• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İlaçlarım bitmişti sağlık ocağına yazdırmaya gittim.
Son gözlem zamanım gelmiş Zaten yarın arayacakmış normalde 😂
Kalp atışını dinledik bıdığımın💙
Tansiyon, kilo vs herşey normal seyrinde gidiyor. Yine tembihledi bana bakanlık gözlem muayenelerini sıklaştırdı bebiş doğunca mutlaka bana haber ver sisteme girmem gerekiyor dedi. Tabi Doğumun Ankara’da olacağını bildiği için böyle birşey dedi bana..
Telefonla arayıp ben doğurdum diyeceğim inşallah öyle anlaştık ebemle 😂😂

Beni hic saglik ocagindan aramiyorlar en son aylar once asi icin gitmistim. Ne kan istediler ne kalp atisi icin aradilar. Bizimkilerde mi bir problem var :( Son gozlem fln oluyormus beni duzgun gozlemediler bile dogurdum mu naptim haberleri bile yok

İçine öyle bir düşünce düştüyşe bundan sonra işleriniz yoluna girdikten sonra söyle canım bence. ben de kimseden bir şey saklamam her şeyimi söylerim ama sanki önden söyleyince büyüsü bozuluyor iş olmuyor o yüzden her şey kesinleşince söylemeyi tercih ediyorum
aynen olumlu olan ne varsa önden soyledigim her seferinde işlerim bozuldu.Istisnasiz ,her seferinde olacagi varsa da olmadi. Artik olunca ben bile inanamiyorum degil kimseye soylemek bazen kendime bile itiraf etmiyorum. Bozuluyor çünkü tecrübeyle sabit :KK55::KK9:

Kızlar eşim aramış mobilyacıyı, ilk günler öyle oluyor koku ama sonrasında geçiyor demişler arapsabunu ve sirkeyle silin demişler. Camlar acık evde kalmıyoruz suan. Çilekten anne yanı almıştım hicbir koku yoktu. O kadar mobilya aldım en fazla ahşap ya da hafif bir boya kokusu olurdu. Bu baya buram buram. Yeni boyanmıs ev kokusunda durdum böyle carpmadı beni. Özel yaptırdık istediğim modeli. İnstagramda baya takipcisi olan bi sayfadan gördüm yerini buldum gittim görerek sipariş verdim. Dün kurarlarken içine sprey boya gibi bişey sıktı. Belkide o çarptı
Canım mobilyanız hayırlı olsun da keşke önden sertifikası olan ve boyası ahşabı zararsız olduğu belgelenen markalardan birinden alsaydınız. Bizim mobilyalarda ctesi gelecek almadan önce baya araştırdık eşimle inşallah bi aksilik yaşamayız biz de

Kızlar eşim aramış mobilyacıyı, ilk günler öyle oluyor koku ama sonrasında geçiyor demişler arapsabunu ve sirkeyle silin demişler. Camlar acık evde kalmıyoruz suan. Çilekten anne yanı almıştım hicbir koku yoktu. O kadar mobilya aldım en fazla ahşap ya da hafif bir boya kokusu olurdu. Bu baya buram buram. Yeni boyanmıs ev kokusunda durdum böyle carpmadı beni. Özel yaptırdık istediğim modeli. İnstagramda baya takipcisi olan bi sayfadan gördüm yerini buldum gittim görerek sipariş verdim. Dün kurarlarken içine sprey boya gibi bişey sıktı. Belkide o çarptı
Biz çilek’ten aldık canım hiç öyle dediğin gibi bi koku olmadı, bi mobilya kokusu oldu ilk başta o da havalandırdık çıktı. Mide bulantısı yapacak kadar koku yoktu ne sıktılar ki öyle ?
Beni hic saglik ocagindan aramiyorlar en son aylar once asi icin gitmistim. Ne kan istediler ne kalp atisi icin aradilar. Bizimkilerde mi bir problem var :KK43: Son gozlem fln oluyormus beni duzgun gozlemediler bile dogurdum mu naptim haberleri bile yok
Beni de arayan soran yok bir kere mesaj attılar takip için o kadar :işsiz: Tetanoza bile ben gitmiştim onlar aramadı :110:

