Hoş geldinn :)Merhabaaaa. Taze mayıs annesi geldii
Hoşbuldummmm. Aslında Nisan anneliğinden transfer oldum bugünHoş geldinn :)
Kısmetin Mayısmış canım demek ki :) Hayırlısı olsunHoşbuldummmm. Aslında Nisan anneliğinden transfer oldum bugüngeç döllenme
Amin. Hepimiz için hayırlısı olsun.Kısmetin Mayısmış canım demek ki :) Hayırlısı olsun
hayırlı olsun canım benim allah kucağımıza almayı nasip etsinMerhabaaaa. Taze mayıs annesi geldii
Bu testler ne icin kizlar?ben dün yaptırdım canım yarın yarın büyük ihtimalle çıkacak daha çıkmadı sonucum sende yaptırdın galiba sonucun nasıl
Teşekkür ederim. Amin inşallah.hayırlı olsun canım benim allah kucağımıza almayı nasip etsin
doktorum istedi canım bunları kontrol amaçlıBu testler ne icin kizlar?
Doktor kendisi mi veriyor?
Benim 2 gündür vardı canım ama bugün daha rahatım şükür. Yemek yerken çok oluyor.Teşekkür ederim. Amin inşallah.
Mide bulantılarınız nasıl? Ben 5 dk rahat nefes alamıyorum. Doktor bugün folik ilacımı değiştirdi. İçinde zencefil olan bir folik yazdı. Bir de reflü olmuşumSanki bugün daha rahatım ama bakalım.
ben dün yaptırdım canım yarın yarın büyük ihtimalle çıkacak daha çıkmadı sonucum sende yaptırdın galiba sonucun nasıl
Anladim canim.doktorum istedi canım bunları kontrol amaçlı
Benim de yemeklerden önce. Aklıma yemek gelince fena oluyorum. Özellikle süt ürünlerine karşı tiksinti geldi. Zorla yoğurt falan yiyiyorum.Benim 2 gündür vardı canım ama bugün daha rahatım şükür. Yemek yerken çok oluyor.
resim gönder istersen canım bende bir baakayım halamda gebeliğinde yapıldığı için biliyorum
bende koku hassasiyeti çok yüksek canım ara ara bulantı oluyor ama kusma yok bulantıda değişikTeşekkür ederim. Amin inşallah.
Mide bulantılarınız nasıl? Ben 5 dk rahat nefes alamıyorum. Doktor bugün folik ilacımı değiştirdi. İçinde zencefil olan bir folik yazdı. Bir de reflü olmuşumSanki bugün daha rahatım ama bakalım.
Gozun aydın, darısi başımıza:)canım benden buradaki bütün kan değerlerini istedi doktor allaha şükür bütün test sonuçlarım güzel çıktı doktor iyi dedi bi son 3 lü toxoplazma rubella ve cmv kaldı onlarda yarın çıkacak sonuçları
Aynen bende de öyle. Kusma yok ama sürekli garip bir bulantı ve mide yanması. İştahımda bir azalma yok zaten. Sadece sürekli rahatsızım bulantıdan hep elim ağzımda.bende koku hassasiyeti çok yüksek canım ara ara bulantı oluyor ama kusma yok bulantıda değişik
değişikmiş canım benim halamda mesela hem ıgm hemde ıgg olarak yorumlamıştı ikili karşılaştırmıştıToksoplazma lgm 0,03
Anti Rubella lgm 0,08
CMV lgm 0,03
Aslında doktorum Rubella lgg istedi kan verdiğim yerdeki kız hata yapıp onuda lgm girmiş, yarın yine kan vericembunlardan da anlamıyorum hiçbir şey ,
inşallah canım bakalım 3 testimiz kaldıGozun aydın, darısi başımıza:)
benim özellikle toplu taşıma araçları mahvediyorAynen bende de öyle. Kusma yok ama sürekli garip bir bulantı ve mide yanması. İştahımda bir azalma yok zaten. Sadece sürekli rahatsızım bulantıdan hep elim ağzımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?