Selam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun. Sağlıkla bereketle büyüsünler inşallah. Bugün dr randevum vardi. Çok şükür her şey yolunda. Artık daha fazla daha çabuk yoruluyorumhayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah ❤
Ben ebebek te satilan baby&me markasini aldim simdiden surmeye basladimLansinoh mu kullanıyorsunuz
Benim kızımın adı da Bilge Ece olacak inşallahBiz Asel koymaya karar verdık
Takayım o zaman bendeDoğumdan 2 hafta öncesinde başlayabiliyorsun takmaya gün içinde bence 1-2 saat tak biraz yumuşatsın. Yara olmadan önlem almak lazım. Ben takıyorum ara ara.
Bizde Vera koymaya karar verdikBenim kızımın adı da Bilge Ece olacak inşallah
Etrafımdaki çoğu kişi philips avent in elektirikli göğüs pompasını önerdi. Kızkardeşimin vardı ben onunkini aldım. Eltim bebeğini emziremedi ona da aynısını aldırdım çok memnun.Kızlar sut sağma manudl yada elektrıklı pompa onerıyor musunuz ılla alınmalı mı normal dogum dusunuyorum
Bakalım inşallah böyle bi durum olursa bende sıcak bakıyorum artık gelişmeleri yazarım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsunmaşallah o doktora. ne güzel sana destek olmuş cesaret vermiş. ben 2 sezeryan sonra normal doğum için doktorumla görüştüm. durumuna göre neden olmasın dedi. gün almadık haftaya perşembe çatı muayenesi yapıp duruma göre yol alacağız. zaten durumun müsait olmasaydı doktorun asla sana normalde olabilir demezdi değilmi?
emin ol 2.sezeryan ilkinden daha riskli.s
hayırlı olsun.
Bence Doğumdan sonra al derim belki de hiç emzirme sıkıntın olmayacak ben öyle yapmıştım Philips Avent elektrikli pompa almıştım memnundum da ama arkadaşımda da lansinohun ikili olanı vardı onu görünce pişman olmuştum zamandan baya tasarruf ediyorsun çalışanlar için daha iyi benceKızlar sut sağma manudl yada elektrıklı pompa onerıyor musunuz ılla alınmalı mı normal dogum dusunuyorum
Merhaba, ben 1 mayısta yüksek sancı ve incelme yüzünden apar topar 1 saate sezaryene girdim. Şükür sağlıkla doğdu. Erken sayılır ama kuvöze girmeden atlattık şimdilik...Arkadaşlar herkese selamlar bügün Dr randevum vardı Doğumu önümüzdeki salı için kararlaştırmıştık önceden bu ikinci doğumum da sezaryen olucak diye tabi ama bu sefer Dr bebeğin başı nerdeyse kanala girmiş kese incelmiş, Salı’yı beklemeyebilir de dedi, eğer sancın olur 4-5 cm de açık ile gelirsen istersen normal Doğum da yaptırabilirim dedi...eşimle öylece kaldık, Dr önceki dikişlerin yırtılma olasılığı %1 dedi, yani sezaryen berbat bişey ama bebeğimi de da tehlikeye atamam, böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu
Korsenin ne gibi faydasi oldu cnmüç dört gün içinde kalktım ayağı. ilkinde korse kullanmadım ikincide kullandım çok şey fark ediyor. tabi tamamen iyileşmek değildi benimki .
K
Korsenin ne gibi faydasi oldu cnm
Almaktan ziyede kiralamak daha mantıklı.Kızlar sut sağma manudl yada elektrıklı pompa onerıyor musunuz ılla alınmalı mı normal dogum dusunuyorum
Maşallah canım hayırlı evlat olsun hep mutlu sağlıklı olun inşallahArkadaşlar merhaba. Ben de 1 mayısta kızıma kavuştum. Kontrole giderken, kızımı kucağıma almak nasip oldu.37+3 te doğdu. Geride kalanlara sağlıklı, hayırlı bir şekilde evlatlarına kavuşmayı diliyorum. Inşallah en güzel şekilde bebeklerimizi büyütürüz .Allaha emanet olun....
Hifaa bizim kız ban yemiş
sesi soluğu çıkmıyor kız sanane milletin konusundan. yazmış yazmış ban yemiş bizi kendinden mahrum etti.
cook tesekkur ederim canim .Allah hepimizin yardimcisi olsunBaska ulkede olmak da daha bi zordur.Allh yar ve yardimcin olsun cnm.insallh cok cabuk iyilesirsin
Ilk dogumda annem cok dedi karnini saralim die de dikis yerime bisey olur die sarmamistim.ama bunda bende sarcam yada korse takcam.belki sarkan gobekde giderkasları sıkı tutuyor, dikiş bölgesini sert ve dik tuttuğu için ben rahat ettim kalkıp oturmada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?