Kızlar çıktım şimdi nstnormal şükür rahim boyuda şükür iyi ,bıcırığım 2100 gram olmuş bu hafta sanki çok almamış sağlık olsun
Canım gözün aydın sorun çıkmamış kontrolünde çok şükür. Benimki de çok almamıştı nedense 2.260 çıktı 34+2’de ölçümden de kaynaklanabilir diye düşünüyorum.

Kuzum bu arada şu böbrek işini sormaya fırsatın oldu mu onu hatırlatayım dedim

Kızlar çıktım şimdi nstnormal şükür rahim boyuda şükür iyi ,bıcırığım 2100 gram olmuş bu hafta sanki çok almamış sağlık olsun

Canim devlete mi gidiyorsun ozele mi ? Devlette genelde dusuk cikiyor cunku kilosu.
Gozun aydin Allah saglikla 3100 leri de gosterir insallah ❤

Benimkide dün kendi hareket etmedi ben dürtünce 2-3 tepki veriyordu hatta gece ve bu sabah sakindi hastaneye gitmeyi düşündüm ama yaklaşık 20dakikadır baya hareketli artık yerleri daralıyor ve çok uykuya ihtiyaçları oluyor canım ama haala bu saate hareket yoksa hiç durma git kontrolle

kolay gelsin canım allah yardımcın olsun 🙏🏼

İyi gidiyor kuzu senden naber 😁

Teşekkür ederim kuzum. Bilmem ki hastane öyle yazmış, zıbın, alt-üst, 1 tane de pamuk yelek diyorlar burda zıbının üstüne giydirip sonra üstünü giydiriyorsun. Bende aldım koydum sıcak olursa giydirmem serin olursa giydiririm ama burda çıkışlar sabah 10 da yapılıyor yine serin olur o yüzden işe yarar 🤗🤗

Günaydın canım bende cumartesi gideceğim kuaföre ama saçım için :KK70:
Güzel haberlerle gel kontrolden canım 🙏🏼

Boyasında kimyasal madde vardır yada kötü bir boyadan yapılmıştır bu kadar kokması doğru değil

Aynen günler uzadı sanki. Son haftalar hiç geçmiyor diyordu herkes doğruymuş :)

Güzel haberlerle gel kuzum 🙏🏼
Hastane yazdıysa vardır kuzum bir bildikleri :)
Ama şuda olabilir genel mevsime göre yazmış olmasınlar ?
Ben iç zıbın,üste takımı,yelek şeklinde ayarladım. Birde battaniyeye sarılı olucak yeter diye geldi :)

Ya kuzucukların canını iki kez acıtacaklar. Bizim bir arkadaş beni uyarmıştı. Onun ebesi Doğum yapılan hastanenin sonuçlarına ulaşmış 2.kez almamış kanı ama ayrıntılarını çok bilmiyorum tekrar bir sorayım nasıl olmuş o iş
Banada o şekilde bilgi verdi canım başka baktığımız değerlerde var dedi

başım dönüyor bugün kızlar, yemek de yedim karnım da tok su falan da içiyorum tansiyonuma da baktırdım ama dönüyor ya bayılacak gibi değil ama yine de yaşam kalitemi aksatacak miktarda.
neden olabilir sizce?

Ben korkmuyorum ya ,ama esim acayip korkuyo ucak yolculugundan ,annemde korktugu icin gelmiyo zaten :KK12:,
Valla ben yurt icinde 45 dk- 1 saat yolculukta bile tüylerim dikenleniyor. Turkiyeye ziyarete geliyor musunuz peki eşin korkusunu nasil aşıyor ? annene hak veriyorum ama. O ucsuz bucaksiz okyanusların üzerinden gecmeyi hayal bile edemiyorum

Back
X