Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlarım merhaba. Ben bugün resmen regl oldum. Doktor bu ay ara verelim dedi. Konuyu takibe devam sizlerin iyi haberlerini görmek için. Herkese sevgiler...
Geçmiş olsun canım. Üzme kendini, bu ilaçlar bir kaç ay etkili oluyormuş bakarsın kendiliğinden olur

kızlar merhaba ben 14 gün önce aşılama yaptırdım ilk aşılamam ve aşılamamın 12.günü beta hcg 4.64 cıktı bugun 16.56 cıktı sizce nasıl?? korkuyorum sanki az değerlerim
Canım valla artmış bence var bebiş Bize de haber ver gelişmeleri gözün aydın

Bugün kan testi veremedim canım yarın da resmi tatil sanırım Çarşamba gününe kaldı sen ne yaptın nasıl geçiyor bekleme süreci
Kız nasıl dayanıyorsun? Ben de bugün işten geldim biraz temizlik yaptım, kendimi yormamaya çalışıyorum. Böyle karnımda bi batmalar falan var bugün 6. günüm inşallah güzel işaretlerdir

Kız nasıl dayanıyorsun? Ben de bugün işten geldim biraz temizlik yaptım, kendimi yormamaya çalışıyorum. Böyle karnımda bi batmalar falan var bugün 6. günüm inşallah güzel işaretlerdir❤
Daha önce bir kürtaj oldum ya sanırım olumsuz bir şey duyarım diye erteliyorum bu doktora gitme işini hadi inşallah canım bir güzel haber de senden alalım

Daha önce bir kürtaj oldum ya sanırım olumsuz bir şey duyarım diye erteliyorum bu doktora gitme işini hadi inşallah canım bir güzel haber de senden alalım
Anladım canım tabiki dikkatli davranmakta haklısın inşallahh ben de peşinden gelirim güzel haberleee

kızlar merhaba ben 14 gün önce aşılama yaptırdım ilk aşılamam ve aşılamamın 12.günü beta hcg 4.64 cıktı bugun 16.56 cıktı sizce nasıl?? korkuyorum sanki az değerlerim
İşallah sağlıkla yükselir. Arkadaşımın 12.gün 22 çıktı sonradan yükseldi

Kızlar sanki sağ yumurtalığımın oralarda batma gibi bir şeyler oluyor. Bugün 6. günüm. Var mı bunu yaşayan? ShiningLife

Kızlar sanki sağ yumurtalığımın oralarda batma gibi bir şeyler oluyor. Bugün 6. günüm. Var mı bunu yaşayan? ShiningLife
Ben de batmalar ağrılar yaşıyorum kasıklarımda böle bıçak saplama gibi oluyor... belki okumuşsundur kuzum dışarı çıkayım dedim kaç gündür dışarı çıkamadım eve kendimi zor attım ağrıdan batmalardan

Benim de iğne gibi batmalarım oluyor ama bunlar bana adet yaklaşınca da oluyor. Umarım adet belirtisi değil de bebek belirtisidir sen de dikkat et kendine canım yorma çok benim senin kadar olmuyor işe gidip geliyorum.

Benim de iğne gibi batmalarım oluyor ama bunlar bana adet yaklaşınca da oluyor. Umarım adet belirtisi değil de bebek belirtisidir sen de dikkat et kendine canım yorma çok benim senin kadar olmuyor işe gidip geliyorum.
İnşallah inşallah canım benimmmBen de işe gitmek istedim ama dedim izin alayım fırsat bu fırsatben bu cuma ailemin yanına gitmek istiyordum hem de cok yakın birinin düğünü var benimkine cooook uzaklardan gelmişlerdibiletim felan da hazır ama bugün dışarıya çıkınca gördümki gidemeyeceğim

Ben bunları her ay yaşadım ve bu ay da yaşadım inşallah olumlu işaretlerdir canım.Senin heyecanını buradan anlayabiliyorum benim 3 gün kasıklarım ağrıdı 3 gün belim ağrıdı göğüslerim bir ara çok ağrıdı sonra azaldı ağrısı ve en önemli belirtisi 12.gün akşam adet sancısı gibi sancı çektim sökülemiyormuş gibi.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Doğru söylüyorsun canım çok kapılmamak lazım, inşallah hayırlara işarettir bunlar

Sen baya ağrı çekiyoraun demek ki. Aslında gitsen iyi gelir düşünmezsin sürekli oyalanmışmolursun ama tabiki kötü olacaksan gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…