- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
İlk bebeğim evet 35 te doğum yaptım teşekkür ederimmaşallah Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin. kaçıncı haftada doğum yaptın?
ilk doğumunmû?
Nasip..rabbim hayırlısını versin diyorum hep. Çok eminim ki arkamdan 'bi oglun olsun demiyor bana hasetliginden' diyor.Lüzumsuz ististe sinir bozucu insanlar ! Sende ah canım oyle herkes oğlan doguramaz diyeydin yaöyle değil ama o hak etmiş ettiği sozlerle
Hümeyra ismi çok güzel ama içine sinmiyorsa biraz daha bekle. Belki onu görünce aklına bir isim gelir. Sağlıkla gelsin..hala kararsızım çok istedim Hümeyra olsn ama içime sinmiyor hiçbiri.
inşallah sap selamet gelirler teyzesi.
ben hiç böyle ulu konuşamadım konuşmam da Allah'ın izniyle yani nasıl konuşuyorlar ne cesaret onu da hiç anlamıyorumçok güzel cevap olurdu ama işte herkes ağzına almaz böyle sözleri. kişi kendini bilirse, herşeyin O'ndan geldiğinide bilir
benim oğlan şimdi hareket etmeye başladı şükür canım dünkü ağrıdan sonra gece de yüzüstü uyumuşum sonradan öyle yattığımda aklıma geldi hayal meyal uyandığımda hareket etmeyince korktum ama geçti şükür sağ salim dogursak rahatlicaz Allah'ın izniyle inşallahKızlar güzel bir temizlik yaptım ohh elhamdülillah çok şükür. dip köşe. duvarlar kaldı belki bi kaç saat sonra onlarda elden geçer... sizler nerelerdesiniz planınız varmı?
A asitane161719 nerdesin kuzum
Hifaa benim kızımda bugün durGUN ama ben çok hateketliyim. az az sanki kımıldıryor.
Bende öyle Allah'ım hayırlısı neyse onu versin olur hep cevabım şükür kim ne düşünürse düşünsünNasip..rabbim hayırlısını versin diyorum hep. Çok eminim ki arkamdan 'bi oglun olsun demiyor bana hasetliginden' diyor.
Bazısının kararı tek çocuktur. Onun da öyle.
Kuzum ben fenalardayım sanırım. Maşallah Allah seni elden ayaktan düşürmesin. Evin içinde bile yürürken zorlanıyorum ama hamdolsun diyelim her halimize. Kızım iyi olsun yeter bana.Kızlar güzel bir temizlik yaptım ohh elhamdülillah çok şükür. dip köşe. duvarlar kaldı belki bi kaç saat sonra onlarda elden geçer... sizler nerelerdesiniz planınız varmı?
A asitane161719 nerdesin kuzum
Hifaa benim kızımda bugün durGUN ama ben çok hateketliyim. az az sanki kımıldıryor.
Dün akşam bizde parka çay içmeye çıktık orası da baya esiyormus üşüttüm herlade bende gece yürüyemez oldum ben dünden beri kendi kendime kaşınıyorum sanırsamKuzum ben fenalardayım sanırım. Maşallah Allah seni elden ayaktan düşürmesin. Evin içinde bile yürürken zorlanıyorum ama hamdolsun diyelim her halimize. Kızım iyi olsun yeter bana.
Merhaba canım öncelikle gözün aydın. Rabbim iki cihanda aziz kılsın evladını. Benim bebeğim de sabırsız biraz kanala girmiş çoktan. 35+5 bugün. Küvözde ne kadar kaldı bebeğin ? Bir yanım rahat aslında ama bir yanım da ister istemez endişeli. Rabbim hayra çıkarsın.İlk bebeğim evet 35 te doğum yaptım teşekkür ederim
Canım ben artık iyice aşağıda hissediyorum benimkini. Regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor bir de daha önce normal doğum yaptığım için doğum sonrası ağrılarımı hatırlatan ağrılar başladı. Bir hafta daha dayanabilsek başka bir şey istemiyorum. İşi gücü askıya aldım çoğu şeyde eşim yardım ediyor sağ olsun. Sen de dikkat et ben ilk gebeliğimde yasadiklarima güvendim biraz rahat davrandım açıkçası. İlk gebeliğimde kimsenin desteği olmadan ev taşımıştık eşimle temizlik derleme toplama yerleştirme vs üç saat yol yürüdüğümü biliyorum aralıksız. Ama bu kez hesaplar tutmadı. Hayırlısı olsun.Dün akşam bizde parka çay içmeye çıktık orası da baya esiyormus üşüttüm herlade bende gece yürüyemez oldum ben dünden beri kendi kendime kaşınıyorum sanırsamAllah'ım sağ salim kavuştursun canım inşallah
Bende iki gündür aşağıda hissediyorum hareketleri canım olmazsa pazartesi gününe randevu alcam zaman az kaldıkça şikayetler artıyor Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallahCanım ben artık iyice aşağıda hissediyorum benimkini. Regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor bir de daha önce normal doğum yaptığım için doğum sonrası ağrılarımı hatırlatan ağrılar başladı. Bir hafta daha dayanabilsek başka bir şey istemiyorum. İşi gücü askıya aldım çoğu şeyde eşim yardım ediyor sağ olsun. Sen de dikkat et ben ilk gebeliğimde yasadiklarima güvendim biraz rahat davrandım açıkçası. İlk gebeliğimde kimsenin desteği olmadan ev taşımıştık eşimle temizlik derleme toplama yerleştirme vs üç saat yol yürüdüğümü biliyorum aralıksız. Ama bu kez hesaplar tutmadı. Hayırlısı olsun.
