Yarın mutlaka haberleşelim canım yaAy inşallah valla doktor bakar belki işlemden önce
Tabikiiii canım benim ismin ne idi ben GamzeYarın mutlaka haberleşelim canım ya
Ben de GizemTabikiiii canım benim ismin ne idi ben Gamzeyol arkadaşı olduk ne güzel bak yarın sen benden önce olcan haber et Allah yar ve yardımcın olsun Dua edicem senin için de
HeheheBen de Gizemİsimlerimiz de aynı haber ederim canım merak etme, ben de senin için dua edicem
Benim de 5 Nisan'da yapıldı asilamam canım sende belirtiler var mı5 Nisan'da yapıldı aşılamam. 6 Nisan'dan beri progestan kullanıyorum sabah ve akşam. İnşallah bu sıkıntılara değer de anne olursun canım.
Umutlandırmak istemem ama var gibi duruyorTestin resmi
İnşallah canım iğnenin etkisinden de olabilir diye düşünüyorum erken mi yaptım diyeUmutlandırmak istemem ama var gibi duruyor
Normalde 10 dk sonra çıkan cizgiyi dikkat e almayın diyorlar ama böyle öğrenene çok. En garantisi kan testiİnşallah canım iğnenin etkisinden de olabilir diye düşünüyorum erken mi yaptım diye
Bende belirti yok hiç, yine de merakımdan yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum. Laboquick ultra erken gebelik testi aldım, yarın bata da 4 gün kalmış olacak. İnşallah senin test doğrudur arkadaşım ama 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyorlarBenim de 5 Nisan'da yapıldı asilamam canım sende belirtiler var mı
Öyle canım ama doktor asilamadan 15 gün sonra test yap demişti cuma günü ogrenicem kan verip ama beklemek zor geliyoNormalde 10 dk sonra çıkan cizgiyi dikkat e almayın diyorlar ama böyle öğrenene çok. En garantisi kan testi
Ama iğnenin etkisi geçmiştir artık ya 10 günde geçmiyor mu?İnşallah canım iğnenin etkisinden de olabilir diye düşünüyorum erken mi yaptım diye
İşallah güzel haberler alırsınız. Bugün aşılamamın 4.günü sırf o çift çizgiyi görmek için test yaptım:) tutmazsada üzülmicemÖyle canım ama doktor asilamadan 15 gün sonra test yap demişti cuma günü ogrenicem kan verip ama beklemek zor geliyo
Bana test falan da demedi adet olursan gel tekrar dedi gecikirse de gel dediÖyle canım ama doktor asilamadan 15 gün sonra test yap demişti cuma günü ogrenicem kan verip ama beklemek zor geliyo
Eşim zorla yaptırdı dayanamayıp testi ben yapmak istemedim çok erken diye 4 Nisan'da çatlatma ignesi oldum 14 Nisan'da yaptık testi o yüzden çıkmaz diye dikkatle bakmadım belki de vardı görmedimBende belirti yok hiç, yine de merakımdan yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum. Laboquick ultra erken gebelik testi aldım, yarın bata da 4 gün kalmış olacak. İnşallah senin test doğrudur arkadaşım ama 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyorlar
Ben jel kullanıyorum canım bide 15 günlük 3 tane kalınca adet olabilirsin dedi olursan kullanma olmazsan gel dedi gebelik varsa jele devam edicem çünküBana test falan da demedi adet olursan gel tekrar dedi gecikirse de gel dedi
İnsallah vardir. Burada ne testler var cizgi yok gibi dikkatle bakınca bile zor görülüyor ama kan testinde gebelik çıkıyor. Yani insallah guzel haberini alirizEşim zorla yaptırdı dayanamayıp testi ben yapmak istemedim çok erken diye 4 Nisan'da çatlatma ignesi oldum 14 Nisan'da yaptık testi o yüzden çıkmaz diye dikkatle bakmadım belki de vardı görmedim
12 gün sonra geciyo diyen de var 10 gün sonra diye de kafam çok karışık o yüzdenAma iğnenin etkisi geçmiştir artık ya 10 günde geçmiyor mu?
İnşallah canım o kadar çok bekledik ki 2.cizgiyi görmeyi Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlarİnsallah vardir. Burada ne testler var cizgi yok gibi dikkatle bakınca bile zor görülüyor ama kan testinde gebelik çıkıyor. Yani insallah guzel haberini aliriz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?