Canım üzülme belki yerleşmedir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim tutmadı kızlarbugün leke geldi inşallah sizinki tutar bebisleriniz olur Allah'ım isteyen herkese versin inşallah
Insallah canim ya 1 tane olmasi tabi uzdu bakalim rabbim iyisiini versin❤Arkadaşım ben klomen kullandım 5 gün, bittikten sonra 3. gün 13 ve 20'lik yumurtalar vardı. Yani ilaca başladığım günden itibaren 8. gündü. Senin de gelişir yani bence zamanı var daha. Moralini bozma sakın.
Merhaba canım, klomenle mi oldu yumurtan?Insallah canim ya 1 tane olmasi tabi uzdu bakalim rabbim iyisiini versin❤
Kacinci gunun canim cok ii yumurta masallah insallah olurMerhaba kızlar ben de bugün kontrole gittim 5 tane yumurtam var. Çarşamba günü kısmetse aşılamam olacak. Allah’ım bu ay bana ve burada bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin
Gonalf canim igne 2 gun daha d evam edip carsamba gidecegimMerhaba canım, klomenle mi oldu yumurtan?
Teşekkürler canımGonalf canim igne 2 gun daha d evam edip carsamba gidecegim
5 ide mi büyümüş benim bi kere 3 tane büyümüştü tedaviyi biraktilar ?Merhaba kızlar ben de bugün kontrole gittim 5 tane yumurtam var. Çarşamba günü kısmetse aşılamam olacak. Allah’ım bu ay bana ve burada bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin
50 lik bana progesteron da yapilmadi test yani yumurta durumumu bilmiyorum ama hocalar prof guvenmeye calisiyorum yukseltmedi de iste canim anlayamadimTeşekkürler canımBen de gonal f kullandım 7 gün. Bugün 10. günüm, 12. günde aşılamam yapılacak. Ben 100 mg vurdum iğneyi. Sen kaç mg vuruyorsun?
Bana da progesteron yapılmadı. Benim yumurtalar büyüyor çatlıyor ama devamı yok. Eşimde de sorun yok ama olmuyor nerdeyse iki yıldır. Ayrıca canını sıkma lütfen Allah isteyince o bir yumurtadan ikiz bile olur50 lik bana progesteron da yapilmadi test yani yumurta durumumu bilmiyorum ama hocalar prof guvenmeye calisiyorum yukseltmedi de iste canim anlayamadimmasallah insallah tutar
5 ide mi büyümüş benim bi kere 3 tane büyümüştü tedaviyi biraktilar ?
Selam kizlar. Doktor yarin kan testi dedi lakin ben dayanamayip bugün yaptirdim. Ragl agrilarim hafif hafif yokluyor gb.. goguslerim hassasiyetlesti. Bir saate kadar sonuc elime ulasir Hayirlisi olsun
Heycan yaptim duaniza talibimHadi bakalım canım müjdemizi ver, bize de umut ol
Merhaba kızlar ben de bugün kontrole gittim 5 tane yumurtam var. Çarşamba günü kısmetse aşılamam olacak. Allah’ım bu ay bana ve burada bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin
Çoğul gebelik olmasın diye bir de çok rhatsizlanmistim ben 23 mm 18 mm 17 mm ve bunlar hariÇinde de birsürü vardı hareket edemicek hale gelmiştim kısmet değilmiş tabi bir deEvet hepsi büyümüş. Senin neden bıraktılar tedaviyi?
Dogru soyluyorsun canim hepimize duam rabbim kucaklarimizi doldursunBana da progesteron yapılmadı. Benim yumurtalar büyüyor çatlıyor ama devamı yok. Eşimde de sorun yok ama olmuyor nerdeyse iki yıldır. Ayrıca canını sıkma lütfen Allah isteyince o bir yumurtadan ikiz bile olur
Dualarım seninle canım Allah yüzünü güldürsün inşallahHeycan yaptim duaniza talibim
Hepimizin yüzü gülsün inş. Birbirimize bağliyizDualarım seninle canım Allah yüzünü güldürsün inşallah
Çoğul gebelik olmasın diye bir de çok rhatsizlanmistim ben 23 mm 18 mm 17 mm ve bunlar hariÇinde de birsürü vardı hareket edemicek hale gelmiştim kısmet değilmiş tabi bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?