Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öyle düşünüyorum canım inşallah hayırlısuyla bizde kavuşalım bebişlerimize

Günaydın hanımlar Bugün aşılamadan sonraki 8.günüm sizlerin kaçıncı günü oldu test yapan var mı? Nasıl geçiyor bekleme süreci

günaydın arkadaşlar, bende cumartesi sabah aşılama oldum, yalnız o alet takılırken ve enjekte edilirken o an biraz sıkıştım sanki, bu benim ikinci aşılamam iğneli oldum yine perşembe 18 mm vardı bir tane ona yoğunlaştı zaten bir tanede yetiyor aşılama için, bu arada ilkindeki gibi çokağrım olmadı 15 dk dinlenip kalkın dediler ama ben yine biraz başka yerde uzandım sonra eve geldim çok da yatamadım hastamız vardı pazar da ayaktaydım hiç ağrım yok ama ilkinde aşılama anında ağrı olmamıştı bunda oldu hissettim bol salavat getirdim ..hemşire ilişki pazartesi olsun dedi

Günaydın hanımlar Bugün aşılamadan sonraki 8.günüm sizlerin kaçıncı günü oldu test yapan var mı? Nasıl geçiyor bekleme süreci
Benim 11. gün canım (aşılama öğleden önce yapılmıştı o günü 1. gün sayıyorum). Bat'a 5 gün var. Hiçbir belirti yok. Umudum iyice azaldı Ama yine de ultra erken gebelik testi aldım Özellikle internetten aldım ki o gelene kadar beklemek zorunda kalayım diye. Çarşamba 13. gün olacak o gün yapacağım bakalım kısmet. Senin nasıl geçiyor?

Merhabalar tekrardan bugün doktora gittim aşılamadan önce son görüşmesağda 16 ve 14 mm solda 19 mm olmuş yumoşlar... çatlatma iğnem yarın sabah 5 de ve çarşamba 14:30 da hastanede olun dedi...yani aşılama olasıya 36 saat geçecek sanırım...keşke çatladığına bakıp yapsaydı

Ayy senin az kalmış Testini yaptığında bize de haber et Benim jelden dolayı ara ara ağrım oluyor.Göğüslerime dokununca ağrıyor ama benim hep adet öncesi de ağrırdı ayırt edemiyorum bu yüzden benim diğer aşılamalarımdan tek fark şöyle oldu aşılama gününden sonraki 4. 5. Ve 6. Günü sabahları erken saatlerde kasılmalarla uyandım gün boyu su gibi akıntım oldu ama geçti o da Şu an bende de bir şey yok

Yumurtaların güzel büyümüş Aşılaman şimdiden hayırlı olsun.

Hayırlı olsun aşılaman Aşılamadan sonra çok yatmanıza gerek yok günlük hayatınıza dönebilirsiniz demişlerdi sen onları düşünme şimdi güzelce beslen inşallah güzel sonuçlar alırsın .

Kizlar gonalf 6. Gun rahim duvari kalin 11mm 1 yumurta az degil mi ya zar zor gordu yumurtayi anlayamadim

Benim sadece aşılamayı olduğum gün ve ertesi günü kasığımda (yumurtanın geliştiği tarafta) ağrı gibi hissim oldu. Yani sanki doğrulsam zarar verecekmişim gibi hissettiğim bir şeydi. Sonrasında sıfır belirti Ben progestan kullanıyorum vajinadan bazen çamaşırıma o bulaşmış oluyor az miktarda o yüzden akıntı da yok gibi. Yok oğlu yok yani Test yapınca olumlu olumsuz paylaşırım mutlaka. İnşallah güzel haberler veririm ve güzel haberler alırım sizlerden.

Kizlar gonalf 6. Gun rahim duvari kalin 11mm 1 yumurta az degil mi ya zar zor gordu yumurtayi anlayamadim
Arkadaşım ben klomen kullandım 5 gün, bittikten sonra 3. gün 13 ve 20'lik yumurtalar vardı. Yani ilaca başladığım günden itibaren 8. gündü. Senin de gelişir yani bence zamanı var daha. Moralini bozma sakın.

Aaa evet benim de aşılama olduğu gün aşılamadan 4-5 saat sonra kramplar girmişti hatırladım Bir de ben günde bir bardak bile suyu zorla içen biriyim şimdi kana kana su içiyorum çok susuyorum bu bir değişiklik mi bilmiyorum başka sebepten mi bilemedim Hadi inşallah arka arkaya güzel haberler verelim birbirimize

İiiinnşallahhhh

ilk mesajımı yazıyorum 9 nisan da ilk aşılamamı yaptırdım , şuanda tam olarak adet olacakmışım gibi sancılanıyorum. böyle olunca umudumu çok da taze tutamıyorum...

aşılamayı devlet hastanesinde yaptırdım, 14. gün gel dediler aslında karambole yapılıyor diye düşünüyorum, bari aşılamadan sonra tekrar baksalar çatlama olmuşmu olmamışmı, başa doktora gittim bende yumurtan çatlamış olabilir dedi geriden gelen bir tane var onun için hergün ilişki olsun dedi, yani aşılamadan sonra iki gün bekleme dedi, ağrım falan yok bir aşılama günü oldu geçen aşılama ile karşılaştırayım diyorum ama onda ilk gün baya ağrım vardı..buda benim ikinci ve son aşılamam.. 27 sinde sonuç çıkarmış en geç.

Bana adetin gecikirse gel dediler, gecikmezse olursan da tedavi için gelirsin dediler. Aşılamanın yapıldığı gün çatlamayı kontrol de etmedi. Ben de karambole gelmiş gibi hissetmedim değil. Doktorum çok düzgün biri ona güveniyorum ama bir yandan da aklımda kaldı bu durum. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla iyi sonucu alırsın.

ilk mesajımı yazıyorum 9 nisan da ilk aşılamamı yaptırdım , şuanda tam olarak adet olacakmışım gibi sancılanıyorum. böyle olunca umudumu çok da taze tutamıyorum...
Ama adet için daha erken değil mi? Bence umutsuzluğa kapılma. Benim bata 5 gün var, adet belirtisi de yok hamilelik belirtisi de çünkü bu ikisi benziyormuş. Özellikle meme hassasiyeti hamilelikteki en erken belirtilerdenmiş benim maşallah hak getire herhangi bir hassasiyet. Üzülmeye başladım ama kendimi kandırmak için deliliğe vurdum.

Benim tutmadı kızlar bugün leke geldi inşallah sizinki tutar bebisleriniz olur Allah'ım isteyen herkese versin inşallah

Bilmiyorum ama ben Göğüs acısı bel ağrısı kasık sancısı tüm belirtileri yaşıyorum geçen ay da yasamistim hatta çok umutlanmistim progesteronum 60 cikmisti ikiz diye hatta uçüz diye fakir umudu işte 25 inci gün regl oldum geCen ay ilaç tedavisi görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…