- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Doğumdan sonra yavaş yavaş sabrı öğrenirsin muhtemelen bebişler annelerine sabrı çok güzel öğretiyorPesimist, aceleci ve sabirsiz bir yapiya sahiptim zaten. Hamilelik hormonlariyla hersey tavan yapti zaten. %300 katlandi dayanilmazligim. Ben bile kendime katlanamiyorum
Merhaba canım bende tıp fakültesinde sezeryan olucam bana biraz bilgi verebilir misin süreç hakkında ilk doğumum olucak endişeliyim biraz...Tıp fakültesine kontrol oluyorum canım ilk doğumun 38+5de oldu bunda da öyle söyledi daha gün vermedi
Benimki de oyle olur buyuj ihtimal o zamanTıp fakültesine kontrol oluyorum canım ilk doğumun 38+5de oldu bunda da öyle söyledi daha gün vermedi
Nasil olacak o is bilmiyorum bende cok merak ediyorum degisecek miyim diyeDoğumdan sonra yavaş yavaş sabrı öğrenirsin muhtemelen bebişler annelerine sabrı çok güzel öğretiyor
Gözüm açılmıyor nefes alamıyorum artık ama buna şükür misafir bereket demek sonuçta
Canım ne konuda bilgi istersin tam olarakMerhaba canım bende tıp fakültesinde sezeryan olucam bana biraz bilgi verebilir misin süreç hakkında ilk doğumum olucak endişeliyim biraz...
Hz.İbrahim'in bereketi her daim bizlerin sofrasında olsun kuzum. bizler misafir seviyoruz şükürler olsun... Allah her daim kapını açık etsin. .hep böyle dua ederim gittiğim yerlere.
Hayırlı geceler canım amin ne güzel duaİyi geceler kızlar
Canım özelden yazdım...Canım ne konuda bilgi istersin tam olarak
İyi geceler canım. Benzer bir durum bende de söz konusu. Hele ki bu gece çok zor daldım uykuya. Her yerim ağrıyor resmen ne yana dönsem rahat edemiyorum. Yorgunluktan gözlerim kapanıyor bedenim sızlıyor ama yok. Sabredeceğiz mecbur Allah bu uykuları bile aratmasın bize inşallahIyi geceler kizlar.bn 1 haftadr falan hic uyuyamiyorum.done done sabah oluyo.suanda uykum var ama nefesim sikisiyor midemin uzerinde 50 kilo agirlik var gibi.ayaklarim sizliyor.karnm catlayacak gibi.cok kotuyum bu son ayda yaa.siz rahat uyuyo mususnuz.
Iyi geceler kizlar.bn 1 haftadr falan hic uyuyamiyorum.done done sabah oluyo.suanda uykum var ama nefesim sikisiyor midemin uzerinde 50 kilo agirlik var gibi.ayaklarim sizliyor.karnm catlayacak gibi.cok kotuyum bu son ayda yaa.siz rahat uyuyo mususnuz.
Şimdiye kadar hiç böyle uykusuzluk çekmedim saat 04.52 ve ben hâlâ uyuyamadım hamileliktenmi??birde kaşıntı eklendi rabbim sen dayanma gücü ver bugünede bu anâda hamdolsun
Şimdiye kadar hiç böyle uykusuzluk çekmedim saat 04.52 ve ben hâlâ uyuyamadım hamileliktenmi??birde kaşıntı eklendi rabbim sen dayanma gücü ver bugünede bu anâda hamdolsun
Güzel bir pazar günü olsun canlar
Çok serin bir hava var yağışlı
hepinize sevgilerimi yolluyorum
Günaydın canım Geçmiş olsun. Karanfil ve yağı diş ağrısına iyi gelir diye biliyorum . İnşallah en kısa zamanda hafifler ve geçer.Günaydın kızlar nasılsınız Benin diş ağrım yine başladıgece yatarken çene mi çok sıkmışım galiba dişim ağrıyor birşey çiğneyemiyorum hayırlısıyla biran önce Doğum olsa ilk işim dişçiye gitmek diş ağrısından çok çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?