- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
KiLar bisey sorcam folik asiti birakip baska vitaminlere gectinizmi ne kullaniyorsunuz.bnm doktor folik asiti birak dedi ve kan hapi yerine kucuk siselerde sulu seklini varmis.bide omega 3 var.icinde farkli vitaminlerde var.kizimda kullandigim daha farkliydi hatta saglikocagi ucretsiz veriyodu.saglik guvencemiz yok suan.62 tl odedik bu ikisine.zaten omega3 ü karsilamiyo sanirim sadece o 42 tl.doguma kadar kullancan diyo.
Canım muhtemelen maltoferin şişe halini vermiştir ben de tablet halini kullanıyorum ilk gebeligimde şişe halini kullanmıştım. Bir de devacit kullanıyorum multivitamin olarak. İkisine eczaneye 15 TL gibi bir bedel ödedim.
çocuk doğunca da alırsın aslında demiştim ya çıkamazsam ya şöyle ya böyle saymıştı..bebek doğduktan sonra bebeğe göre alış veriş yakmakta eğlenceli.. bem bizim bebeler yazın doğacak rahaaat rahat çıkıp alırız inşallah

Napmak gerek bilmiyorum valla. Bi de yeni ni iştahım normale dündü. Kendimi aşırı kısıtlamak istemiyorum. Paketli yiyecek pek yemiyorum. Yine de bünye yapıyo heralde
kuzenim molfiks in ıslak mendilini kullanıyor onun dokusu da yenidoğan unibaby gibi.