Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Haklisin olacaksa olacak istesek de istemesek de. Biz elimizden geleni yapiyoruz taktir Yaradanin. Hayirlisi ne ise o olur. Bize zulm etmez zaten insanin icini ferahlatan gönlünü genisleten bu. Ol der olur. dun bakarsin tek cizgi 2 gun sonra bakarsin cift cizgi. Evladin hayirlisi.

Arkadaşlar bugün aşılamanın 2.günü ve sağ göğsüm ağrıyor. Solda bir şey yok gibi. Siz dede oldu mu?

Benşm canım tatlıdır. Rahim filminde bayıldım.
Ama aşılama çok basit korkma. Anlık bir sızı duydum o kadar. Hayırlısı olsun
Bende rahim filminde bayıltıldım canım benimde aynı inan ultrasonla bile bakılacağı zaman kendimi sıkıp kasıyorum mandal ya da birşeyle açıyorlarmış galiba

Bende rahim filminde bayıltıldım canım benimde aynı inan ultrasonla bile bakılacağı zaman kendimi sıkıp kasıyorum mandal ya da birşeyle açıyorlarmış galiba
Spekulum diye bir alet var onu vajinaya sokuyorlar. Sonra içinde açıyor. Tek kullanımlık plastik bir alet. Kasmayın sorun olmaz. Ben normal ultrason muayenesinde daha çok kasılmıştım

Spekulum diye bir alet var onu vajinaya sokuyorlar. Sonra içinde açıyor. Tek kullanımlık plastik bir alet. Kasmayın sorun olmaz. Ben normal ultrason muayenesinde daha çok kasılmıştım
Bende çok kasılıyorum evet mandal gibi birşey galiba o biraz sıkıyor nasıl takılacak gelan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…