Günaydın canım hoşgeldinnnKizlar iyi geceler ben geldimbu ban bana hem iyi oldu hem kötü evin boyasını yaptık halılar yıkamaya gitti yarın gelecek bugün de düğün vardı gittim iki kurtlarımı döktüm geldim şimdi de dinleniyorum sizler nasılsınız
@leylunehar haberini bekliyorum canım inşallah çok çok iyisinizdir
Geçmiş olsun canım bir fikrim yok. Kramp benzeri bir ağrı mı? Eğer çok kötüyse doktora gitmen daha iyi olur senin için.Bi cvp verin kizlar cok kotuyum adim atamiyorum.doktora gitmeli miyim.yatarak gecermi
Dinlenirken geçer canım kramp o bizimkiler kengi de diyor beni de çok ağlattı o meretKizlar belimden kalcama ordan ayagina agri girdi.hep olurdu ama bu cok fena kipirdayamadim resmn adim atamiyom.agladm bir suru.sizce dinlenerek gecrmi ne yapmaliyim
Allah'ım iyilik versin canım sana daGünaydın canım hoşgeldinnnMaşallah epey iş halletmişsin. Eksikliğin hissediliyor. Sanki uzun sürdü seninki.
Ben de bazen tutamıyorum kendimi şimdilik buradan başka yerde yorum yazmamaya çalışıyorum.
Ben iyiyim karnım hala aşağıya inmedi ne olur ne olmaz bugün temizlikçi çağırdım dün dolapları düzenledim. Son hazırlıkları yapıyorum kafam rahat olsun.
Sabah beri gecmedi ama yaa.bi doktorami gitsemDinlenirken geçer canım kramp o bizimkiler kengi de diyor beni de çok ağlattı o meret
Çok sevindim sizin adınıza geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün bebişiniz inşallahMerhaba, ben 1 mayısta yüksek sancı ve incelme yüzünden apar topar 1 saate sezaryene girdim. Şükür sağlıkla doğdu. Erken sayılır ama kuvöze girmeden atlattık şimdilik...
Git canım ama acilde bişey yapmıyorlar hamileyiz diye ilaç da kullanamassinSabah beri gecmedi ama yaa.bi doktorami gitsem
Hayırlı olsun canım.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallahArkadaşlar merhaba. Ben de 1 mayısta kızıma kavuştum. Kontrole giderken, kızımı kucağıma almak nasip oldu.37+3 te doğdu. Geride kalanlara sağlıklı, hayırlı bir şekilde evlatlarına kavuşmayı diliyorum. Inşallah en güzel şekilde bebeklerimizi büyütürüz .Allaha emanet olun....
Canım bana da 13 Mayıs dedi. Çarşamba son kontrolüm var sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahCanım merhaba ben de aldım gümüş kapak ama henüz kullanmadım sen neden kullanıyorsun bana 13 Mayıs’a sezeryan için gün verdi başlasam mı
Yok ya kimseye bulasmicam artık sözHayırlı günler kızlar
Hifaa bizim kız gelmiş , hoşgeldin. deé bundan sonra kimselere cevap yazma
maşallah boya bitmiş. benimde büyük işler bitti şükürler olsun. nasılsın görüşmeyeli?
Aminnn canım Ben De haftaya Perşembe kontrole gideceğim çok yaklaştı korkuyorum da heyecan da var Allahım hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inşCanım bana da 13 Mayıs dedi. Çarşamba son kontrolüm var sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah ❤
Amin Canım inşallahAminnn canım Ben De haftaya Perşembe kontrole gideceğim çok yaklaştı korkuyorum da heyecan da var Allahım hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inş
Canım HoşgeldinYok ya kimseye bulasmicam artık söziyiyim canım şükür akşamın yorgunluğunu atıyorum bugün halılar gelecekti hafta başına kaldı bende napsam diye araniyorum evde siz nasılsınız Hümeyra sultan nasıl ❤
A asitane161719 sen nasılsın canım Zeynep Azra nasıl
Maşallah bebişe Canım gözün aydın... Rabbim bize de kolay Doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşalım... En kısa zamanda toparlanırsın inşallah...Merhaba kızlar doğumum 2 mayıs sabahı sezeryan ile gerçekleşti oğlum 3440 gr 50 cm doğdu benim için kolay dr için zor bir doğum oldu rahim içi yapışıklıklarım çok fazlaymış çok zorlanmış bir de tersti bebiş. 1 gece kalıp çıktık sondayı çıkarttırmadı perşembe kontrolde sezeryan yarasındaki bandajla birlikte kendi çıkaracakmış. Sütüm geldi göğüs ucu çatlakları ve sezeryan ağrılarıyla uğraşıyorum sizler nasılsınız hepinizehayırlı doğumlar dilerim oğlma isim koyamadı hala bu arada
Maşallah zaman ne çabuk geçti sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin canım.Canım Hoşgeldinhamdolsun bizler iyiyiz 18 günlük olduk bile büyüyoruz yavaş yavaş arkadaşlarımızı bekliyoruz doğsunlar diye ama bizim kadar sabırsızı pek yok buralarda
Gözün aydın arkadaşım sağlıklı analı babalı büyüsün inş...darısı hepimizin başına...benimde şafak 3Merhaba kızlar doğumum 2 mayıs sabahı sezeryan ile gerçekleşti oğlum 3440 gr 50 cm doğdu benim için kolay dr için zor bir doğum oldu rahim içi yapışıklıklarım çok fazlaymış çok zorlanmış bir de tersti bebiş. 1 gece kalıp çıktık sondayı çıkarttırmadı perşembe kontrolde sezeryan yarasındaki bandajla birlikte kendi çıkaracakmış. Sütüm geldi göğüs ucu çatlakları ve sezeryan ağrılarıyla uğraşıyorum sizler nasılsınız hepinizehayırlı doğumlar dilerim oğlma isim koyamadı hala bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?