Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beni çok heveslendiriyosun şu ultra erken gebelik testi için ben de mi alsam diyorum Benim adet günüm pazar günü daha var ama cuma günü alıp yapsam mı diye de düşünmüyor değilim.Senin güzel haberini yarın sabah alırız inşallah

Hahaha reklam gibi dimi her seferinde uzun uzun yazıyorum utandim simdi. İnsallah “kizlaaar ise yariyor” derim yaa. Hepimiz sırayla iyi haberler veririz insallah. Amiiiin.

Hehehebukadar yakın tahmin etmemiştimhadi bakalım inşallah her şey yolunda gider iyi dinlen bu gece güzel bir gün yarın
Aynen canım güzelce uyuyup uykumuzu alalım Bebişlerimiz de gelsin

Ben idrarda negatif görürsem kan testi yaptırmam adetim cok gecikmedigi muddetce. Evde negatifi gorup kendi kendime üzülürüm hastaneye gitmektense
Benim günümde normalde düzenli ama aşılama için değiştirdikleri için yumurtlama gününü o da değişir heralde yoksa benim 10 gün var daha gunume

Benim günümde normalde düzenli ama aşılama için değiştirdikleri için yumurtlama gününü o da değişir heralde yoksa benim 10 gün var daha gunume
Benim de düzenli ama ben de değişebilir diye korkuyorum. Hamilelik olmamasına rağmen gecikirse umutlanıp üzülmek daha kötü. Oof of.

İnsallah öyledir. Adet günüm gecsin oyle gidecegim. Tekrar tekrar uzulmekten icim bombos...
Üzülme canım. Bende seninle aynı durumdayım. Doktorlarımız çok garanti vermiyor aşılamada. Bı şans sadece aşılama.normal ilşkiden biraz farklı. O yüzden sakin ol. Eğer benimki negatif çıkarsa kendimi çok üzmüycem. Çünkü alıştım negatiflere insan bi süre sonra soğuk kanlı olmaya başlıyor ister istemez en doğru sonuç kan tahlili. Bende yarını bekliyorum. Bakalım Ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…