İnsallah sevindirici haberi alirsin canimmKızlar günaydınbenim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allahımmm güzel haberlere doyamıyoruzSelam kızlar ben 10 nisanda 2. Asilamimi oldum ve bugün test yaptım ama çizgi inanılmaz silik çıktı yada ben hayal görüyorum bilmiyorum . Sizce varmı deli olucamEki Görüntüle 2260666
ayın 9 'unda vurunmuştum iğneyi evet erken biraz ama zaten inanamıyorum çünkü o kadar silikki hatta bekledikçe iyice silikleşti kan vermeden inanamıcam zaten yoksa şimdiye kalpten giderdim allahım sen yardım et inşallah vardırrrrrr :)Allahımmm güzel haberlere doyamıyoruzikinci çizgi var görünüyor aslında ama tek aklıma takılan 10.gün olması yanlış anlamadıysam canım benim... bu konuda da pek bilgim yok 10. Gün ilacın etkisi ile çizgi çıkıyormuydu hadi inşallah hamişsindir Güzel haberlerini bekliyorum ❤
Canım senin kaç yumurtan oluşmuştu?Rica ederim canım hayırlı güzel sonuçlarla inşallah
Valla ben de gördüm inşallah vardırSelam kızlar ben 10 nisanda 2. Asilamimi oldum ve bugün test yaptım ama çizgi inanılmaz silik çıktı yada ben hayal görüyorum bilmiyorum . Sizce varmı deli olucamEki Görüntüle 2260666
Valla çok silik gelmedi banaayın 9 'unda vurunmuştum iğneyi evet erken biraz ama zaten inanamıyorum çünkü o kadar silikki hatta bekledikçe iyice silikleşti kan vermeden inanamıcam zaten yoksa şimdiye kalpten giderdim allahım sen yardım et inşallah vardırrrrrr :)
Çok üzüldüm canım benimmmmBen de 2. ‘Yi yaptırmıştım tuttu ama kimyasal gebelik yaşadım..
İnşallah canım teşekkür ederimİnsallah sevindirici haberi alirsin canimm
Canım aşılama yapacak güç kalmadı bende, artık tüp bebeğe geçeyim diyorum bilmiyorum ki...Çok üzüldüm canım benimmmmAma durmak yok bu yolda sabırla ısrarla devam etmeliyiz Rabbim sabır eyleysin
Aslında fotoğrafta belli olacak kadar çizgi belirmiş sadece 10. Gün olması kafa karıştırıcı oluyor ama bir arkadaşımız 11. Gün hem idrarda hem kanda öğrenmiştiayın 9 'unda vurunmuştum iğneyi evet erken biraz ama zaten inanamıyorum çünkü o kadar silikki hatta bekledikçe iyice silikleşti kan vermeden inanamıcam zaten yoksa şimdiye kalpten giderdim allahım sen yardım et inşallah vardırrrrrr :)
hayırlısı inşallah kan vereyim haber veririmValla çok silik gelmedi bana ☺İnşallah pozitif ya bence belkide ilaç etkisi felan hikayePazartesiye yaparsın olmadı kan tahlili
Canım benim 5 yumurtam olmuştu 20 - 13 - 12 -12,5 -11 mm yani çatlatma iğnesi yapacağım gün böyleydi.Canım senin kaç yumurtan oluşmuştu?
Amin canım Allah senin de gönlüne göre versin şimdiden aşılaman hayırlı olsunBen de bu aksam catlatma ignemi vurulacagim.yine benim basima bela olan seffaf akinti bolca gelmeye basladine zaman hesaplama yaptiysam tutmadi pztsi asilama olacak test yapacak arkadaslar icin smdiden cok heycanladim haber ederseniz bi laykla sevinirim rabbim gonlunuze gore versin
Hadi bakalım canım inşallah güzel geçer aşılaman ve bebişin seninle olurBen de bu aksam catlatma ignemi vurulacagim.yine benim basima bela olan seffaf akinti bolca gelmeye basladine zaman hesaplama yaptiysam tutmadi pztsi asilama olacak test yapacak arkadaslar icin smdiden cok heycanladim haber ederseniz bi laykla sevinirim rabbim gonlunuze gore versin
Üzülme en azından hamile kalabildiğini görmüş oldun bir dahakine daha iyi tutar merak etme hemen pes etme sonunu düşünBen de 2. ‘Yi yaptırmıştım tuttu ama kimyasal gebelik yaşadım..
Benim de beş yumurtam vardı canım. 20-20-19-18-16 sanırım boyutları çatlatma günü. Daha öncekilerde de bu kadar çok muydu yumurtaların?Canım benim 5 yumurtam olmuştu 20 - 13 - 12 -12,5 -11 mm yani çatlatma iğnesi yapacağım gün böyleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?