Şimdi anladım canım ben bu sabah oldun sandımYarın benim aşılamada inşallah dualarını bekliyorum
Allah razı olsun inşallah Allah gönlündeki tez zamanda versinŞimdi anladım canım ben bu sabah oldun sandımhiç korkma sadece adet ağrısı gibi bi ağrı oldu bende doktorum normal dedi. Bazılarında hiç olmuyormuş. Sana tavsiyem yarım saat orada yat sonra hemen eve gel ayağının altına yastık koy yat o gün. Ertesi gün de evde dinlen ağır iş yapma Dualarım seninle inşallah bu ay hepimizinki tutar ❤
Canım benim de dünden beri su gibi akıntım var, normalde cok akıntım olmaz olsa da kıvamlı olur. Bugün hele iki sefer ayağa kalktığımda rahatsız edecek kadar aktı. Sen de akıntıdan bahsetmişsin ya bir umutlandım... Yarın bat günüm, Çarşamba günü idrarda negatif çıkmıştı inşallah kanda çıkarÇok teşekkür ederim canımdarısı senin başına. İnşallah sende güzel haberler verirsin.
Sürekli belirti aradım ama belrti yoktu. Sadece göğsüm şişti . Jel kullandığım için diyodum hep. Ve son 3 gündür su gibi akıntım geliyodu birden. Bı belirti daha idrarım inanılmaz koyuydu.
Aminnn canım hepimizinAllah razı olsun inşallah Allah gönlündeki tez zamanda versin
Yaaa çok duygulandım heyecanlandım bebeğin seninle bence ama kan da yaptır tabi ama bence hamişsinnnnnnKızlar günaydınbenim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Teşekkür ederim canım senin mesajını okurken ağladım tanımadığım birinin böyle güzel şeyler yazmasına ihtiyacım varmış Allah senden razı olsun.Kan testini pazartesi yaptırırım inşallah.Rabbim senden de güzel haberler almayı nasip etsin.Dün kandil gecesiydi hepinize dua ettimYaaa çok duygulandım heyecanlandım bebeğin seninle bence ama kan da yaptır tabi ama bence hamişsinnnnnnDualarım seninle canım benim inşallah seninle kalacak bebeğin içini ferah tut güzel haberlerini bekliyorum... kan testini ne zaman yaptıracaksın ozaman
Canım benim tebrikler hamilesin ciddi ciddi şükürler olsun. Darısı bize inşallah benim aşılamam var birazdan banada dua edermisinKızlar günaydınbenim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ayyy canım benim burası be için var inan her dua ettiğimde içimden burayı sizleri geçiriyorum inşallah kucaklarımız dolacak er ya da geçTeşekkür ederim canım senin mesajını okurken ağladım tanımadığım birinin böyle güzel şeyler yazmasına ihtiyacım varmış Allah senden razı olsun.Kan testini pazartesi yaptırırım inşallah.Rabbim senden de güzel haberler almayı nasip etsin.Dün kandil gecesiydi hepinize dua ettim
Tebrik ederimmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben de sana sımsıkı tutulacağına seninle kalacağına yürekten inanıyorumKızlar günaydınbenim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah sana da nasip etsin inşallah canım.Stres yapma bugün iyice dinlen hayırlısı ileCanım benim tebrikler hamilesin ciddi ciddi şükürler olsun. Darısı bize inşallah benim aşılamam var birazdan banada dua edermisin
Amin inşallah canım Allah razı olsunTebrik ederimmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben de sana sımsıkı tutulacağına seninle kalacağına yürekten inanıyorum❤❤❤
Yaa kendi en mutlu anında bile başkasının da mutluluğunu düşünebiliyorsun ne kadar temiz kalplisin. Allah razı olsun. İnşallah ben de iyi haber veririm canim benimAmin inşallah canım Allah razı olsuneğer regl olmadıysan daha senin de hamile olduğunu düşünüyorum ben çünkü yumurta çatladıktan 14. Gün 15. gün regl olunuyor.Ve senin 14. Günün çoktan geçti.
Canım inşallah hamilesindir. Ki bence öyleCanım benim de dünden beri su gibi akıntım var, normalde cok akıntım olmaz olsa da kıvamlı olur. Bugün hele iki sefer ayağa kalktığımda rahatsız edecek kadar aktı. Sen de akıntıdan bahsetmişsin ya bir umutlandım... Yarın bat günüm, Çarşamba günü idrarda negatif çıkmıştı inşallah kanda çıkar
Çok sevindim yaaa tüylerim diken diken oldu gerçektenKızlar günaydınbenim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tebrik ediyorum maşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım benimKızlar günaydınbenim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım dediğin gibi olur ve ikimizin de Allah kucağımıza almayı nasip ederÇok sevindim yaaa tüylerim diken diken oldu gerçektenhayırlı olsun. İnşallah kandada pozitif çıkar böyle. Benimkide bu şekildeydi ilk önce çift çizgi sonra kanda gördük
Amiiinİnşallah canım dediğin gibi olur ve ikimizin de Allah kucağımıza almayı nasip eder
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah devamı gelirTebrik ediyorum maşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım benimbende 8inde oldum karnım ağrıyor belki adetim yakındır 23ünde test olacağım rabbim kolaylık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?