Amin canım nazlı bebişlerimize sağlıklı sihhatli kavuşalım inşallahCanım bende inanıyorum rabbim bizlerede cennet kokulu kuzucukları verecek inşallah.Allah kabul etmeyeciği duayı ettirmezmiş.Ama dediğin gibi çok nazlılar
Haklisin olacaksa olacak istesek de istemesek de. Biz elimizden geleni yapiyoruz taktir Yaradanin. Hayirlisi ne ise o olur. Bize zulm etmez zaten insanin icini ferahlatan gönlünü genisleten bu. Ol der olur. dun bakarsin tek cizgi 2 gun sonra bakarsin cift cizgi. Evladin hayirlisi.Canım ben de senin gibi çok araştırdım 5 aşılama geçti başımdan ve hepsinde de farklı farklı süreçler geçirdim.Ağrım var hamile miyim aaa bu sefer ağrım yok hamile miyim aaa bu sefer akıntım var hamile miyim tabi hepsi olumsuz oldu.Ama yine de şimdi bir belirti görmek istiyorum bu kadar tecrübem olduğu haldeHamilelik belirtileri adet gecikmesi ile başlıyor adet öncesi olanlar ya ilaçlardan ya psikolojik ya da adet belirtisi oluyor.Tabi hiçbir şey hissetmeden hamile kalan var ağrı hissederek hamile kalan da herkesin hikayesi farklı oluyor.Hayırlısını dileyelim eninde sonunda bebişler bizim olacak Allah zamanını biliyor bizimkiler biraz nazlı gelecekler
Benim 1 hafta sonra göğsüm şişti canım. Jelin etkisimi bilmiyorum. bugün 10 . günümArkadaşlar bugün aşılamanın 2.günü ve sağ göğsüm ağrıyor. Solda bir şey yok gibi. Siz dede oldu mu?
Bende duphaston hap kullanıyorum progesteron içerikli o da yapar heraldeBenim 1 hafta sonra göğsüm şişti canım. Jelin etkisimi bilmiyorum. bugün 10 . günüm
Evet bu hormon ilaçları şişlik yapıyormuşBende duphaston hap kullanıyorum progesteron içerikli o da yapar heralde
Evet canım yarın da 2 de aşılamam var acıcak mı acaba korkusu olduYaptırdım canım bir kere mandal gibi bişi takmıştı birde bu çatlatma iğnesi var ovitrelle ondan mı kullandın
Yarın da 2 de aşılamam var panik oluştu bugun acaba acılı mı nasıl olcak diyeOvitrelle den 1 sa sonra gaz sancısı ishal kusma oldu. O anlıktı geçti. Psikolojik sanırım.
Selam canım aydin adude mi yaptiriyorsunYarın da 2 de aşılamam var panik oluştu bugun acaba acılı mı nasıl olcak diye
Yok canım özelden yazdımSelam canım aydin adude mi yaptiriyorsun
Benşm canım tatlıdır. Rahim filminde bayıldım.Yarın da 2 de aşılamam var panik oluştu bugun acaba acılı mı nasıl olcak diye
Bende rahim filminde bayıltıldım canım benimde aynı inan ultrasonla bile bakılacağı zaman kendimi sıkıp kasıyorum mandal ya da birşeyle açıyorlarmış galibaBenşm canım tatlıdır. Rahim filminde bayıldım.
Ama aşılama çok basit korkma. Anlık bir sızı duydum o kadar. Hayırlısı olsun
Spekulum diye bir alet var onu vajinaya sokuyorlar. Sonra içinde açıyor. Tek kullanımlık plastik bir alet. Kasmayın sorun olmaz. Ben normal ultrason muayenesinde daha çok kasılmıştımBende rahim filminde bayıltıldım canım benimde aynı inan ultrasonla bile bakılacağı zaman kendimi sıkıp kasıyorum mandal ya da birşeyle açıyorlarmış galiba
Bende çok kasılıyorum evet mandal gibi birşey galiba o biraz sıkıyor nasıl takılacak gelan diyeSpekulum diye bir alet var onu vajinaya sokuyorlar. Sonra içinde açıyor. Tek kullanımlık plastik bir alet. Kasmayın sorun olmaz. Ben normal ultrason muayenesinde daha çok kasılmıştım
smear alırken de aynı aleti kullanıyorlarBende çok kasılıyorum evet mandal gibi birşey galiba o biraz sıkıyor nasıl takılacak gelan diye
Anladım canım senin kaçıncı gününsmear alırken de aynı aleti kullanıyorlar
Bugün 3.gün içindeyimAnladım canım senin kaçıncı günün
Hayırlısı olsun canım inşallah şansıma bugun de ateşlendim grip oluyorum galibaBugün 3.gün içindeyim
Hayırlısı olsun canım inşallah şansıma bugun de ateşlendim grip oluyorum galiba
Allah tan ü it kesilmez güzel düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?