- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
İnan sen diyince farkettim kendimi baya boşladım meyve falan hakgetire :) Karın doysun gerisi mühim değil gibi ama yanlış yapmışım dikkat edicemCanim puseti sevdiyse bunu da sever bence. Mantik ayni cunku. Bizimki ikisinde de misil misil uyuyor
Kuzum ne iyi ettinnnyoklugun cok farkediyor kuzum. Gecmis olsun dikkat et kendine bol bol meyve ye
Teşekkür ederim kuzumA April wind hosgeldin . Gecmis olsun canim dikkat et kendinemerve teacher dogum yaptimi hic haberimiz yok
Bizimde düzenimiz tam oturmuş değil canım ama artık ufak tefek hareketlerinden gözlemleyebiliyorum.Bizim düzenimiz çok değişik. Daha doğrusu bir düzenimiz yok. Sen iyi tutturmuşsun canım.
İlk 1 ay hergün düzenli birkaç kez kaka çiş yapıyordu şimdi 2 günde bir kaka yapıyor bol çiş var.
Çok huylu alıngan bir bebeğim var. Hep kucakta zaten, bıraktığın an mızıldanıyor. Doğduğundan beri zor uyutuyorum. Hiç 2 saatten fazla uyuduğunu görmedim. O da çok nadir. 15 dk uyuyup 2 saat bakınıyor. Beyaz sesle, klasik müzikle uyutuyorum. Kapattığın yada sallamadığın an uyanıyor. Kalabalığı hiç sevmiyor eve birkaç kişi gelse; kucaklarına almamalarına rağmen tüm gün huysuzlanıyor. Uzun uzun yazdım bilerek. Önerin varsa bekliyorum canım.
Hergün ayrı dua ediyorum kuzum bugünleri görebildik çok şükür diye ☺Çok teşekkür ederim kuzum bin şükür bu günlerimize kavuştuk kuzumla. Hala inanamıyorum bazen saatlerce izliyorum
Vuslat hanım nasıl oldu alışabildiniz mi birbirinize
Aynen canım az insan az iş çabuk alışma evresi ohh miss diyorumAslında yalnız olmak iyi çünkü ev kalabalık olunca vallahi iş bitmiyor yemek dayanmıyor her gün çamaşır bulaşık mak çalışıyor. 1 gün arayla süpürmek gerekiyor. Lavabo tuvalet temizlemekten helak oldum ya.. Ama şu an mecburen böyle olmak zorunda. Hem de eylül ayına kadar :)
Biz iyiyiz canım sen nasılsın ☺Nasılsınız kızlar?
İyiyim kuzuAynen canım az insan az iş çabuk alışma evresi ohh miss diyorum
Biz iyiyiz canım sen nasılsın ☺
Ah kuzumKızlar oturdum ağladım diyenlerden biride ben oldum
Gecen eşimle banyo ettirdik baya suyu sevdi diye mıtlu oldum. Gecen günde belden aşşasını yine yıkarken mutlu oldu. Bugün cesaret edip kendim yıkadım su sıcak geldi çocuk çığlık çığlığa ağladı korkudan üstüme bile işedi aldım göğsüme yatırıp sakinleştirdim dil döke döke yıkadım. Eli bile kavlanmış sıcak sudan
1 saattir göğsümde uyutuyorum yavrum hala içini çekerek uyuyor ben nasıl böyle bir hata yaptım
Rabbim iyiliğini mutluluğunu daim etsin canım ❤İyiyim kuzu
Anlamadım ki canımAh kuzum
Boşluğuna geldi sanırım kuzum
Kıyamam yavruşa
Nisan derken Mayıs anası oldun ehehe :)beni soranlar olmus❤❤❤
anca geldim kizlar.
Bi kosu dogurup geldim
özlemişim sizi
Canım aynı sorun sanirim bende de var bebegim birkaç gün ishal oldu şimdi biraz geçti gibi. Ama burnu tıkalı hala. Bu inek sütünü sen mi iciosun normal inek sutu mu marketlerden alınan paket sütlerden mi? Ben marketten pınar süt iciyrm günlük acaba benimkide o yüzden midirmerhaba kızlar bizim oğlan anne sütüne geçince tekrar ishal oldu mukuslu vede burnu tıkalı nefesini zor alıyor gibiydi başka bir doktora daha gittik kaka tahlili temiz cikti burnunu da aspratorle temizlediler çok birşey çıkmadı doktor inek sutu alerjisi ne bağladı bana diet verdi aklınızda bulunsun diye yazıyorum benim 3.çocuğum ama birtek bunda oldu
Hadi gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğini inş detayları beklıyoruzbeni soranlar olmus❤❤❤
anca geldim kizlar.
Bi kosu dogurup geldim
özlemişim sizi
Çok mu sıcak oldu ki cnm,bebekler her banyoda mutlu olmaz belkş sana öyle geldi su sıcak sandınKızlar oturdum ağladım diyenlerden biride ben oldum
Gecen eşimle banyo ettirdik baya suyu sevdi diye mıtlu oldum. Gecen günde belden aşşasını yine yıkarken mutlu oldu. Bugün cesaret edip kendim yıkadım su sıcak geldi çocuk çığlık çığlığa ağladı korkudan üstüme bile işedi aldım göğsüme yatırıp sakinleştirdim dil döke döke yıkadım. Eli bile kavlanmış sıcak sudan
1 saattir göğsümde uyutuyorum yavrum hala içini çekerek uyuyor ben nasıl böyle bir hata yaptım
Ayyy bende de var göbek yağlarım açıyo dokunamıyorumKızlar iyi akşamlar.bir sorum var sezaryen olan arkadaşlara.benim dikiş yerim değilde göbeğim acıyor derimin altı.sizlerdede var mı acaba
gözün aydın canımbeni soranlar olmus❤❤❤
anca geldim kizlar.
Bi kosu dogurup geldim
özlemişim sizi
Hayrli olsn cnm en yakın zamanda hikayeni bekliyrzbeni soranlar olmus❤❤❤
anca geldim kizlar.
Bi kosu dogurup geldim
özlemişim sizi
Benim normalde değil ama hala ara sıra oturup kalkarken vs. Sağ kasık tarafım acıyor kuzu.Kızlar iyi akşamlar.bir sorum var sezaryen olan arkadaşlara.benim dikiş yerim değilde göbeğim acıyor derimin altı.sizlerdede var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?