• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayrolsun kızlar cinsiyetler değişiyor bir bir bu gidişle benim hanım kızıma da beyefendi derlerse şaşırmayacağım :KK70:

_D_O_ _D_O_ canım sana bile vesikalık verip ardından kız bu bebek dedilerse bana haftaya erkek demeleri çok olası. Senin de kontrol haftayaymış inşallah hayırlı bir netice olur hakkında :anneadayı:
Özeldeki doktorlar erkek dedi bana bugünkü devletteydi bilemedim gösterdi banada ama ben sanmıyorum kız olduğunu şahsen. Ultrason resmini yüklemiştim buraya kordon olması imkansjz :D neyse doğururken öğrencez nasılsa :deli:

Banada bu görüntüden sonra kız derlerse inanmam acikcasi

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-06-13-20-34.webp
    Screenshot_2018-12-06-13-20-34.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 86
Bende anlamadım kızlar valla 14. Haftamı doldurunca iki doktorda erkek demişti aynı gün. Hatta pipiyide çekip verdiler kordon öyle olur mu bilemedim. Bugünde özellikle orayı gösterdi doktor pipi falan yoktu. Bana erkek gibi geliyor kıza inanamadım pek. Haftaya aylık kontrolüm var kendi doktorumda ona bidaha sorarım :)
Bana da 12 ve 14 te iki ayrı doktor erkek dedi. Allahım nooolur bi mucize olsun ve bana pipi gitmiş yok! Kız beğenmiş desin! Çok âmin çok çok çok amiiiinnnn :oops:
Yani yorumunla yeniden umutlanır gibi oldum.. hala hiç bir şey almadım. Henüz kabullenmedim daha doğrusu kabullenemedim:110:

Banada bu görüntüden sonra kız derlerse inanmam acikcasi
Kaçıncı hafta bu ? Kaan kocatepenin bi videosunu izlemiştim 12+ larda bi bayanın ultrasonu, cinsiyet soruyor ve dr aynı böyle bir çıkıntı olmasına rağmen bu yanıltıcı olabilir kesin diyemeyiz diyor ,3 hafta sonra kesinleşir diyor. 15. Haftada çıkıntı varsa kesin erkektir bence

Bebeğin yönü plasentanın olduğu bölge vs çok etkiliyor hareketleri. Aslında ben hazırlıklı sanıyordum kendimi ilk gebelikten dolayı. Yirmili haftalarda bile iki üç gün çok net hissetmedigim dönemler olmuştu ama meğer endişe boyutunda değişen hiçbir şey olmamış bende. :-)[/QUOT

:) Sağlıklı olsunlar da hissetmeyelim napalim :)

Benim karnım daha yeni büyüyo mantıklı söylediğin aslında ona baskı uygulamıyo şuan karnın yeri rahat :) Haftaya aylık kontrol var adatıpta kuzum ben ona sorcam tekrar çocumun pipisi düşmüş olamaz ya :KK70: raporu uzatır mı bilmiyorum hiç gitmek istemiyorum işe

Sen söyle uzatsin canım, nöbet tuttuğunu soyle en azından nöbet tutamaz sukadar saat ayakta kalamaz raporu falan versin mesela:)

Bana da 12 ve 14 te iki ayrı doktor erkek dedi. Allahım nooolur bi mucize olsun ve bana pipi gitmiş yok! Kız beğenmiş desin! Çok âmin çok çok çok amiiiinnnn :oops:
Yani yorumunla yeniden umutlanır gibi oldum.. hala hiç bir şey almadım. Henüz kabullenmedim daha doğrusu kabullenemedim:110:
Yalan yok benim gönlümde de kız var ama değişsin diye hiç dua etmedim yeterki sağlıkla doğsun. İçinden geçene kocaman amin derim ama :KK200:

Sen söyle uzatsin canım, nöbet tuttuğunu soyle en azından nöbet tutamaz sukadar saat ayakta kalamaz raporu falan versin mesela:)
Üst üste heyet alınca soruşturuluyormuş normal rapor hakkım 19 gün kaldı yılbaşında mı sıfırlanıyo uzatmasını isticem hiç kalkmadan yatmamı istiyordu şimdi kanama yok ne der bilmiyorum

Özeldeki doktorlar erkek dedi bana bugünkü devletteydi bilemedim gösterdi banada ama ben sanmıyorum kız olduğunu şahsen. Ultrason resmini yüklemiştim buraya kordon olması imkansjz :KK70: neyse doğururken öğrencez nasılsa :deli:

Bana da tuhaf geldi iki farklı doktor erkek derken birden nasıl kız olabiliyor üstelik apaçık resmini vermişler eline yuzde bilmem kaç ihtimal vs de değil. Haftaya da kız derlerse ömrüm boyunca anlatırım ben bu vakayı hamilelere artık :KK70:

Dün geceki endiseden sonra inan sadece sağlıklı olduğunu bilmek istedim. Sağlık ocağında ebe haftan küçük duyamazsak üzülme dedi nasıl dualar ettim o kısa anda. Çünkü kendimi biliyorum duyamasaydım kendimi yer bitirirdim . Hamdolsun duydum anne olduğumdan bu yana endişeye batıp batıp çıkıyorum ölene kadar gidecek belli ki böyle :işsiz:

Back
X