Günaydın canım
Kizlar ben bu ara su belgesel kanalında sıradışı hamilelikler var ya onu izliyordum gözümün önüne o kadınlar geliyor kadın ağrısı yok tuvaletim geldi diye WC ye gidiyor orda doğurup çıkıyor bu kadar kolay mi allasen
Aynen canım önceden makat bebekler normal dogabiliyormus ama şimdi hiç risk almadan sezeryanla alınıyor komşum iki normal doğum yapmış ikisi de makat doğum olmuşya aslında bizim hayatlarımız bize göre daha kolay ve yaşanılır. bizler çok şanslıyız. ama gel gelelim bedenimizi bilmiyoruz. doktor yanlış işle yapsada gebe kabul ediyor ..çünkü korkuyor, Allaha tevekkül hususunda çok eksiğiz. halbuki hz.meryem nasıl doğum yaptı. veya şimdiye kadar anasının karnına giren nasıl çıktı
suni sancı ağrı kesiciler bunlar bişeyleri bozdu. normal doğumlar normal değil artık . ama çok hoşuma giden bişey var maşallah bizler kendimizi öğrenmeye başladık..eğitimler kurslar araştırmalar. artık kadınlar uyanık artık doğala endeksli doğumlar var. ssvd doğumlar arttı. inanıyorum bizlerde sağlıklı nesiller için çalışacağız
ya önceden hep öyleymiş canım şimdi kontrole gidiyoruz o risk bunu ye bunu yapma diye diye içimize kurt düşürüyorlarÇok güldüm,ya hakkaten o kadar kolay olanı vardır gerçi, bir arkadaşım,annem elde çamaşır yıkarken dogmusum dedi,çömelerek yikiyomus ve doğurmuş:) bir öğrencim de annesinin yürürken farketmeden kendisini doğurduğunu anlatmıştı:)
bu anlattıklarını yaşadığım gecenin sabahın oğlumu kucağıma aldım kız .
Aynen öyle canım kadın zaten hamile olduğunu bile bilmiyormuş hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamış doğum yapınca şok oluyor sonra koşa koşa hastaneye gidiyorne güzel haggat
Baya hiç bir belirti yaşamamış ki zaten adet düzensizliği varmış başka da belirtisi yokmuş adet olmadığını normal karşılamış yaniBence en ilginci hamile olduğunu anlamaması, yani imkansız:) o nasıl bişey öyle:)
Gözün aydın hayırla sağlıkla buyüt inşKızlar uzun zamandır gelemiyordum geçmişi okuyamadım ama benim erkenci kuşum doğdu cumartesi günü acil sezeryan oldum minicik kızım artık kucağımda bugün evimizede geldik çok şükür artık hızlıca iyileşip kızımı büyüteceğim darısı başınıza inşallah
Şaka gibi yaBaya hiç bir belirti yaşamamış ki zaten adet düzensizliği varmış başka da belirtisi yokmuş adet olmadığını normal karşılamış yani
Cnm sen 38 desin zaten belki dogum sancisiydi nie hemn doktora gitmedin.oyle aglatacak kadar sancin vardi da nie gitmedinCanım bendede var belde.hatta dün akşam ve gece dogurucam sandım, omrumde böyle acı yaşamadım,sanki büyük tuvaletim var gibi oluyo arkadan sancı giriyo şiddetli kasiklarima yayılıyordu, lavaboya gidiyorum daha beter artiyo sancılar cok ağladım, sonra yan uzaninca dünyalar benim olmuş gibi rahatladım, gece de sanciyla uyandım defalarca ama daha azdı. Şimdi yine var korkudan yataktan kalkamıyorum, kalcalarimdan bacaklarima akan bir ağrı başladı az önce, ay valla sasirdim ben. İlla herkesde bel agriyip kasiklara yayılan bir ağrı mi oluyor, yani biseyler okudum gaz sancısı gibi olanlar da oluyomus, dün gece ikininca rahatliyodum WC de.4 hafta olacak değişik sancılar ağrılar çekiyorum, hakkaten gece dedim ki anne olmak zor.
Cnm sen 38 desin zaten belki dogum sancisiydi nie hemn doktora gitmedin.oyle aglatacak kadar sancin vardi da nie gitmedin
Merhaba kızlar ben bugün erkenciydim sağlık ocağına kontrole gittim kan verdim ebem bu son kontrol artık doğumdan sonra bekliyorum dedi. O kadar az mı kaldı diye düşündüm. Her şey iyi gidiyor inşallah böyle devam eder. Sağlık ocağı çalıştığım okulun yanında oradan arkadaşlarımı görmeye geldim. Öğle arasını bekliyorum. Eskiden tatilde bir an önce okul başlasın derdim çalışmadan uzun süre durmak bana göre değildi. Şimdi hiç özlememişim hamilelikten herhalde
Kızlar nasılsınız son 14 gün artık benim için :)) 2 mayıs dedi doktorum erkenci kuşlar hoşgeldi güle güle büyüsünler inşallah:))
Canım doğum sonrası izin çok lazım oluyor diye mecburen gelip gidiyorum ama çok şükür rahatım evde daha çok yoruluyorum valla. İzne ayrılınca da son hazırlıklar derken sanırım dinlenmeye fırsat olmayacak..Bebekten sonrasını hiiiç düşünemiyorumGünaydın kizlar ❤ herşey gönlünüzce olsun inşallah ❤
Hoşgeldin canım bayadır görmüyorum yazdığını ben iyiyim çok şükür ağrılar illaki oluyor ama takmaya çalışıyorumne güzel arkadaslar tarafından düşünülmek insan sevildiğini hissediyor artık izne ayril da biraz dinlen bebeğin gelene kadar
Sanırım benim için de öyle.. 2 veya 3 mayıs.. Son 15-16 gün falan.. Heyecan doruktaKızlar nasılsınız son 14 gün artık benim için :)) 2 mayıs dedi doktorum erkenci kuşlar hoşgeldi güle güle büyüsünler inşallah:))
benim de aynı idi oglum 700 gram almış canım sende kontrole gidince rahatlarsın inşallahHayırlı günler kızlar... 34.haftadayım ve 1 aydır hiç kilo almadım yine 1 aydır hiç ultrasonada girmedim acaba bebek kilo alıyormudur..kilom 1 aydır hiç değişmedi
evet canım sende haklısın Allah'ım gönlündeki muradini versin inşallahCanım doğum sonrası izin çok lazım oluyor diye mecburen gelip gidiyorum ama çok şükür rahatım evde daha çok yoruluyorum valla. İzne ayrılınca da son hazırlıklar derken sanırım dinlenmeye fırsat olmayacak..Bebekten sonrasını hiiiç düşünemiyorumRabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de bir evlat için herşeye değer. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?