• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım benimde d bitti düşük ve çok kasılmaların oluyordu bel ağrısı vs günde 4 kere altı damla yani 24damla oluyor zaten okudum ben normal ki güneşi gormyrz ve zaten çokta etkisi olmuş maalesef
Kızlar dvit3 kullanan var mı? Kendi doktorum günde 2 damla dedi sağlık ocağındaki doktor 9 damla kullan diyor. Kan sonuçlarımda d vitamini çok düşük çıkmış. Sizler kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız?

Benimde kalçam ve bacaklarım ağrıyordu sağlık ocağına söyle dvit versin dedi doktorum. Ebede verdi 9 damla kullan dedi

Kızlar dvit3 kullanan var mı? Kendi doktorum günde 2 damla dedi sağlık ocağındaki doktor 9 damla kullan diyor. Kan sonuçlarımda d vitamini çok düşük çıkmış. Sizler kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız?

Gebelik öncesi d vitamini düşüktü günde 9 damla kullanmıştım. Şimdi günde 6 damla kullanıyorum

Kızlar ben bir bck kilo aldm simdiye kdr dışardan daha herkes hiç göbeğin çıkmadı diyorlar gerçektende hiç belli olmuyor ama ben hissediyorum bakın gayet çıktı küçük bir göbek:)

Eklentiler

• IMG_20181129_170132.webp
    IMG_20181129_170132.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar ben bir bck kilo aldm simdiye kdr dışardan daha herkes hiç göbeğin çıkmadı diyorlar gerçektende hiç belli olmuyor ama ben hissediyorum bakın gayet çıktı küçük bir göbek:)
Maşallah baya zayıfmışsın. :( keşke bende zayıf hamile kalsaydım ama pko var bende hamile kalabildiğime şükrediyorum.
Sağ salim hepsi doğar inşaallah.

Kızlar googleden bakıyorum arada. 15 haftalık kadınlar da bir göbek var maşallah.
Ben normalde göbeğim var diye farketmiyorum ama zayıflar sizde de mi yok göbek. Ben 2 kilo aldım ama başladığım kiloda değilim :)
ben 2.5 kilo almistim. gobek ciplakken belli giysiliyken belli degil gibi.

Benim baya çıktı göbeğim. Tabi dışardan birisi anlamaz. Biraz bol giyiniyorum bir de zayıfım..anlaşılması için bi 5-6 aylık olmam lazım.

Benimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.

Eklentiler

• IMG_20181129_184008.webp
    IMG_20181129_184008.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 98
Benimki büyüyor 16 haftalık halini yukliycem, 18. Haftadayim. Benim karnım baya büyüdü. Arkadaşım gördü ay kocaman dedi, kendi hamileliğinde bu haftada nerdeyse çok minikti karnı, hamile olduğu belli değildi. Benimki ilerleyen haftalarda füze gibi olacak sanırım.
Yaaaa çok tatlı :))

Maşallah baya büyümüş:)

Back
X