Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bayanlar bişi sormak istiyorum . aşılamalarınızı ne için yaptırıyorsunuz sizde mi sorun eşiniz de mi ? bana yardımcı olun ne olur benim eşimde sorun var 3 ay önce sayımz 9milyondu bu nisan sonu tekrar test yaptırıcaz ve aşılamaya geçicez değerler nasıl olmalı ?

Benim hem eşimde hem bende sorun var. Sperm yıkama sonrası en az 5 milyon sperm lazım. Bize direkt tüp bebek dediler ama ben cesaret edemedim. Aşılama yaptırdım. Bugün 5. Günüm

Benim hem eşimde hem bende sorun var. Sperm yıkama sonrası en az 5 milyon sperm lazım. Bize direkt tüp bebek dediler ama ben cesaret edemedim. Aşılama yaptırdım. Bugün 5. Günüm
benim sadece eşimde sayı ve ileri hız sorunu var 3 aydır baya şeyler yedirdim içirdim imşallah aşılama tutcak kadar olur sayımız yıkama sonrası 5 milyon yeterli oluyor mu yanı ?Allahım yardımcın olsun inşallah tutunur bebeğin sana çook amiiin

8. Gunum kizlar yumurta pztsi 11mm di carsamba yani bugun 13 mm pztsi asilama olacak 1 yumurta doktor cok guzel dedi anlamadm ya umutsuzum benim kadar umutsuz olan

Ben devlette yaptiriyorum su anda yumurta takibi yapiliyor 2 gunde 1 hemsireler cok ilgili kalabalik degil ilden ile fark mi ediyor acaba

3 gun yeterli oluyor canim sanirim bize de 2 gun perhiz olacak. Bol bil cig badem findik fistik yedirecez artik

En az 5 milyon olsun diyorlar. Benim eşim dede sayı ve ileri hız sorunu var. İşallah tutarda bende herkese umut olurum. Direkt tüp bebek deyince dr insan çok üzülüyor

En az 5 milyon olsun diyorlar. Benim eşim dede sayı ve ileri hız sorunu var. İşallah tutarda bende herkese umut olurum. Direkt tüp bebek deyince dr insan çok üzülüyor
tabiki. sıkma canını olur allahın izniyle. sonuçları yazar mısın

Canım biz hemen çocuk ıstediğiniz aşılamaya başvurduk eşimdede bende de hiç bi sıkıntı yoktu ama olmuyordu iki yıldır. Sebepsiz infertiliteydık. Ama çok şükür bugün çabalarımın sonucunu aldım. İlk önce allah sonra doktorun sayesinde

allah kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim :) inşallah benimde önümzdeki ay böyle olur

Kızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
hayırlı olsun varmıydı belirti, bende iğneli aşılama yaptırdım bakalım daha yeni benimkisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…