- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Günaydın cnm bende Mayıs annesi olucam insallah burayida takip ediyorum ara ara girip karında sertleşme ve bel ağrısı çok normal bu haftalarda ben geçen hafta kontrole gittiğimde doktorumla konuştum nst yapalım dedi gerek yok dedim suyu arttir dedi.benim ilk gebeligimdede bu haftalarda başlamıştı korkma yani.son günlerinde dahada artacak bu toplanmalar bel ağrın sana tavsiyem birtane gebelik korsesi Alman ben aldım kullanıyorum belini rahatlatıyor.Ben de ayni durumdayim Ankaraya ailemin yanina geldim 32. Haftam bitene kadar burda kalacagim surekli yatiyorum. Bu aralar karin sertlesmem ve bel agrim cok fazla 30+1 im bugun en azindan 34 u gormek istiyorum
İnşallah canım.. Rabbim şu son zamanlarımızı da kolaylıkla sağlıkla geçirip bebeklerimizle sağ salim evimize dönmeyi nasip etsin inşallah...dik pozisyonda yatıncadamı aynı. bebeğin ayakları değildir demi ?
duş alıp oraya kantaron yağı veya z.yağımı sürsen.
@Pisikedii kuzum açlık şifa dememiş büyükler boşuna. kısmet oldu 3 ayları görmek. niyet ettim ben oruç tutacağım. belki huzurû o zaman bulurum. ama bendeki nasıl birşey bilmiyorum baskı var aşağıda iki bölgemdede. mahvetti beni
oruç Tutarken buna niyet edeceğim inşallah şifasınu bulurum.
@asitane161719 öpüyorum seni gelsin neşen huzurun yerine..
@Hifaa sanad güzşeliklwr sağlık huzur versin Mevlam.
ve diğer kızlar @rkndmtleylunehar @lukyfısh Nilayyy
@Happinesss26 hepinize kucak dolusu sevgimi yolluyorum sizi öpüyorum nolur dua edelim. belki daha güçlü huzurlu ve sağlıklı oluruz.
Amin canım aynen Allahım sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun hepimizi inşGecmis olsun canim. Yatis konusunda Al benden de o kadar. Hiç bir türlü rahat uyuyamiyorumheh bu şekil iyi diyorum bu defa o şekilde hiç nefes alamıyorum naapalim...zahmetsiz rahmet olmuyor. Her halimize çok şükür ❤
dik pozisyonda yatıncadamı aynı. bebeğin ayakları değildir demi ?
duş alıp oraya kantaron yağı veya z.yağımı sürsen.
@Pisikedii kuzum açlık şifa dememiş büyükler boşuna. kısmet oldu 3 ayları görmek. niyet ettim ben oruç tutacağım. belki huzurû o zaman bulurum. ama bendeki nasıl birşey bilmiyorum baskı var aşağıda iki bölgemdede. mahvetti beni
oruç Tutarken buna niyet edeceğim inşallah şifasınu bulurum.
@asitane161719 öpüyorum seni gelsin neşen huzurun yerine..
@Hifaa sanad güzşeliklwr sağlık huzur versin Mevlam.
ve diğer kızlar @rkndmtleylunehar @lukyfısh Nilayyy
@Happinesss26 hepinize kucak dolusu sevgimi yolluyorum sizi öpüyorum nolur dua edelim. belki daha güçlü huzurlu ve sağlıklı oluruz.
evet ya.. takvimler de yoksitenin yenilenmiş hali çok kötü olmamış mı ya
selamlar.. iş yoğunluğundan pek giremiyorum. Cumartesi minnoşumuzu gördük, 27+6 da 1 kilo olmuş.... 27+2 gözüküyor ultrason kağıdında ama bu kadarlık farka pek takılmıyor sanırım doktorlar... hersey yolundaymış çok şükür. Artık iyice heyecanlanmaya başladım ben... bakalım doğum nasıl bişey nasıl olacak... son aylar nasıl geçecek..
Bende bugün 30+2 yim canım.Ben de ayni durumdayim Ankaraya ailemin yanina geldim 32. Haftam bitene kadar burda kalacagim surekli yatiyorum. Bu aralar karin sertlesmem ve bel agrim cok fazla 30+1 im bugun en azindan 34 u gormek istiyorum
Çok teşekkür ederim inşallah canımRabbim yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla ve zamanlıca gelsin oğluş ❤ dinlenmek ve duadan başka çare yok.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Noooluyor bu bebelere..içlere sığamıyorlar..cok özgür ruhlar..baksana erkenden gelip keşfetmek istiyorlar ❤ sağlıkla ve zamanlıca gelsin inşallah.
Amin inşallah canım cümlemize..KEVOK B biacayipben Kızlar Allah sabrınıza sabır eklesin yüreğinize genişlik ve ferahlık versin. Dualarımız sizinle. İnşallah sizler ve hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız. Rabbim hiç birimize hayal kırıklığı yaşatmasın inşallah.
Merhaba kızlar biraz olsun gözümü açabildim ama burnum yüzüm hala tıkalı. Ateşim yok artık en azından antibiyotiğe devam ediyorum. Rahat nefes almayı özledim ne büyük nimetmiş. Havalar günlük güneşlik ama ben kaç gündür evden dışarı adım atamadım. Neyse Allah beterinden korusun diyorum. Ben de yarın göreceğim inşallah oğlumu. İlk defa bu kadar arayı uzun tuttu doktor. Umarım iyidir. Son aylarımızda bebişlerimize ve bize sağlık diliyorum.
İnşallah canım.. Rabbim şu son zamanlarımızı da kolaylıkla sağlıkla geçirip bebeklerimizle sağ salim evimize dönmeyi nasip etsin inşallah...
selamlar.. iş yoğunluğundan pek giremiyorum. Cumartesi minnoşumuzu gördük, 27+6 da 1 kilo olmuş.... 27+2 gözüküyor ultrason kağıdında ama bu kadarlık farka pek takılmıyor sanırım doktorlar... hersey yolundaymış çok şükür. Artık iyice heyecanlanmaya başladım ben... bakalım doğum nasıl bişey nasıl olacak... son aylar nasıl geçecek..
Bugün belim çok ağrıyorhamilelikte insanın bi günü bi gününü tutmuyormuş onu anladım bugün psikolojik ve fiziken kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?