Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsallah sevindirici haberi alirsin canimm

Selam kızlar ben 10 nisanda 2. Asilamimi oldum ve bugün test yaptım ama çizgi inanılmaz silik çıktı yada ben hayal görüyorum bilmiyorum . Sizce varmı deli olucam

Selam kızlar ben 10 nisanda 2. Asilamimi oldum ve bugün test yaptım ama çizgi inanılmaz silik çıktı yada ben hayal görüyorum bilmiyorum . Sizce varmı deli olucamEki Görüntüle 2260666
Allahımmm güzel haberlere doyamıyoruz ikinci çizgi var görünüyor aslında ama tek aklıma takılan 10.gün olması yanlış anlamadıysam canım benim... bu konuda da pek bilgim yok 10. Gün ilacın etkisi ile çizgi çıkıyormuydu hadi inşallah hamişsindir Güzel haberlerini bekliyorum

ayın 9 'unda vurunmuştum iğneyi evet erken biraz ama zaten inanamıyorum çünkü o kadar silikki hatta bekledikçe iyice silikleşti kan vermeden inanamıcam zaten yoksa şimdiye kalpten giderdim allahım sen yardım et inşallah vardırrrrrr :)

Valla çok silik gelmedi bana İnşallah pozitif ya bence belkide ilaç etkisi felan hikayePazartesiye yaparsın olmadı kan tahlili

Ben de bu aksam catlatma ignemi vurulacagim.yine benim basima bela olan seffaf akinti bolca gelmeye basladi ne zaman hesaplama yaptiysam tutmadi pztsi asilama olacak test yapacak arkadaslar icin smdiden cok heycanladim haber ederseniz bi laykla sevinirim rabbim gonlunuze gore versin

Aslında fotoğrafta belli olacak kadar çizgi belirmiş sadece 10. Gün olması kafa karıştırıcı oluyor ama bir arkadaşımız 11. Gün hem idrarda hem kanda öğrenmişti İnşallah seninledir bebişin ki bence hamilesin

Amin canım Allah senin de gönlüne göre versin şimdiden aşılaman hayırlı olsun

Hadi bakalım canım inşallah güzel geçer aşılaman ve bebişin seninle olur Bize de haber ver gelişmeleri, dualarım seninle

Canım benim 5 yumurtam olmuştu 20 - 13 - 12 -12,5 -11 mm yani çatlatma iğnesi yapacağım gün böyleydi.
Benim de beş yumurtam vardı canım. 20-20-19-18-16 sanırım boyutları çatlatma günü. Daha öncekilerde de bu kadar çok muydu yumurtaların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…