Hemen doktora götür.sarılık başlangıcı muhtemelen. Kan şekeri düştüğü için uyanmıyorlar. Hastanede mama filan verirler. Sarılık olmadan değerlerini düzeltirler merak etme. Ama hemen doktora götür mutlaka
Ben bugün takmaya başladım canım doktoruma sordum takabilirsin dedi Ama 1 2 saat falan taktım...
Birgun arayla 3 kere yikadik.grip oldu sanirim iki gun ara verdim bugun tekrar yikadim.2 gune bir yikarim artk hava ice isinana kadar.ama koltuk alti boynu pipisinin kenari bicilmaya baslamis.bnde elektirikli sobayi aciyorum bnyo yaptirirken hava hala serin cunkumayıs ayı ama evimiz serin o nedenle sık sık yıkamaya korkuyorum. üşütebilir diye.
ilk bir haftalık iken yıkadım. 4 gün oldu . bugün yıkarım diye düşünüyorum , sen naptın ?
Gozun aydin cnm.allhhm uzun omurler versin insallh.sanada acil sifalar.sezeryanmiKizlar Ensar'im sabah 9 buçukta doğdu 3200 grambende iyiyim oda iyi inşallah gaz sancısı çekiyorum bolbol
Takinca toplanir diyolar.gobegim resmen ozel bolgemin ustune sarkti.surekli oyle olunca dikisin ustu kapaniyo.afedrrsiniz ama kotu bi koku bile yapiyoHayır takmıyorum doktor kesinlikle korse yok dedi. Kaslar hep kesildiği için korse kasları tembellestirip gobekte yağ kalir, gitmez göbeğin. Kasların yeniden kuvvetlenmesi için korse yok dedi doktor
Canım gözün aydın sağlıkla hayırla büyüt inş..sanada acil şifalarKizlar Ensar'im sabah 9 buçukta doğdu 3200 grambende iyiyim oda iyi inşallah gaz sancısı çekiyorum bolbol
Canım gözün aydın hayırlı mübarek bir evlat olsun inşallah. Selametlet kavuşmuşsunuz çok sevindim. Gaz sancısının tek yolu bol hareket. Zor da olsa yürümeye çalış yarına kadar azalır inşallahKizlar Ensar'im sabah 9 buçukta doğdu 3200 grambende iyiyim oda iyi inşallah gaz sancısı çekiyorum bolbol
Evet onun posasını süzüp suyunu içiyoruz.Nilay suyunu mu içiyoruz ben orayı tamamen yanlış anlamışım :)posayı yicez sanıyordum
O kaşlar için belli spor hareketleri var yaptığın halde mi sarktiBnce kaslar kendini toparlamiyo yaa.kizima dogum yapali 2.5 yil olmus.hamile kalmadan once yine sarkikti gobegim.kizda korse takmadim ama bunda takcam bakalm nolcak
Yok ya spor yapmadim.O kaşlar için belli spor hareketleri var yaptığın halde mi sarkti
Kuzum hayırlı olsun inş hemen lavman iste ben 2 gün çektimKizlar Ensar'im sabah 9 buçukta doğdu 3200 grambende iyiyim oda iyi inşallah gaz sancısı çekiyorum bolbol
Benimde göbek kaldı biraz ondan takıyorum korse bi de hamilelikte olmayan ödem doğumdan sonra oldu ayaklarım çok şişti motive amaçlı takıyorum bende...Benimki baya şarkıları lingir lingir, ama baya indi toparladı,suandada var kıyafetlerin göbekten olmuyor ama zamanla daha da inecek, benim sezeryan olan arkadaşlarım bir iki aya baya toparlamislardi
Eskisi gibi değil canım çok şükür baya toparlandım 1 haftada... Kızım ağlayınca kendimi unutuyorum sanırım...Sezeryan dikişleriniz acımıyor mu? Oturup kalkarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?