2019 Mayis ayinda dondurulmuş embriyo transferi yaptiracaklar gelin birlik olalim 😀

Tesekkur ederim vitamin ve estrofem verdi simdilik, 1 hafta sonraki kontrolde digerleri eklenicek galiba. Size nar suyunu doktorunuz mu söyledi?
aynen canım diğer kontrolde eklemeler yapılır hayırlısıyla.. evet canım doktorum söyledi transferden önce nar suyu ve ananası.. ben pek dikkat etmedim güzelleştiriyormuymuş yaa ilk defa duydum

Yarin transfer gününüz degil mi? Çok basarili bir transfer olur umarim, sonucu da güzel olur
Evet yarın transfer 12:30 da çağırdılar. Bazı sebeplerden dolayı anestezi altında olacak transfer o yüzden muhtemelen 14:00 bulur. Birazdan şampuansız, duş jeli kullanmadan duşumu alıp hazırlığımı tamamlicam. İnşallah Ramazan ayı hürmetine hepimiz olumlu sonuçlar alırız

Hadi gözün aydın canım darısı başımıza Nasılsın peki nasıl bir duygu benimde son 2 gün panik olmaya başladım iyice
İyiyim ağrı sızı yok gece uyku tutmamıştı gelir gelmez uyuyakalmışım. Şuan açıkçası duygu da yok nötrüm gün geçtikçe sonuç yaklaştıkça heyecan basıyor daha çok. Sanada bişey kalmamış bir çırpıda olup bitiyor merak etme

Transfer güzel geçti şükür 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi şansımız artsın diye dinleniyorum dünden beri zaman geçmiyor sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini ??

Transfer güzel geçti şükür 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi şansımız artsın diye dinleniyorum dünden beri zaman geçmiyor sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini ??
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sadece transfer günü yattım sonrasında dışarı çıkmaya başladım bu akşam ılık duş alırım. His yok ağrı sızı yok dün bi basınç hissettim kasıklarımda o kadar. Benimde iki embriyo 5. Gün ama beklemek çok sıkıcı

Ben bugünde mümkün olduğunca yatıyorum ara ara kalkıp evde yürüyorum rahime kan gitsin diye kasık ağrım var bugün inşallah tutunmaya çalışıyorlardır Bir de hangi ilaç yapıyor bilmiyorum ama inanılmaz uykum var sürekli .. 72 saat önemliymiş hemşirem öyle söyledi dikkat etmeye çalışıyorum bende 2 güne normal hayatıma dönerim sanırım .. 5. Gün aynı gün ya da ertesi gün yerleşiyor diye biliyorum test günün ne zaman ??

Progesteron içeren bütün ilaçlar uyku sersemlik yapıyo.13 ü test günüm. Diğer transferlerimde 5. Gün embriyosuydu ama kasıklarımda sağlı sollu batma çekilme olurdu geceleri basınç doluluk hissi olurdu ve ikisindede pozitif sonuç almıştım. Bu ikisi biraz tembel sanırım tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…