Canım varsa bir şüphen hiç riske atma . İnşallah bir şey yoktur en azından tedbirli davranmış olursun. Bu kadar zaman emek verdik ihmale gelmesin Allah muhafaza .Bende iki gündür aşağıda hissediyorum hareketleri canım olmazsa pazartesi gününe randevu alcam zaman az kaldıkça şikayetler artıyor Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bende öyle düşünüyorum canım bide etrafta duyduğum olaylar olunca korkmuyor değilim o yüzden riske atmak istemiyorumCanım varsa bir şüphen hiç riske atma . İnşallah bir şey yoktur en azından tedbirli davranmış olursun. Bu kadar zaman emek verdik ihmale gelmesin Allah muhafaza .
Haklısın canım insan etkilenebiliyor. İnşallah normal ağrılardır bebeğin iyidir. Sen yine de ortada henüz bir şey yokken korkutma kendini benim bahsettiğim altta hareket etmesinden çok aşağıda olduğu için baskı yapması. Yoksa hareketleri genellikle ortalarda ve yukarıda hala.Bende öyle düşünüyorum canım bide etrafta duyduğum olaylar olunca korkmuyor değilim o yüzden riske atmak istemiyorum
Benim oğlum daha dönmedi canım kafası yukarıda hareketler ortada olurdu şimdi kasıklarında hareket hissediyorum korksamda bişey yok büyük ihtimalle diye düşünüyorum Allah'a emanet bebislerimiz inşallah ❤Haklısın canım insan etkilenebiliyor. İnşallah normal ağrılardır bebeğin iyidir. Sen yine de ortada henüz bir şey yokken korkutma kendini benim bahsettiğim altta hareket etmesinden çok aşağıda olduğu için baskı yapması. Yoksa hareketleri genellikle ortalarda ve yukarıda hala.
Nasip..rabbim hayırlısını versin diyorum hep. Çok eminim ki arkamdan 'bi oglun olsun demiyor bana hasetliginden' diyor.
Bazısının kararı tek çocuktur. Onun da öyle.
Hümeyra ismi çok güzel ama içine sinmiyorsa biraz daha bekle. Belki onu görünce aklına bir isim gelir. Sağlıkla gelsin..
Kuzum ben fenalardayım sanırım. Maşallah Allah seni elden ayaktan düşürmesin. Evin içinde bile yürürken zorlanıyorum ama hamdolsun diyelim her halimize. Kızım iyi olsun yeter bana.
Haklısın canım insan etkilenebiliyor. İnşallah normal ağrılardır bebeğin iyidir. Sen yine de ortada henüz bir şey yokken korkutma kendini benim bahsettiğim altta hareket etmesinden çok aşağıda olduğu için baskı yapması. Yoksa hareketleri genellikle ortalarda ve yukarıda hala.
Ayaklarıdır muhtemelen canım dönmediyse hala. Kimi bebek başıyla baskı yapıyor kimi ayaklarıyla. Benimki ayaklarıyla ittiriyor genellikle .Benim oğlum daha dönmedi canım kafası yukarıda hareketler ortada olurdu şimdi kasıklarında hareket hissediyorum korksamda bişey yok büyük ihtimalle diye düşünüyorum Allah'a emanet bebislerimiz inşallah ❤
İsim konusunda bende sen gibiyim karar veremedim ensar ve Taha ismini düşündüm ilk ismi kp min ismi olacakda ben kullanmicammadem kararı tek çocuk, ne diye ikinci erkek olsun diyor anlam veremedim
inşallah teyzesi. ne düşündüysem bi türlü tamam bu diyemedim nedense.
kuzum ben evi temizleyip sonra yattım , uyutmadılar ama olsun en azından dinledim şükürler olsn. Allahın izniyle az kaldı doğumuna. geçecek hepsi unutacağız, sonra o lohusa kedi gibi olacağız muhtemelen
Kızım doğum kanalına tek bacağını sokmuştu o aklıma geliyor aşağıda kıpırtı hissettiğimdeAyaklarıdır muhtemelen canım dönmediyse hala. Kimi bebek başıyla baskı yapıyor kimi ayaklarıyla. Benimki ayaklarıyla ittiriyor genellikle .
Evet canım daha doktora gitmek için evden çıktığımda anladım zaten bir tuhaflık var. Uzun adım atamadım çatı ağrım daha yorulmadan fazlaydı vs. Ki doktora gidince öğrendim zaten sebebini. Şu an daha fazla rahatsız ediyor beni ama hiç sorun değil yeter ki kızım iyi olsun gelişsin iyice. Salı günü kontrol var. İyi geçer inşallah.bebek aşağıda diye yürüme rahat hayalet etme mümkün değil. ondan senin ağırlaşman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?