bayıldımkarapisso sabah unuturum belki diye şimdi paylaşayım dedim canım. Rabbim güle güle giydirmek nasip etsin
Çok güzeller özellikle şortlu tulum gibi olanlara bayıldım, bende bunların erkekler için olanindan istiyorum, güle güle giysin canım :)karapisso sabah unuturum belki diye şimdi paylaşayım dedim canım. Rabbim güle güle giydirmek nasip etsin
var lcw yaz sezonu gelsin tam. özellikle é bebekte neler neler var. OH gelsinler alalım bol bol.Çok güzeller özellikle şortlu tulum gibi olanlara bayıldım, bende bunların erkekler için olanindan istiyorum, güle güle giysin canım :)
Amiiiin canım inşallahbayıldım
inşallah içini doldurur kıpır kıpır
Çok güzeller özellikle şortlu tulum gibi olanlara bayıldım, bende bunların erkekler için olanindan istiyorum, güle güle giysin canım :)
var lcw yaz sezonu gelsin tam. özellikle é bebekte neler neler var. OH gelsinler alalım bol bol.
tulumlar çok rahat tek sıkıntı bezi tutmuyor popişlerdeTeşekkür ederim canım bugün LCW dan aldım. Yazlık güzel ürünler gelmiş. Daha da gelir . Oğlum için de aldım şortlu iki adet tulum. Geçen yaz ikili şortlu takım almıştım ama kimisinin beli sıktı vs içime sinmedi. Bu yaz yazlık tulum deneyeceğim daha rahat eder sanırım. Bu arada e bebekte de vardı erkekler için olanları. Barbatöz diye geçiyor adı sanırım.
Evet aynen canım ilk bebeklerimizin hayalini kurarken şimdi 2.3. ler geliyor çok şükür. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah..evet canım zor senin için ama ne güzel şükürler olsun diyorsun farkındasın sonundaki güzelliklerin
inşallah salı'ya çok güzel haberlerle gelirsin duacıyım
Senle ilklerin hasretini çekerken şimdi 2.3.ler geliyor elhamdülillah çok şükür.
oooo güzel alınmış hanım kızımıza tulumlar pamuklar, resim bekliyorum anası
yoruldun ama değdi demi. oğluşunda sağlıkla giyer eskitir inşallah.
be eksikler kaldı peki ?
ben puset dışında bişey bırakmadım, onuda arkadaşımdan alacağım. çeyizimiz tamamdır inşallah . sağlıkla gelsinler inşallah.
Canım ben Anasınıfı öğretmeni olarak bir sene geç gitmesini tavsiye ederim. Hatta benim oğlum da Aralık doğumlu bende geç göndermeyi düşünüyorum. Ben de Aralık doğumluyum ve erken başladım okula bi takım sıkıntılar yaşamıştım. Erken gönderdiğin zaman ilk bir iki yıl durumu tam anlamazsın ama çocuk 3. 4. sınıfa gelince o zaman ortaya çıkıyor bazı problemler..oğluşum hala elini kullanmıyor daha iyi elhamdülillah. Estağfurullah ne kusuru leylunehar, sağolasın çok incesin . Sen nasılsın oğlun nasıl .
Burda öğretmen olan arkadaşlar vardı. oğlumun seneye okula başlaması ile ilgli karar vermem lazım. emin değilim bebek 3 aylık olmuş olacak ve oğlum 5 yaş 10 aylık olacak. bu yıl 6 yaş anaokulunda, geçen yıl 5 yaş sınıfında iken 4 yaşındaydı uyum sağladı diye kaldı 5 yaşta. şimdi aınıfınfakşler dolu dolu 6 yaşında benim minikim 5 yaşında. uyum açıcından sorun yok şükür sen ne dersin ?
Canım çok güzel. Sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah..karapisso sabah unuturum belki diye şimdi paylaşayım dedim canım. Rabbim güle güle giydirmek nasip etsin
Canım çok güzel. Sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah..
tulumlar çok rahat tek sıkıntı bezi tutmuyor popişlerde
alttan badi giydirme sıcak terletiyordu
Çok güzeller özellikle şortlu tulum gibi olanlara bayıldım, bende bunların erkekler için olanindan istiyorum, güle güle giysin canım :)
Günaydın kızlar iyi haftalar:) Benim bugün 31+1 geçen hafta doktora gitmiştim çalışabilir raporunu sordum 32 artıda gelseniz de olur sorun olmaz dedi ama siz ne zaman aldınız çalışan anneler raporlarınızı?
karapisso Bizde iyiyiz canım teşekkür ederiz. Okul konusunda en hayırlı kararı verirsin inşallah zor bir durum ama benim fikrim eğer çocuğun hazırsa gönderebilirsin. Maşallah diyosun 4 yaşındayken 5 yaşındakilerle uyum sağladı demek ki yapabilir. Üstelik 3 sene anasınıfına giderse sıkılabilir. Allah kolaylık versin canım.
A asitane161719 çok tatlış miniş şeyler almışsın Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah..
luckyfish_2019 Ayyyy inan ki bu kasılma olayını bende hiç anlamış değilim.. Başta biraz taktım ama sonra kendi haline bıraktım. Sendeki durum aynen bende de oluyor. Bebeğin kafası mı rahim kasılması mı hiç anlamıyorum. Ama okuduğum kadarıyla düzenli olursa ve hiç geçmezse beraberinde su gelirse falan Allah korusun öyle tehlikeli. Diğer türlü bebek hareketidir diye çok umursamamaya çalışıyorum. Rabbim ne derse odur. Hayırla sağlıkla ve vaktiyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. AMİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?