
Gözün aydın canım, darısı randevusunu bekleyenlerin başına :)Selam kizlar 6+3 bugun kalp atsini duyduk cok sukur
Ya çok güzelSelam kızlar, yogunluktan giremedim,6+2 ile dün çok şükür kalp atışını gördük, doktorum sesini dinletmedi,rahmin içine bebeğe ekstra ısı veriyomus sesi dışarı vermek için kullanilan cihaz, gerek yok görmemiz yeter dedi,zaten varlığını bilmek fazlasıyla yetti,bende gerek yok bebeği yormayalim dedim:)
Allah isteyen herkese nasip etsin,çok ağladım varlığını gorunce.darisi bekleyen herkese:)
Sakın stres yapma, kese, bebek, kalp atışı herkeste değişiyor. Şu an önemli olan elinden geldiğince stres olmamak. Ne zaman çağırdı bir daha?Selam kızlar
Bugün dr gittim kese göründü fakat bebek görünmedi doktorum radyolojiye gönderdi o da göremedi boş olabilir dedi nasıl üzüldüm çok soğuk biriydi sonra dr sonucu götürdüm 18 mmde kesen bazen görünmeyebilir daha küçük filan dedi cumartesi tekrar gidicem. Ağrılarımmn çok olmasının nedeni de sezeryan dikişlrimn olmasıymş büyükdükçe daha fazla ağrı verir diyo
Ben kızımda 4. aydan sonra başlamıştım canm bebek yağı kullandım çok çatlamadım ama doğumdan sonra herşyi yedim süt olsn diye 10 kilo aldım 2 ayda o zaman çok çatladı her yerimkizlar catlak kremi almak istiyorum simdiden kullanayim diye . siz kullaniyor musunuz bisey
Selam kizlar 6+3 bugun kalp atsini duyduk cok sukur
Gözünüz aydın kızlar sevindirdiniz bizi :)Selam kızlar, yogunluktan giremedim,6+2 ile dün çok şükür kalp atışını gördük, doktorum sesini dinletmedi,rahmin içine bebeğe ekstra ısı veriyomus sesi dışarı vermek için kullanilan cihaz, gerek yok görmemiz yeter dedi,zaten varlığını bilmek fazlasıyla yetti,bende gerek yok bebeği yormayalim dedim:)
Allah isteyen herkese nasip etsin,çok ağladım varlığını gorunce.darisi bekleyen herkese:)
Üzme kendini canım inşallah cumartesi görünecektir çokça dua edelimSelam kızlar
Bugün dr gittim kese göründü fakat bebek görünmedi doktorum radyolojiye gönderdi o da göremedi boş olabilir dedi nasıl üzüldüm çok soğuk biriydi sonra dr sonucu götürdüm 18 mmde kesen bazen görünmeyebilir daha küçük filan dedi cumartesi tekrar gidicem. Ağrılarımmn çok olmasının nedeni de sezeryan dikişlrimn olmasıymş büyükdükçe daha fazla ağrı verir diyo
Ay ne güzel bizde duyarız inşaallahSelam kizlar 6+3 bugun kalp atsini duyduk cok sukur
Benimde 5+4de görülmemişti biraz daha sabret görülür üzme kendini .doktorun tekrar çağırdığı günü sakince bekle.Selam kızlar
Selam kızlar
3 gün sonraya canmSakın stres yapma, kese, bebek, kalp atışı herkeste değişiyor. Şu an önemli olan elinden geldiğince stres olmamak. Ne zaman çağırdı bir daha?
Ya çok güzel
Gözün aydın canım
Heyecanla bekliyoruz vallahi :) Benim 18 eylül randevum tam 6 haftalık olacak, siz yazdıkça heyecanlanıyorum :)
Allah bekleyen herkese ve sana da nasip etsin inşallah canım:)Gözünüz aydın kızlar sevindirdiniz bizi :)
Bizlere de dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?