Çok güzeller özellikle şortlu tulum gibi olanlara bayıldım, bende bunların erkekler için olanindan istiyorum, güle güle giysin canım :)
var lcw yaz sezonu gelsin tam. özellikle é bebekte neler neler var. OH gelsinler alalım bol bol.

Çok güzeller özellikle şortlu tulum gibi olanlara bayıldım, bende bunların erkekler için olanindan istiyorum, güle güle giysin canım :)

Teşekkür ederim canım bugün LCW dan aldım. Yazlık güzel ürünler gelmiş. Daha da gelir . Oğlum için de aldım şortlu iki adet tulum. Geçen yaz ikili şortlu takım almıştım ama kimisinin beli sıktı vs içime sinmedi. Bu yaz yazlık tulum deneyeceğim daha rahat eder sanırım. Bu arada e bebekte de vardı erkekler için olanları. Barbatöz diye geçiyor adı sanırım.

tulumlar çok rahat tek sıkıntı bezi tutmuyor popişlerde
alttan badi giydirme sıcak terletiyordu

Evet aynen canım ilk bebeklerimizin hayalini kurarken şimdi 2.3. ler geliyor çok şükür. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah..
Bu arada yeni farkettim Teyzen vefat etmiş Başın sağ olsun Mekanı cennet olsun Rabbim sabırlar versin..

Canım ben Anasınıfı öğretmeni olarak bir sene geç gitmesini tavsiye ederim. Hatta benim oğlum da Aralık doğumlu bende geç göndermeyi düşünüyorum. Ben de Aralık doğumluyum ve erken başladım okula bi takım sıkıntılar yaşamıştım. Erken gönderdiğin zaman ilk bir iki yıl durumu tam anlamazsın ama çocuk 3. 4. sınıfa gelince o zaman ortaya çıkıyor bazı problemler..

Kızlar günaydın, 3-4 gündür giremedim foruma, şehir dışına çıkmıştık aileleri görmeye. Öncelikle karapisso başınız sağolsun, Allah sabır versin.
Benim de dünden beri canım sıkkın kafam karışık bir konuda. Son 2 gündür ara ara bebek böyle sağ yanımda yukarıda sanki kaburgamın altına feci şekilde bastırıyor, canımı baya yakıyor, sertleşiyor oram sonra geçiyordu. Ama dün bir ara fark ettim ki bu durum 10-15 kere tekrarladı böyle bir yarım saat boyunca... sonra geçti, akşamı normal geçirdim, gece uyudum şimdilik yok birşey ama çok hareketli değil kuzum. Ben bunları bebeğin orayı kopuğuyla falan ittirmesi sanmıştım ama acaba kasılma mıydı bunlar diye aklıma takıldı çok... Geçmeseydi akşam hastaneye gidelim dicektim eşime nerdeyse. Size de oldu mu böyle birşey? Doktorumu aramadım ama bugün olursa tekrar arayacağım... Kasılma ile bebeğin ittirmesi arasındaki fark nasıl anlaşılır bilemedim... Böyle acısı bütün karnımda değilde çok daha ufak bir tek noktada oluyordu...

Umarım herkes güzel bir hafta geçirir

karapisso Bizde iyiyiz canım teşekkür ederiz. Okul konusunda en hayırlı kararı verirsin inşallah zor bir durum ama benim fikrim eğer çocuğun hazırsa gönderebilirsin. Maşallah diyosun 4 yaşındayken 5 yaşındakilerle uyum sağladı demek ki yapabilir. Üstelik 3 sene anasınıfına giderse sıkılabilir. Allah kolaylık versin canım.
A asitane161719 çok tatlış miniş şeyler almışsın Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah..
luckyfish_2019 Ayyyy inan ki bu kasılma olayını bende hiç anlamış değilim.. Başta biraz taktım ama sonra kendi haline bıraktım. Sendeki durum aynen bende de oluyor. Bebeğin kafası mı rahim kasılması mı hiç anlamıyorum. Ama okuduğum kadarıyla düzenli olursa ve hiç geçmezse beraberinde su gelirse falan Allah korusun öyle tehlikeli. Diğer türlü bebek hareketidir diye çok umursamamaya çalışıyorum. Rabbim ne derse odur. Hayırla sağlıkla ve vaktiyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. AMİNNN

Günaydın kızlar iyi haftalar:) Benim bugün 31+1 geçen hafta doktora gitmiştim çalışabilir raporunu sordum 32 artıda gelseniz de olur sorun olmaz dedi ama siz ne zaman aldınız çalışan anneler raporlarınızı?

günaydııınnnnn. ya bu bebekler ne zaman doğcak acaba. doğsa da sevsek :) 30 haftayı bitirdik biz. haftaya çalışabilir raporu alıp 37 de ayrılcam. işallah 37 de doğar da 3 hafta evde boş oturmak yerine bebişle olsam daha çok zaman geçirsem.

ben erkek tulumu olarak bunları almıştım

Eklentiler

• 2621158b6642fdc4dc16f88f10ffd9ce.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 30
  • romper_carters_caranguejo_15449484_1_20180625151545.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 25

merhaba benim de bugün 30+3
sgk da arkadaşımla konuştum tam 32 de al 32+1 filan olmaz dedi.

Teşekkür ederim canım
Hifaa bir anda aklıma geldin nerelerdesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…