- Konu Sahibi BabyBoom2019
-
amiiin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun. Transfer sonrası test günü beklemek çok zor
hadi senden de güzel haberler alalım inşallah canım sonucu bize de yazarsınAy ne guzel kizlar en guzel kismina geldiniz bundan sonra her sey cok guzel olur insallahbenim de yarin adetin 2.gunu kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum
Hayırlı olsunŞimdi ciktim doktordan, estrofeme basliyorum.Mayisin 20leri gibi transfer yapariz dedi
ayyy hadi gözün aydın canımŞimdi ciktim doktordan, estrofeme basliyorum.Mayisin 20leri gibi transfer yapariz dedi
ayyy hadi gözün aydın canımsadece estrofem mi verdi peki? nar suyunu ihmal etme canım bu arada
Hakkımızda hayırlısı olsun. Transfer sonrası test günü beklemek çok zor
aynen canım diğer kontrolde eklemeler yapılır hayırlısıyla.. evet canım doktorum söyledi transferden önce nar suyu ve ananası.. ben pek dikkat etmedim güzelleştiriyormuymuş yaa ilk defa duydumTesekkur ederimvitamin ve estrofem verdi simdilik, 1 hafta sonraki kontrolde digerleri eklenicek galiba. Size nar suyunu doktorunuz mu söyledi?
Evet yarın transfer 12:30 da çağırdılar. Bazı sebeplerden dolayı anestezi altında olacak transfer o yüzden muhtemelen 14:00 bulur. Birazdan şampuansız, duş jeli kullanmadan duşumu alıp hazırlığımı tamamlicam. İnşallah Ramazan ayı hürmetine hepimiz olumlu sonuçlar alırızYarin transfer gününüz degil mi? Çok basarili bir transfer olur umarim, sonucu da güzel olur
Hadi gözün aydın canım darısı başımızaKazasız belasız oldum transferimi geldim darısı hepinizin başına
İyiyim ağrı sızı yok gece uyku tutmamıştı gelir gelmez uyuyakalmışım. Şuan açıkçası duygu da yok nötrüm gün geçtikçe sonuç yaklaştıkça heyecan basıyor daha çok. Sanada bişey kalmamış bir çırpıda olup bitiyor merak etmeHadi gözün aydın canım darısı başımızaNasılsın peki nasıl bir duygu benimde son 2 gün panik olmaya başladım iyice
Kazasız belasız oldum transferimi geldim darısı hepinizin başına
Ne yaptın nasıl geçti transferHadi gözün aydın canım darısı başımızaNasılsın peki nasıl bir duygu benimde son 2 gün panik olmaya başladım iyice
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sadece transfer günü yattım sonrasında dışarı çıkmaya başladım bu akşam ılık duş alırım. His yok ağrı sızı yok dün bi basınç hissettim kasıklarımda o kadar. Benimde iki embriyo 5. Gün ama beklemek çok sıkıcıTransfer güzel geçti şükür2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi şansımız artsın diye dinleniyorum dünden beri zaman geçmiyor sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini ??
Ben bugünde mümkün olduğunca yatıyorum ara ara kalkıp evde yürüyorum rahime kan gitsin diye kasık ağrım var bugün inşallah tutunmaya çalışıyorlardırHayırlı uğurlu olsun inşallah. Sadece transfer günü yattım sonrasında dışarı çıkmaya başladım bu akşam ılık duş alırım. His yok ağrı sızı yok dün bi basınç hissettim kasıklarımda o kadar. Benimde iki embriyo 5. Gün ama beklemek çok sıkıcı
Progesteron içeren bütün ilaçlar uyku sersemlik yapıyo.13 ü test günüm. Diğer transferlerimde 5. Gün embriyosuydu ama kasıklarımda sağlı sollu batma çekilme olurdu geceleri basınç doluluk hissi olurdu ve ikisindede pozitif sonuç almıştım. Bu ikisi biraz tembel sanırım tık yokBen bugünde mümkün olduğunca yatıyorum ara ara kalkıp evde yürüyorum rahime kan gitsin diye kasık ağrım var bugün inşallah tutunmaya çalışıyorlardırBir de hangi ilaç yapıyor bilmiyorum ama inanılmaz uykum var sürekli .. 72 saat önemliymiş hemşirem öyle söyledi dikkat etmeye çalışıyorum bende 2 güne normal hayatıma dönerim sanırım .. 5. Gün aynı gün ya da ertesi gün yerleşiyor diye biliyorum test günün ne zaman ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?