Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tabikiiii canım benim ismin ne idi ben Gamze yol arkadaşı olduk ne güzel bak yarın sen benden önce olcan haber et Allah yar ve yardımcın olsun Dua edicem senin için de
Ben de Gizem İsimlerimiz de aynı haber ederim canım merak etme, ben de senin için dua edicem

Kızlar ben 4 Nisan'da asilama çatlatma iğnesi oldum 5 Nisan'da asilamam yapildi 14 Nisan'da gece idrar testi yaptım 2.cizgiyi göremedim fazla incelemedim attım kenara ertesi sabah 2.cizgi çok silik bı çizgi vardı iğnenin etkisi olabilir mi yarın 12.gunum kan vermeyi düşünüyorum kan testinde çıkar mı kesin

Benim de 5 Nisan'da yapıldı asilamam canım sende belirtiler var mı
Bende belirti yok hiç, yine de merakımdan yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum. Laboquick ultra erken gebelik testi aldım, yarın bata da 4 gün kalmış olacak. İnşallah senin test doğrudur arkadaşım ama 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyorlar

Öyle canım ama doktor asilamadan 15 gün sonra test yap demişti cuma günü ogrenicem kan verip ama beklemek zor geliyo
İşallah güzel haberler alırsınız. Bugün aşılamamın 4.günü sırf o çift çizgiyi görmek için test yaptım:) tutmazsada üzülmicem

Eşim zorla yaptırdı dayanamayıp testi ben yapmak istemedim çok erken diye 4 Nisan'da çatlatma ignesi oldum 14 Nisan'da yaptık testi o yüzden çıkmaz diye dikkatle bakmadım belki de vardı görmedim

Eşim zorla yaptırdı dayanamayıp testi ben yapmak istemedim çok erken diye 4 Nisan'da çatlatma ignesi oldum 14 Nisan'da yaptık testi o yüzden çıkmaz diye dikkatle bakmadım belki de vardı görmedim
İnsallah vardir. Burada ne testler var cizgi yok gibi dikkatle bakınca bile zor görülüyor ama kan testinde gebelik çıkıyor. Yani insallah guzel haberini aliriz

İnsallah vardir. Burada ne testler var cizgi yok gibi dikkatle bakınca bile zor görülüyor ama kan testinde gebelik çıkıyor. Yani insallah guzel haberini aliriz❤
İnşallah canım o kadar çok bekledik ki 2.cizgiyi görmeyi Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…