Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç bi etkisi olmadı bana canım. göğsüme etki etti ama biraz hassaslaştı. 5 nisanda aşılama oldum o günden beri kullanıyorum. Bugün 12 . Günüm
[/
Perşembe sabah kan yaptıracağım demiştin canım, öncesinde idrar testi falan düşünüyor musun? Ben ultra erken gebelik testi aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum. Aşılamanın 13. günü yarın, bat'a da 3 gün kalmış olacak

İdrar testini yapmayı düşünmüyorum canım☺ sabredıcem. Negatif çıksa bile insan ikilemde kalıyor. Acaba idrara geçmedimi daha diye. Az kaldı benim. Perşembe öğrenicem ınşallah.

İdrar testini yapmayı düşünmüyorum canım☺ sabredıcem. Negatif çıksa bile insan ikilemde kalıyor. Acaba idrara geçmedimi daha diye. Az kaldı benim. Perşembe öğrenicem ınşallah.
Polikliniğe randevu almıştım. Öğleden sonra belli olur benimki. Net ten bakıcam

Hiç bi etkisi olmadı bana canım. göğsüme etki etti ama biraz hassaslaştı. 5 nisanda aşılama oldum o günden beri kullanıyorum. Bugün 12 . Günüm
Ben birsuru etki yasiyorum ama cok umudum yok gecen ay ilac tedavisi ve igne kullanmistim onda dha fazla etki yasamistim hatta hemsireler progestronum 60 cikinca cogul gebelikten suphelenmislerdi 25. Gün adet oldum iğneler bana çok ağır geliyor

Kaçıncı gündesin canım. Ne kadar kaldı tahlile

Arkadaşlar daha önce aşılama yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi aşılamadan sonra adeti geciken ya da düzeni bozulan var mı?
Ben geçen ay 2. aşılamamı yaptırdım aşılamanın 11. günü adet oldum, çok erken geldi yani adetim, 14 martta. Şimdi bu ay hala adet görmedim ama bilmiyorum adetim önceki gibi 18inden sonra mı olacak yoksa 14üne göre mi hesap etmeliyim?
Doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim ara ara gelen kasık ağrısı dışında da hiçbir belirti de yok

Benim ilk aşılamam ama geçen ay iğne ve ilaç tedavisi görmüştüm 25. Gün adet oldum olabiliyor erken hormon veriliyor sonuçta ama ben yerinde olsam kesin Dr giderdim ya da test filan yaptirirdim

Benim ilk aşılamam ama geçen ay iğne ve ilaç tedavisi görmüştüm 25. Gün adet oldum olabiliyor erken hormon veriliyor sonuçta ama ben yerinde olsam kesin Dr giderdim ya da test filan yaptirirdim
Bugün gidip kan vermeyi düşünüyorum iş çıkışı. İlk aşılamamda 15. gün kanamam başlamıştı ama ikinci de 11. gün başladı. Ona göre düşünürsem 14ünde adet oldum şimdi gecikmiş oluyorum ama ondan önceki ay 18inde olduğum için kafam karıştı.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız

İnş sende öyle haber ver bizlere de

Evet canım bende de düzensizlik oldu ama 14 Mart’ta olmuşsun regli eğer ortalama 28 günde bir adet görüyorsan çoktan gecikmen olmuş gibi idrar testi ile bile çıkar bence

Merhaba arkadaşlar benim yarın aşılamam bu sabaha karşı 5 de iğnemi oldum da şuanda ağrım çoğaldı erkenmi çatlıyor yumurtalar bilemedim cok da stres yaptımhib bilgisi olan var mı bu konuda

Merhaba arkadaşlar benim yarın aşılamam bu sabaha karşı 5 de iğnemi oldum da şuanda ağrım çoğaldı erkenmi çatlıyor yumurtalar bilemedim cok da stres yaptımhib bilgisi olan var mı bu konuda
Dün gece 12’de de ben yaptım canım. Benim de bugün ağrım oldu dedim acaba erken mi çatlıyor yumoşlar inşallah ikimizinki de zamanından önce çatlamaz yol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…