- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
Aşılama günününe göre mi yoksa çatlatma iğnesi e göre mi test yaptınız?Sağol canım.inşallah darısı senin başına
Benim hem eşimde hem bende sorun var. Sperm yıkama sonrası en az 5 milyon sperm lazım. Bize direkt tüp bebek dediler ama ben cesaret edemedim. Aşılama yaptırdım. Bugün 5. Günümbayanlar bişi sormak istiyorum . aşılamalarınızı ne için yaptırıyorsunuz sizde mi sorun eşiniz de mi ? bana yardımcı olun ne olur benim eşimde sorun var 3 ay önce sayımz 9milyondu bu nisan sonu tekrar test yaptırıcaz ve aşılamaya geçicez değerler nasıl olmalı ?
benim sadece eşimde sayı ve ileri hız sorunu var 3 aydır baya şeyler yedirdim içirdim imşallah aşılama tutcak kadar olur sayımızBenim hem eşimde hem bende sorun var. Sperm yıkama sonrası en az 5 milyon sperm lazım. Bize direkt tüp bebek dediler ama ben cesaret edemedim. Aşılama yaptırdım. Bugün 5. Günüm
Ben devlette yaptiriyorum su anda yumurta takibi yapiliyor 2 gunde 1 hemsireler cok ilgili kalabalik degil ilden ile fark mi ediyor acabadevlet hastanesi kalabalık oluyor haliyle aşılama farklı bir birimde yapılıyor çatlatma falan kontrol edilmeden direkt aşılama yapıyorlar..aşılamanın normalde 14. günü adet olması muhtemel benim öyle oldu sabah verdim öğleye sonuç negatif zaten akşama geldi..bugün doktorda 14. gün olmassa bir test yaptır dedi ama 10, günde kanda çıkarmış buyük ihtimal.
3 gun yeterli oluyor canim sanirim bize de 2 gun perhiz olacak. Bol bil cig badem findik fistik yedirecez artikAminnnnnbende durumlar değişik☺ Akıntım aşırı oluyor gonal f in dozunu bir tık arttırdıktan sonra inşallah kendiliğinden çatlamazlar... bu gece 5 de çatlatma iğnesi olucam... afedersin bugün ilişki istedi hani 3-5 gün perhiz olacaktı çarşamba 14:30 da aşılama dedi hayırlısı ile canım...
Rabbim iyisini versin insallahTest sonucum geldi maelsef negatif kizlar. Bir ay dinlenip tüp bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum.
En az 5 milyon olsun diyorlar. Benim eşim dede sayı ve ileri hız sorunu var. İşallah tutarda bende herkese umut olurum. Direkt tüp bebek deyince dr insan çok üzülüyorbenim sadece eşimde sayı ve ileri hız sorunu var 3 aydır baya şeyler yedirdim içirdim imşallah aşılama tutcak kadar olur sayımızyıkama sonrası 5 milyon yeterli oluyor mu yanı ?Allahım yardımcın olsun inşallah tutunur bebeğin sana çook amiiin
tabiki. sıkma canını olur allahın izniyle. sonuçları yazar mısınEn az 5 milyon olsun diyorlar. Benim eşim dede sayı ve ileri hız sorunu var. İşallah tutarda bende herkese umut olurum. Direkt tüp bebek deyince dr insan çok üzülüyor
Canım biz hemen çocuk ıstediğiniz aşılamaya başvurduk eşimdede bende de hiç bi sıkıntı yoktu ama olmuyordu iki yıldır. Sebepsiz infertiliteydık. Ama çok şükür bugün çabalarımın sonucunu aldım. İlk önce allah sonra doktorun sayesindebayanlar bişi sormak istiyorum . aşılamalarınızı ne için yaptırıyorsunuz sizde mi sorun eşiniz de mi ? bana yardımcı olun ne olur benim eşimde sorun var 3 ay önce sayımz 9milyondu bu nisan sonu tekrar test yaptırıcaz ve aşılamaya geçicez değerler nasıl olmalı ?
allah kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim :) inşallah benimde önümzdeki ay böyle olurCanım biz hemen çocuk ıstediğiniz aşılamaya başvurduk eşimdede bende de hiç bi sıkıntı yoktu ama olmuyordu iki yıldır. Sebepsiz infertiliteydık. Ama çok şükür bugün çabalarımın sonucunu aldım. İlk önce allah sonra doktorun sayesinde
Amin canım inşallahallah kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim :) inşallah benimde önümzdeki ay böyle olur
Yaaa çok güzelll bir haberrrr Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
Sağol canım çok teşekkürlerYaaa çok güzelll bir haberrrr Allah tamamına erdirsin inşallahsağlıklıca alın kucağınıza inşallah
Sayı 40 milyon ileri hızlı %0 yavaş ileri hızlı %40 hareketsiz %50. Yıkama sonrası enjekte edilen 1.6 milyon. Ama %100 hızlı. Umut iştetabiki. sıkma canını olur allahın izniyle. sonuçları yazar mısın
hayırlısıyla tutar inşallah. tahlil yaptırınca olumlu olumsuz buraya yaz sonucunuSayı 40 milyon ileri hızlı %0 yavaş ileri hızlı %40 hareketsiz %50. Yıkama sonrası enjekte edilen 1.6 milyon. Ama %100 hızlı. Umut işte
Yazıcam elbet. Olursa mucize olur.hayırlısıyla tutar inşallah. tahlil yaptırınca olumlu olumsuz buraya yaz sonucunu
hayırlı olsun varmıydı belirti, bende iğneli aşılama yaptırdım bakalım daha yeni benimkisi..Kızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?