- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Kızlar ultrasonlarınız da kese boyutu mm mi yazıyor cm mi ? Benimkinde cm yazıyor.
Gözün aydın olsun hayırla sağlıkla gelir bebişin inşallah :)Kızlar bugün 5+3
İlk doktor kontrolünü bugün yaptık.
Karından kese göründü.
5+3 ile uyumlu çıktı.
İki hafta sonraya randevu verdi.
Herşey yolunda çok şükür.
Tahmini doğum tarihim 12 Mayıs
Karından mi görüldü canımMerhaba kızlar benim de kesem bugün görüldü 5+5 günlük :)
Çoğu dr kalp atışını duymadan kayıt yapmıyomuşAramadılar. Bende hastahaneden bilgi aldıklarını duymuştum aslında. Bizim doktor gebelik kaydınını yapmadı :)
Düşük olmasına sorun yok ben her zaman düşük çıkıyordu doktorum yüksek çıkmasını riskli için rahat olsunSelam kızlar tansiyonlar ne durumda benm bugün 6/4 e düştü
Daha once2017 mart annelerinde konusmustukSizi tanıyamadım ama kendinizi tanıtırmısınız.
Kese boyutu 0.68 cm yazıyor canım.Gözün aydın olsun hayırla sağlıkla gelir bebişin inşallah :)
Kese boyun kaç çıktı acaba ben de 5+4üm de cuma gideceğim kontrole
Aramıza hoşgeldin.istanbul
boy 1.68
Kilo 58
yaş 30
3.bebek
maşallah subhanAllah. Bende size katılmak istiyorum güzel hamişler
sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah
Aramıza hoşgeldin.
Tekrar beraberiz
Aaa ne güzel gene aynı gurupta denk gelmişiz.inş bu sefer sağlıklı sıhatli çocuklarımızı kucağımıza alırız.Daha once2017 mart annelerinde konusmustuk
Neden üzüyorsun kendini arada öyle oluyor.Benimde oldu aynı şekilde hiçbiriey olmadı merak etme.Kızlar göğüslerimdeki hassasiyetim bu akşam tamamen birden bire gitti. Ağlamaktan helak oldum, en ufak bir acı kalmadı. Daha 5+1’im bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?