Ben anne yanı alacağım inşallah yatağa birleşen 1-2 yaşına kadar kullanabileceği boyutta.Mayıs anneleri beşik için nasıl birşey tercih edeceksiniz? Ben ayrı oda yapmıcam çok buyuk birşey de istemiyorum ama kullanışsız hemen kucuk gelecek birşey de istemiyorum. Nasıl birşey almalıyım? Fikir alışverişi yapalım
Evet biraz önden gidiyor ben de pazartesi gittim 29 daydım tam 1335 gram 40 cm çıktıÇok teşekkür ederim kesinlikle. Normalde 29.haftadayım.
Sürekli aynı pozisyonda yatılmaz zaten. Gece bin bir sekle giriyorum. Rahat etsem bu defa nefes alamıyorumGünaydın... valla ben de geceleri iyi uyuyamayanlardanım... sol yanıma yatıcam diye çok uğraşıyorum ama bütün geceyi de o pozisyonda geçirmek mümkün olmuyor tabi! benim minik kızım çok hareketli değil galiba alışmam lazım böyle olmasına. Belki de sakin bir bebek olucak kim bilir. Benim de 28. haftada dönememişti henüz. Acaba kaçıncı haftalarda dönüyorlar ki? birde hissedilir mi döndüğü?
Herkese güzel bir gün olsun!
Unutmazsam alıp deneyeyim. Belki bi fayda görürüm.Burun bandı denedin mi hiç uyurken bir nebze açıyor onsuz yatamıyorum ben de
Oksidan ayrı alınıyor ve yalnızca kendi oksidanı ile kullanılıyor.Doktorun bana dediği boyaymis, inova nin içinde oksidan krem varmı onu ayrımı almıştın canim
Ben anne yanı alacağım inşallah yatağa birleşen 1-2 yaşına kadar kullanabileceği boyutta.
Ablam da park yatak var hiç kullanamadı yatmak istemedi iki çocugu da yanında yatırmak zorunda kaldı. En azından yatağa bitişik olursa yatar diye umut ediyorum bakalım.Bende kademeli, anne yanı beşik baktım biraz canım aynı düşüncelerdeyim ama park yatak falan derken kafam çorba oldu
Park yatak öneririm. Ben tatillerde de katlayıp götürüyordum ilk kızımda çok kullanışlıMayıs anneleri beşik için nasıl birşey tercih edeceksiniz? Ben ayrı oda yapmıcam çok buyuk birşey de istemiyorum ama kullanışsız hemen kucuk gelecek birşey de istemiyorum. Nasıl birşey almalıyım? Fikir alışverişi yapalım
Oksidan ayrı alınıyor ve yalnızca kendi oksidanı ile kullanılıyor.
Yalnız sadece saçhane den almanızı tavsiye ederim piyasada çok fazla sahte ürün var ben hastahanelik oldum. Satan Firmayı şikayet ettim bi sonuç alamadım.
Dikkat etmekte fayda var.
Yine de en doğalı sante ya da logona.
Bebeğe göre değişiyor sanırım şans biraz daAblam da park yatak var hiç kullanamadı yatmak istemedi iki çocugu da yanında yatırmak zorunda kaldı. En azından yatağa bitişik olursa yatar diye umut ediyorum bakalım.
Park yatak öneririm. Ben tatillerde de katlayıp götürüyordum ilk kızımda çok kullanışlı
ah canımsın ya. fark ettinmİ bilmiyorum 3.gebelik dahada zor diğerlerine göre. ve bana göre , ilk ikide yeterince vitamin kaybettik. 3.de vucudumuz dahada yogun güçsüz bundan dolayı üst üste yaşıyoruz zorlukları.Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah. Gece doğru düzgün uyuyamadımyüzüm gözüm botokslu gibi şişti resmen nefes alamıyorum. Gözlerim yanıyor ve başım ağrıyor artık hayat kalitem berbat durumda. Neyseki az kaldı. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma aldigimi da göstersin ❤
Merhaba kızlar. Bugün daha iyiyim çok şükür. Doktora gittik oğlumuzu gördük. Her şey yolunda çok şükür 1.5 kilo olmuş boyu da uzun 2 hafta önden gidiyor. Başından beri ters duruyordu dönmemişti bugün ilk defa döndüğünü gördük baş aşağı. Bakalım tekrar döner mi. Yüzünü dönmedi bir türlü göremedik maalesef.karapisso çok teşekkür ederim bugün kendime geldim bebeğimin iyi olduğunu da öğrenince.
Kızlar benimde 3. bebeğim kızım 6 oğlum 4 yaşında artık son 2 ayda epey zorlanmaya başladım sizlerin ne kadar yaş aralığı Allahım hepimize kolaylık versin inşallahah canımsın ya. fark ettinmİ bilmiyorum 3.gebelik dahada zor diğerlerine göre. ve bana göre , ilk ikide yeterince vitamin kaybettik. 3.de vucudumuz dahada yogun güçsüz bundan dolayı üst üste yaşıyoruz zorlukları.
senle bebeklerimizin arası bile aynı. seni düşünüyorum az dinlenseydi vucudun diyenleri anlıyorum şimdi. işte nasip kısmet..vardır elbet bir hayır. kendi adıma gene aynı kararı verirdim orası ayrı. ama zorluğu çektim çekiyorum sonumuz güzel olsun.
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.maşallah daim olsun sağlığınız keyfiniz. sağ salim gelsin paşacığın. doğu haftasına kadar döner durur. ne zamanki yeri daralır o zaman artık tek pozisyonda durur. inşallah en hayırlı sağlıklı doğum ile kucağına alırsın.
İyi geceler kızlarbende oglusumu gördüm geldim bugün şükür bir sorun yokmuş ağrılar normal dedi doktor ilaç baslamayalim dedi 1120 gram olmuş yavrum kan tahlillerimiz normal çıktı akıntı yoğunlaştı onun için fitil yazdı onu kullanacam bugün baya yoruldum gündüz hastane akşam fener alayı derken baya yürüdüm uyuyamıyorum şimdi de daha sabah kızımla sivlilik toplamaya cikcaz inşallah bu arada rabbim hayırla geçirmek nasip etsin yarın kandil günü rabbim dualarımızı kabul etsin dualar da unutmayalım birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?