Ben şimdiden inş o günleri gorursem iyi kalpli iyi niyetli bir gelinim olsun diye dua ediyorum. Valla Kaynanalari istemiyorlar, ama kız her durumda annesinin en yakını,her zaman arkadaş gibi kardeş gibi.erkek ergenliğe girerken kendi alemine gidiyor:) babayla daha çok şey paylaşıyorlar, valla erkek deyince arkadaşlarım senin işin zor dediler, kız olsa sırtin yere gelmezdi.evlenince gidecek dedi biri

ay valla korku düştü içine ne yalan soyliyim:) şimdide Allahım sana bizi de çok sevecek bir eş versin, güzel bir evlilik yap diye dua etmeye başladım ben:) hatta bir arkadaşım gelinin ne derse mecbur yapican yoksa oğlunu göremezsin dedi, ay Allahım sen iyilerle karşılaştır inşallah. Eltim gibi ve kötü kalpli gelinlerden uzak tutsun.
Gerçi ne erkek evlatlar var, ailesine çok önem veren ,ne kızlar var illallah ettiren. Bunu bilemeyiz.bizler nasıl davraniyorsak bizimde evlatlarımız bize öyle davranicak diye düşünüyorum.icim rahat ediyor:)
Bu arada bende tek çocuk düşünüyorum, kız olsaydı çok isterdim , kayinvaldemler falanda kız istiyodu kızları olmadığından, bana inş ikincisi kız olur diye dua ediyo:) ikinciyi yapicaz saniyo:) Allah evlatlarımızı bizlere hayırlı kılsın.iyi kalpli olsun ,bir insanın kalbindeki iyilik çok önemli ya. Erkeğin şöyle kolaylığı var,okula giderken giyinme işi basit,saç topla falan işi yok. Düz oluyolar:) kızlarda takısı tukasi, vs çok ıvır zıvır işi oluyo, birde erkek bir yaşına falan gelince baba daha çok ilgileniyor top,maç, banyosunun bile babayla yapiyo ,en azından ben babaya saticam:) oğlum babanla top oyna araba oyna deyince bir uyum oluyo,babanla bebek oyna desende kızlar illa annesini istiyo :)