Teşekkür ederim canım inşallah her şey yolunda gidecek inanıyorum ben. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum.

oy Allahım Habibe kardeşimizin yardımcısı ol hayırlısıyla yavrusunu bağışla... nasıl zor bir durum . napılacak peki. serklaj yapışmışmıydı öncesinde.
Rabbim bu kardeşimizin yâr ve yardımcısı olsun. İnşallah doğumu durdurmanın ya da bebeği sağlığına kavuşturmanın bir yolu bulunur.
Allah'ım yardımcısı olsun canım rabbim en hayırlı şekilde bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canlar.
Yapilacak her şey yapılmış zaten. Allaha emanet. Inşallah atlatır. 7.ayına kadar varabilse hayırlısıyla bi şansı olur rabbim evladını sağlıkla hayırlısıyla ve zamanlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım bende 35+0 da gitmistim enson, başı iyice aşağı inmiş dedi ,nst de kasılmalar düzenli çıkınca tekrar cektirmisti,rahim ağzı boyuna bakacakti açılma varmı diye sanırsam sonra gerek kalmadı, banada ,şuan dogsa bile gayet normal ama bir iki hafta daha beklerseniz çok güzel olur demişti. 2500 olunca kritik sınırı geçmiş oluyomus bebekler, o yüzden üzülme, bende sırf açılma olur falan diye oturup ,yatıyorum genel olarak, sancılar da gün içinde daha da fazlalasti bir kaç gündür, sanırım bebek aşağı indiği için artık tekneleri yukarda daha da şiddetli hissediliyor, daha eksiklerim de var ama acayip bir sakinlik tek var , heyecan ve merak. İnş bebislerimiz 38-39 a kadar dururlar ve sonra tombiş tombiş olurlar alırız kucagimiza:)

Senin doktorunun dediklerini eksiksiz benimki de dedi canım. Kadın bilgi verirken artık ne kadar aşağıdaysa bizimki iki üç cümlede bir bayağı aşağıda çok aşağıda dedi durdu kontrol boyunca. Ben aslında ne zaman aşağıya indiğini biliyorum. Anladım yani bir tuhaflık olduğunu. İnşallah bekler kuzular iyice olgunlaşıp öyle düşerler dallarından.

akşamdan beri karnım ağrıyor

halim yok , 36 . haftasında gelse benimm kız gayet memnun olurum

hem minik hem aşağıda belki gelir normal yoldan hayırlısıyla.

taşımaya gücüm kalmadı kız

Yok yok deme öyle.. biraz daha kalsın içerde bende halimden çok bezdim ama münkir gelmekte istemiyorum her halimize çok şükür.

Kız deme öyle Allah sağlık sıhhat versin ikinize de taşı biraz daha. Bu günlere kadar geldik evet zor haklısın ama küvöz yolu beklemek çok daha zor emin ol. Tecrübesi olan bir anne olarak söylüyorum. İçeride ne kadar çok kalırlarsa dışarıda hayat onlar için o kadar kolaylaşır Allah'ın izniyle

Amin canım Rabbim hepimizin diline gönlüne hayırlı düşünceleri cümleleri düşürsün

Ben bunlar arasında sadece maltoferi kullanıyorum ve bende gözlemlediğim bir değişiklik olmadı iştah anlamında. Sende durumlar nasıl ?

İnş canım ya:)

Mesajların hepsini okuyamadım ,inşallah hepiniz iyisinizdir kızlar, zaman geçtikçe her geçen gün daha da zor oluyo oturmak yatmak,doğum yaklaşınca böyle oluyo demekki:)

Var canım iştah açıyorlar baya

çok iştahım açıldı bugün. dün gene aynı iştahsız başladım güne. ama yedim , akşam zorladım kendimi.
ama bu sabah öyle güzel yedimki

ve gaz yaptı bana çok fena.
d3 haftada bir kez 3 hafta kullanacağım.
b12 hergün. maltofer her sbah namaza kalkınca içiyorum üzerine hemen bir portakal suyu içiyorum. emilimi artıyor baya.
sonrasında 2 saat süt ürünleri yemek içmek emilimi azaltıyor diye namazda oiçiyorum.
kahvaltıya kadar 3 saat falan geçiyor belki daha fazla.

karapisso canım ben gyno ferro sanol ve d vitamini kullanıyorum. Uzun zamandır kullandigim için iştahımi ilaçlara bağlamıyorum ben..

bende işrahzıca mecburen yeme vardı uzun zamanadır...çok zor birşey . nadiren böyle isteyerek yerim. bugünde öylebaşladım güne çok güzel birşey. iştahlı isteyerek yemek. daim olsun inşallah.

bende işrahzıca mecburen yeme vardı uzun zamanadır...çok zor birşey . nadiren böyle isteyerek yerim. bugünde öylebaşladım güne çok güzel birşey. iştahlı isteyerek yemek. daim olsun inşallah.
Zevk alarak yemek ayrı bir tutku canım

Normal de günde çeyrek ekmekle doyan ben 1 ekmek yiyorum ve ekmek yemeden de doymuyorum

tam tahıllı veya kepekli buğday ekmeği daha lezzetli geliyor bana.. bir ekmek 5 gün yetiyor bana belki

ben bu aralar roka tere hastasıyım ağzım sulanıyor düşününce bile. O nasıl bir lezzet Allahım. yıka yıka ye

Zevk alarak yemek ayrı bir tutku canım

bende tutkuluyum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…