- Konu Sahibi BabyBoom2019
-
opudan sonra estrofem ve duphaston kullandım 10 gün bugün bitti hatta şimdi beklemeye girdim adet geldiği gibi gidicem 17. günde transfer olurum diye düşünüyorumNe zaman olacak transferiniz belli mi? Ilac kullanıyor musunuz?
opudan sonra estrofem ve duphaston kullandım 10 gün bugün bitti hatta şimdi beklemeye girdim adet geldiği gibi gidicem 17. günde transfer olurum diye düşünüyorumbakalım doktorum ne dicek sizin peki belli mi tarih?
Canım sen centrum da yaptırıyordun değil mi tedavinin hangi aşamasındasın benim embriyolar donduruldubenim ilk adetle olacak sabrım da kalmadı zatenamiiiinnn inşallah güzel olur herşey
yok canım ben İzmir İrenbe deyim.. nasipse de 7 Mayıs ta transferim varCanım sen centrum da yaptırıyordun değil mi tedavinin hangi aşamasındasın benim embriyolar donduruldu
yok canım ben İzmir İrenbe deyim.. nasipse de 7 Mayıs ta transferim varbenimde dondurulmuştu rahim dinlendirmedeydim nihayet gün geldi .. sizin ne zaman transferiniz ??
Ayyyyok canım ben İzmir İrenbe deyim.. nasipse de 7 Mayıs ta transferim varbenimde dondurulmuştu rahim dinlendirmedeydim nihayet gün geldi .. sizin ne zaman transferiniz ??
amiiinnnnn inşallah canım rabbim hepimizin yüzüne gülsünAyyyhadi sağlıkla tutunsun inşallah canım benim transfer bayram sonrası inşallah
Amin inşallahhhhhhamiiinnnnn inşallah canım rabbim hepimizin yüzüne gülsünsizinde az kalmış hayırlısıyla zaman öyle hızlı geçiyor ki ... sırayla güzel haberler verelim birbirimize
aynen canım çok az kaldı şimdiden çok heyecanlıyım14 gün sonra oldum 3. gün gittim kist falan yokmuş hazırlıklara başladık
hem de nasıl güzel darısı başınaaaEn güzel heyecan heraldeben de zaman yaklastikca heyecanlanıyorum, bikac güne adet olurum heralde. Bi de simdi kist muhabbeti var di mi? Umarim oyle bisey cikmaz benim de, artik transfer olurum
hem de nasıl güzel darısı başınaaacanım sen içini ferah tut inşallah yoktur kistin başlarsın sende.. rahim kalınlaşması ve embriyonun tutunması için bi sürü takviye verdi doktorum canım.. omega 3 , vimesa (probiyotik/prebiyotik) , estrofem hem ağızdan hem fitil şeklinde , climara(bant) , prednol , bi de kan sulandırıcı kullanıyorum.. ek olarak nar suyu ve ananas yemem istendi hepsini yapıyorum .. kontrolüm var bakalım umarım işe yaramıştır
hem de nasıl güzel darısı başınaaacanım sen içini ferah tut inşallah yoktur kistin başlarsın sende.. rahim kalınlaşması ve embriyonun tutunması için bi sürü takviye verdi doktorum canım.. omega 3 , vimesa (probiyotik/prebiyotik) , estrofem hem ağızdan hem fitil şeklinde , climara(bant) , prednol , bi de kan sulandırıcı kullanıyorum.. ek olarak nar suyu ve ananas yemem istendi hepsini yapıyorum .. kontrolüm var bakalım umarım işe yaramıştır
Canım ilk ecopirin verdi hap ama bana dokundu nedense coraspin e geçtim .. Salı kontrol vardı Ptesi günü transferim var nasipseKan sulandirici iğne mi hap olarak mi verdi ?
Mayıs ta ilk transfer sizin o halde4 mayıs transfer tarihim
Hakkımızda hayırlısı olsun. Transfer sonrası test günü beklemek çok zorMayıs ta ilk transfer sizin o haldearkanızdan da ben geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?