- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
- Konu Sahibi BabyBoom2019
-
hayırlısı olsun sizin de haklısınız her aşaması ayrı sabır ben de bazen bunalıyorum Ocak ayından beri bekliyorum her ay ayrı birşey yapıldı inşallah sonu güzel olur hepimizinBenim dr inşallah mayıs da transferim olacak artık sabrım kalmadı 1 dondurulmuş embriyom var başka da birşey yok tüm umudum onda allah boş cevirmesin cumlemizinkini
Merhaba ben de böyle bir başlık arıyordum o yüzden cevap verdim hemen :) benim de ilk denemem umarım emeklerimiz boşa gitmez.. benim opu dan 15 yumurta çıktı 14 ü işleme alındı sadece 7 tanesi döllenmiş onlarda şükür 3. güne geldiler ve hepsi donduruldu. 4 ü compact biri 9 biri 8 diğeri 6 hücreli ama tek transfer olacak bana sizin neden 2 embriyo siz mi istediniz? şimdi de adetimi bekliyorum nasipse Mayıs ta transfer birlikte takip edelim inşallah güzel sonuçlar alırız :)
hayırlısı olsun sizin de haklısınız her aşaması ayrı sabır ben de bazen bunalıyorum Ocak ayından beri bekliyorum her ay ayrı birşey yapıldı inşallah sonu güzel olur hepimizinilk denemeniz mi sizin de ? 1 tane yetiyor sonuçta inşallah o can olur size
Merhaba ben de böyle bir başlık arıyordum o yüzden cevap verdim hemen :) benim de ilk denemem umarım emeklerimiz boşa gitmez.. benim opu dan 15 yumurta çıktı 14 ü işleme alındı sadece 7 tanesi döllenmiş onlarda şükür 3. güne geldiler ve hepsi donduruldu. 4 ü compact biri 9 biri 8 diğeri 6 hücreli ama tek transfer olacak bana sizin neden 2 embriyo siz mi istediniz? şimdi de adetimi bekliyorum nasipse Mayıs ta transfer birlikte takip edelim inşallah güzel sonuçlar alırız :)
hayırlısı olsun sizin de haklısınız her aşaması ayrı sabır ben de bazen bunalıyorum Ocak ayından beri bekliyorum her ay ayrı birşey yapıldı inşallah sonu güzel olur hepimizinilk denemeniz mi sizin de ? 1 tane yetiyor sonuçta inşallah o can olur size
Ocakdan beri doktorum ağırdan aldı farkındayım artık yeter dedik ne 2.tedaviye başlıyor sürekli ertelenme bakalım artık ordan kurtulma derdindeyiz. Ilk denemem amh düşüklüğü var her şey o az kaliteli 1 embriyom a bağlı. Allah kimsenin emeklerini boşa cevirmesin zor bir süreç
bizimde aynı Aralık ta kesinleşti Ocak ta merkeze karar verdik yol çizildi vitaminlere başlandı 3 ay boyunca Mart ta histeroskopim yapıldı bu ay da opu rahim dinlendirmedeyim şu anda opudan 2 gün sonra ilaç verildi 10 günlük bırakınca adetim gelicek ve sonra da transferBizimde tüp bebek olacağı aralik ayinda kesinlesti, doktor önce eşimin 3 ay vitamin kullanmasi gerektiğini söyledi o yüzden mart ayında basladik tedaviye. Maddi manevi zor bi süreç gerçekten, umarim hepimiz sağlıklı çocuklara kavuşuruz. Su an etrafimdaki herkes hamile neredeyse, bi yandan onlar icin sevinip, bi taraftan da kendim için uzuluyorum. Olumlu düşünmek icin kendimi zorluyorum ama bazen mümkün olmuyor. O zamanlar da burda dertlesir bibirbimize destek oluruz
neden böyle yaptı acaba? vitamin falan verdi de ondan mı bekletti sizi? canınızı sıkmayın rabbim ol der olur ama boşa vakit kaybetmeyin .. amiiinnnn hepimizin kucağı dolsun inşallah en yakın zamanda verelim güzel haberlerimiziOcakdan beri doktorum ağırdan aldı farkındayım artık yeter dedik ne 2.tedaviye başlıyor sürekli ertelenme bakalım artık ordan kurtulma derdindeyiz. Ilk denemem amh düşüklüğü var her şey o az kaliteli 1 embriyom a bağlı. Allah kimsenin emeklerini boşa cevirmesin zor bir süreç
Ikinci tedaviniz mi ilk tedaviniz mi? Uzme kendini olacagi varsa, 1 embriyoyla da olur insallah. Benim bu süreçte ve aslinda 33 yasima kadar anladığım sey su, olmasını istedigimiz sey hakkinda ne kadar dusunup plan yaparsak, olmasını istedigimiz şeyden bi o kadar uzaklasiyoruz. Ben mesela ne zaman transfer olur, kac gun yatarim bilmem ne diye plan yaparken hoop transfer ertelendi. Akışına bırakmayı ve sadece yaşadığımız ana odaklanmayi öğrenmemiz lazım
neden böyle yaptı acaba? vitamin falan verdi de ondan mı bekletti sizi? canınızı sıkmayın rabbim ol der olur ama boşa vakit kaybetmeyin .. amiiinnnn hepimizin kucağı dolsun inşallah en yakın zamanda verelim güzel haberlerimizi
haklısın canım ama kendin için yüksek tutmaya çalış moralini. nerede tedavi görüyorsun acaba doktoru değiştiremez misin? ya da embriyolar da farklı merkeze taşınabiliyor diye duymuştum.. bir sürü tedavi yöntemi var amh ile ilgili hayret yaaaMaalesef kötü bir doktora geldim canım bence yapmak istemedi ilaç vitamin 6 aydır kullanıyorum malum amh düşük zaman aleyhime işliyor ister istemez stres yapıyorum.hep beraber güzel haberlerle gelelim canım
ben İzmir deyim. İrenbe ye gidiyorum doktorumdan memnunum bende inşallah sonu da güzel olur benim için :) hepimiz için :)Ben ankarada doktorun özel muayenehanesine gidiyorum, işlemler güven hastanesine gidiyorum. Doktorum cok sakin, işinin ehli insana güven veriyor, doktor ismi isterseniz gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Siz hangi şehirlerdesiniz ?
Ne zaman olacak transferiniz belli mi? Ilac kullanıyor musunuz?ben İzmir deyim. İrenbe ye gidiyorum doktorumdan memnunum bende inşallah sonu da güzel olur benim için :) hepimiz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?