2019 Mayis ayinda dondurulmuş embriyo transferi yaptiracaklar gelin birlik olalim 😀

Ne zaman olacak transferiniz belli mi? Ilac kullanıyor musunuz?
opudan sonra estrofem ve duphaston kullandım 10 gün bugün bitti hatta şimdi beklemeye girdim adet geldiği gibi gidicem 17. günde transfer olurum diye düşünüyorum bakalım doktorum ne dicek sizin peki belli mi tarih?

opudan sonra estrofem ve duphaston kullandım 10 gün bugün bitti hatta şimdi beklemeye girdim adet geldiği gibi gidicem 17. günde transfer olurum diye düşünüyorum bakalım doktorum ne dicek sizin peki belli mi tarih?

Ben opudan sonra 1 kez adet gördüm, doktor ikincisinde baslariz transfer hazirliklarina dedi. Simdi ikincisini bekliyorum, tarih belli değil. Hayirlisi olsun hepimiz için

aynen canım çok az kaldı şimdiden çok heyecanlıyım 14 gün sonra oldum 3. gün gittim kist falan yokmuş hazırlıklara başladık

aynen canım çok az kaldı şimdiden çok heyecanlıyım 14 gün sonra oldum 3. gün gittim kist falan yokmuş hazırlıklara başladık

En güzel heyecan heralde ben de zaman yaklastikca heyecanlanıyorum, bikac güne adet olurum heralde. Bi de simdi kist muhabbeti var di mi? Umarim oyle bisey cikmaz benim de, artik transfer olurum

En güzel heyecan heralde ben de zaman yaklastikca heyecanlanıyorum, bikac güne adet olurum heralde. Bi de simdi kist muhabbeti var di mi? Umarim oyle bisey cikmaz benim de, artik transfer olurum
hem de nasıl güzel darısı başınaaa canım sen içini ferah tut inşallah yoktur kistin başlarsın sende.. rahim kalınlaşması ve embriyonun tutunması için bi sürü takviye verdi doktorum canım.. omega 3 , vimesa (probiyotik/prebiyotik) , estrofem hem ağızdan hem fitil şeklinde , climara(bant) , prednol , bi de kan sulandırıcı kullanıyorum.. ek olarak nar suyu ve ananas yemem istendi hepsini yapıyorum .. kontrolüm var bakalım umarım işe yaramıştır

Ohhh şifa olsun probiyotik kabizligi önlemek için mi acaba ?

Kan sulandirici iğne mi hap olarak mi verdi ?

Ay ne guzel kizlar en guzel kismina geldiniz bundan sonra her sey cok guzel olur insallah benim de yarin adetin 2.gunu kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…