• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KEVOK KEVOK everytime_night everytime_night ve dier kızlar. buda bugünkü kız dediği fotolar siz ne dersiniz. nub dan anlayan herkesten yorum bekliyorum.
 

Eklentiler

  • 20181113_215617-1.webp
    20181113_215617-1.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 20181113_215607-1.webp
    20181113_215607-1.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 65
İnsan kendini niye salsın durduk yere dimi inanmıyorlar işte naz sanıyorlar koskoca hamilelik bu saç teline kadar etkileniyorsun kendileri neler yaşadı kimbilirde unutuyorlar

sana naz yapıyorsun diyen insancıklar 6 kg verdiğini görmüyorlarmı?
hey Allahım sen yardım et bizlere.
 
İnşaallah. Hiç merak etmeyin ben hamile kalmadan öncede çok sordum araştırdım. Kendi doktorum da özel doktor.
Ense kalınlığı iyi ve burun kemiği de oluşmuş dedi. İkili için kağıt uzattı bende hocam ben yaptırmak istemiyorum zaten stresli biriyim. O sonuç çıkıncaya kadar kalpten giderim dedim. Doktor da her şey iyi Allah ın izniyle sağ salim kucağımıza alırız inşaallah dedi. Ve bu testler tarama testi. Tanı veya tedavi değil. Ayrıca Allah korusun bir sorun çıksada aldıracak mısın ki?benim bir tanıdık yaptırdı ikiliyi birde üçlüyü yaptı iki sonuç arasında uçurum var. Hamileliğini kendine zehir etti.
Hepimiz dua edelim bir birimize sağ salim kucağımızda görmek nasip olsun inşaallah.

Ya tabi ki her şekilde o benim yavrum. Eşim yaptırmak istemedi hatta. Down olsa bebeğimiz değil meleğimiz oldu diye sevinirim dedi. Bir daha sevdim :KK36:

Değil aldırmak doktor şüphelendim dediğinde bile aklıma şüphe düşmedi çok şükür. Ben inanıyorum sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına alacak topikte herkes yavrusunu.
Burada bulunmamız da boş iş değil hepimiz birbirimize dua edelim topik hatunları ve yavruları diye inşallah :anne:
 
Ya canım doktorun aşırı ilginç.bende sadece down saniyodum sadece onun için olsa yaptirmicaktim, doktor en kötüsünden en iyisine ihtimalleri detaylı anlattı.bir anamolileri vardı 20 yılda 3 defa karşılaştım dedi.onda bebeğin kesin alınması gerekiyomus mesela,çünkü bebekte ağır durum oluyo detayını anlattı,ben ağzıma bile almak istemiyorum, yani sırf bu yüzden yaptırdık bizde. Yoksa doktorum down olsa bile aldirmazsiniz diye düşünüyorum dedi tabiki dedik.yani ben herşeyi anlatmakla yukumluyum, siz sakın korkmayın binde bir oluyo ciddi anamoliler, bunu da ancak bu şekilde anlayabiliyoruz dedi. Anlattıklarıyla güven verdi eşimle yaptıralım dedik.zaten ensesi iyi çıkınca çok rahatlamistik. Seninkinin de gayet iyi zaten Allah'ın izniyle hicbisey olmaz canım .

Sizin doktorunuz daha tecrübeli sanırım. Aslında 20 yılda 3 vaka az değil. Ben inşallah bu bebeği sağlıklı bir şekilde zamanında doğuracam inşallah. Olumlama gücüne ve dualara çok inanıyorum. İnşallah zamanında sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza.
 
sana naz yapıyorsun diyen insancıklar 6 kg verdiğini görmüyorlarmı?
hey Allahım sen yardım et bizlere.
Onlara göre kilo vermem kötü değil iyi birşey çünkü kilo almadan doğurmuş olcam yada kaldığım kiloyla. Tamam vermek iyidir belkide neden verdiğin önemli değil mi? Ben insanlara laf anlatmak bile istemiyorum artık sen a desende inadına b diyolar bilgiden konuşmuyorlar. Naz yapıyosam doktor bana o raporu neye dayanarak verecek
 
Yine karnım ağrıyor ve bu ağrı midemi bulandırıyor :( bi değişik bi yerlerim..alt karnım boş yerlerim..neresi tam kestiremiyorum :(
Ayyy ne çok dert yandım :110:
 
Çocuklara dert anlatmak, ihtiyaçlarını gidermek, ki hiç bitmiyor, ev işlerini aksatmadan yapmaya çalışmak derken..dinlenmeye vakit anca uyku saatinde oluyor.
Allah'ım yardımcımız olsun.
 
Gerçekten mi iyi misin şimdi? Çok üzüldüm neyseki rabbim korumuş meleğinide senide. Sormazlar canım ihtiyacın var mı gelelim edelim nezaketen sorsalar o bile yer eder gönülde ama nerdee. Tırnağınvarsa başını kaşı demişler napıcan
İyiyim daha doğrusu iyiyiz canım çok şükür. Sağolasın. Yarın tekrar bı bi gidicem doktora bakalım. Yolundadır umarım herşey.
 
Pisikedii Pisikedii sen bence kendi doktoruna bir git. yoruluyorsun doğru , ama bu ağrın anlattığına göre değişik. safra kesesi gibi anlatıyorsun. inşallah sağlıklı günlerin olsun. dert yanmak değilki yazdığın. insanız taş değiliz. yoruluyoruz ister istemez.
 
Az buçuk ögrendigim kadarıyla kız olması gerekiyor. Tabi doktor daha iyi bilir :)
doktor 17 .haftada tam belli olur dedi. geçen hafta çıkıntı var erkek dedi. artık bir ay sonra inşallah kesin kızım oluyor derim hayrılsıyla .
 
slm kizlar.bende 13 haftalik hamileyim.Dun 2'li tarama testimizi yaptirdik cok sukur iyi cikti.hatta cinsiyet icin %75 erkek dedi ama ben bunun icin erken oldugunu dusunuyorum.Aslinda laf aramizda kiz olsun istiyorum :) tabiiki saglikli olsun yeter..
 
Günaydın herkese ben ise gitmek için hazırlanıyorum ama gidesim yok:))) uyusammmm mis gibii

Günaydın canım bende:) yataktan kalkmak zor geliyor.bebek olduktan sonra daha zor olacak, onu bırakıp gitmek zulüm gibi gelecek eminim,en azından bizimle birlikte geliyorlar ,öyle düşün:)
 
Bende çok merak ediyorum bana da yorum yapar mısınız kızlar ❤
 

Eklentiler

  • 20181114_075832.webp
    20181114_075832.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 68
Back
X