- 8 Nisan 2019
- 96
- 70
- 18
Amin amin amin. Yer gök dua ile. Ben hem hemen sabah olsun istiyorum hem de çok korkuyorum. O tek çizgi kabus gibi...İnşallah canım o kadar çok bekledik ki 2.cizgiyi görmeyi Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar
Senin 15.gunun mu canım yarın ilk asilaman miAmin amin amin. Yer gök dua ile. Ben hem hemen sabah olsun istiyorum hem de çok korkuyorum. O tek çizgi kabus gibi...
Beni çok heveslendiriyosun şu ultra erken gebelik testi için ben de mi alsam diyorumBende belirti yok hiç, yine de merakımdan yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum. Laboquick ultra erken gebelik testi aldım, yarın bata da 4 gün kalmış olacak. İnşallah senin test doğrudur arkadaşım ama 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyorlar
Yarın aşılama günü dahil 13. günüm olacak canım. Evet ilk aşılamam.Senin 15.gunun mu canım yarın ilk asilaman mi
Hahaha reklam gibi dimi her seferinde uzun uzun yazıyorumBeni çok heveslendiriyosun şu ultra erken gebelik testi için ben de mi alsam diyorumBenim adet günüm pazar günü daha var ama cuma günü alıp yapsam mı diye de düşünmüyor değilim.Senin güzel haberini yarın sabah alırız inşallah
5 Nisan'da mi yaptırdın canım sen de benim de yarın o zaman 13.gunum oluyoYarın aşılama günü dahil 13. günüm olacak canım. Evet ilk aşılamam.
Evet 5 Nisan’da 11-12 civari yaptırdım. Çatlatma iğnesini de 3 Nisan gecesi yapmıştım.5 Nisan'da mi yaptırdın canım sen de benim de yarın o zaman 13.gunum oluyo
Ben de mi yaptirsam yarın acaba kan testiEvet 5 Nisan’da 11-12 civari yaptırdım. Çatlatma iğnesini de 3 Nisan gecesi yapmıştım.
Aynen canım güzelce uyuyup uykumuzu alalımHehehebukadar yakın tahmin etmemiştim hadi bakalım inşallah her şey yolunda gider iyi dinlen bu gece güzel bir gün yarın
Ben idrarda negatif görürsem kan testi yaptırmam adetim cok gecikmedigi muddetce. Evde negatifi gorup kendi kendime üzülürüm hastaneye gitmektenseBen de mi yaptirsam yarın acaba kan testi
Benim günümde normalde düzenli ama aşılama için değiştirdikleri için yumurtlama gününü o da değişir heralde yoksa benim 10 gün var daha gunumeBen idrarda negatif görürsem kan testi yaptırmam adetim cok gecikmedigi muddetce. Evde negatifi gorup kendi kendime üzülürüm hastaneye gitmektense
Benim de düzenli ama ben de değişebilir diye korkuyorum. Hamilelik olmamasına rağmen gecikirse umutlanıp üzülmek daha kötü. Oof of.Benim günümde normalde düzenli ama aşılama için değiştirdikleri için yumurtlama gününü o da değişir heralde yoksa benim 10 gün var daha gunume
Öyle ama ben jel kullanıyorum o yüzden 3 gün sonra biticek jelim hamileysem devam edicem jele sen kullaniyomusunBenim de düzenli ama ben de değişebilir diye korkuyorum. Hamilelik olmamasına rağmen gecikirse umutlanıp üzülmek daha kötü. Oof of.
Ben progestan fitil kullanıyorum canım.Öyle ama ben jel kullanıyorum o yüzden 3 gün sonra biticek jelim hamileysem devam edicem jele sen kullaniyomusun
Hayır demedi. Test yaptım tertemiz bir tek çizgi.O da mı 15 günlük bitince gel flan demedimi doktor
Canım hemen idrara geçmiyor ki zaten. Kan tahlil gününde kana git bence.hiç belli olmaz belki hamilesindirHayır demedi. Test yaptım tertemiz bir tek çizgi.
İnsallah öyledir. Adet günüm gecsin oyle gidecegim. Tekrar tekrar uzulmekten icim bombos...Canım hemen idrara geçmiyor ki zaten. Kan tahlil gününde kana git bence.hiç belli olmaz belki hamilesindir
Üzülme canım. Bende seninle aynı durumdayım. Doktorlarımız çok garanti vermiyor aşılamada. Bı şans sadece aşılama.normal ilşkiden biraz farklı. O yüzden sakin ol. Eğer benimki negatif çıkarsa kendimi çok üzmüycem. Çünkü alıştım negatiflere insan bi süre sonra soğuk kanlı olmaya başlıyor ister istemezİnsallah öyledir. Adet günüm gecsin oyle gidecegim. Tekrar tekrar uzulmekten icim bombos...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?