Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah canim ya 1 tane olmasi tabi uzdu bakalim rabbim iyisiini versin❤

Merhaba kızlar ben de bugün kontrole gittim 5 tane yumurtam var. Çarşamba günü kısmetse aşılamam olacak. Allah’ım bu ay bana ve burada bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin
Kacinci gunun canim cok ii yumurta masallah insallah olur

Teşekkürler canımBen de gonal f kullandım 7 gün. Bugün 10. günüm, 12. günde aşılamam yapılacak. Ben 100 mg vurdum iğneyi. Sen kaç mg vuruyorsun?
50 lik bana progesteron da yapilmadi test yani yumurta durumumu bilmiyorum ama hocalar prof guvenmeye calisiyorum yukseltmedi de iste canim anlayamadim masallah insallah tutar

Selam kizlar. Doktor yarin kan testi dedi lakin ben dayanamayip bugün yaptirdim. Ragl agrilarim hafif hafif yokluyor gb.. goguslerim hassasiyetlesti. Bir saate kadar sonuc elime ulasir Hayirlisi olsun

Igne vurulurken gonal fi bitkisel destek alsak artmaz mi ki

50 lik bana progesteron da yapilmadi test yani yumurta durumumu bilmiyorum ama hocalar prof guvenmeye calisiyorum yukseltmedi de iste canim anlayamadim masallah insallah tutar
Bana da progesteron yapılmadı. Benim yumurtalar büyüyor çatlıyor ama devamı yok. Eşimde de sorun yok ama olmuyor nerdeyse iki yıldır. Ayrıca canını sıkma lütfen Allah isteyince o bir yumurtadan ikiz bile olur

Selam kizlar. Doktor yarin kan testi dedi lakin ben dayanamayip bugün yaptirdim. Ragl agrilarim hafif hafif yokluyor gb.. goguslerim hassasiyetlesti. Bir saate kadar sonuc elime ulasir Hayirlisi olsun

Hadi bakalım canım müjdemizi ver, bize de umut ol

Merhaba kızlar ben de bugün kontrole gittim 5 tane yumurtam var. Çarşamba günü kısmetse aşılamam olacak. Allah’ım bu ay bana ve burada bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin
Evet hepsi büyümüş. Senin neden bıraktılar tedaviyi?
Çoğul gebelik olmasın diye bir de çok rhatsizlanmistim ben 23 mm 18 mm 17 mm ve bunlar hariÇinde de birsürü vardı hareket edemicek hale gelmiştim kısmet değilmiş tabi bir de

Dogru soyluyorsun canim hepimize duam rabbim kucaklarimizi doldursun

Çoğul gebelik olmasın diye bir de çok rhatsizlanmistim ben 23 mm 18 mm 17 mm ve bunlar hariÇinde de birsürü vardı hareket edemicek hale gelmiştim kısmet değilmiş tabi bir de

Anladım canım, nasipten öte köy yok. Benim doktorum bahsetmedi riskten, çok da güvenip sevdiğim bir doktor. Bakalım bu ay bana da gülecek mi nasip? Senin neden olmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…